32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 40 513
  • 422
  •   1
Отговори
# 255
Имам това -  История и цивилизации 9. клас   История и цивилизации за 9. клас за профилирано и професионално образование с интензивно изучаване на чужд език. Част 1 и 2 –  А. Пантев, И. Баева и колектив /на български език/- ако на някой му трябват ги подарявам.На първата част е нарушена корицата защото при сваляне на подвързията е скъсан горния десен ъгъл и задната корица - също е откъсната.
                        Подарявам и химия на английски за 10 клас на издателство Педагог 6.

# 256
Здравейте! Остана ни да купим учебника по руски език за девети клас "Классно!" Част първа. Ако някой от вас го има ще бъда благодарна да се свърже с мен за да си го купя.

# 257
Здравейте,

Може ли да споделите впечатления за паралелката СХН от "първо" лице след 2 г. обучение на Вашите деца в нея? Какви се очаква да са профилите в 11 и 12 клас. Интересува ме между ИТ и МАТ ли ще се разпределят допълнителните часове имате ли яснота?

# 258
Здравейте!
Има ли приети  деца със СХН в 32соу?

# 259
Отворено писмо от родители на ученици от 32.СУИЧЕ „Св. Кл. Охридски" във връзка с доклад от г-жа Савина Савова, кмет на район Възраждане до Столичен общински съвет, с предложение за преобразуване чрез сливане на 76 ОУ с 32.СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“.
Молим за Вашата подкрепа:
https://forms.gle/LTM5oFYfWsCZqs3f7

# 260
В линка липсва самото писмо. Какво подкрепяте?

# 261
# 262
Здравейте!
Има ли приети  деца със СХН в 32соу?

Извенете ако е малко късно, но аз съм влезнал в Софтуерни и Хардуерни Науки

# 263
  • София
Здравейте! В тази тема не е писано отдавна, но реших да я възобновя. Ще е добре да се съберем тук родители на деца, приети в 32 СУИЧЕ и да обменяме опит.
Записвам се с момиче, прието в паралелката АЕ/ИЕ  и с момче, прието в паралелката АЕ/РЕ.
Надявам се да сме си полезни. Късмет и попътен вятър на децата ни! Flowers Four Leaf Clover

# 264
  • София
Моят син е с АЕ/РЕ и тази година завърши 11 клас. За съжаление до 11 клас учителката по руски беше много слаба и едва тази година нещо понаучи. Иначе добре дошли - няма да съжалявате.

# 265
  • София
Бендива, а "къси клечки" по математика, БЕЛ и английски има ли, да сме подготвени Hug

# 266
В 11 и 12 клас е много зле, иначе 8-10 клас беше по-добре.

# 267
                Не е точно така. Нашият беше профил БЕЛ и история - и двамата учители бяха страхотни. Яви се на ДЗИ без допълнителна подготовка и е с отлични оценки. По АЕ и на специализиран изпит в университет има пълна 6-ца ,  на изпита имаше деца и от елитните у-ща. Също не е ходил  на допълнителни уроци. Не е имал и проблеми с математиката въпреки ,че изобщо не я обича. Не знам как решихте ,че е "много зле"! Имате ли дете в у-щето или сте на принципа ЕЖК?

# 268
  • София
Ако съм чела задълбочено темата, Rosita е с дете в палалелка с руски. Може би там не са случили на учител. Четох някъде, че преди няколко години е имало учител по математика, който, след много усилия на родителите от всички паралелки, бил отстранен от 32-ро. Може и да бъркам Hug

# 269
              Не е точно така. Нашият беше профил БЕЛ и история - и двамата учители бяха страхотни. Яви се на ДЗИ без допълнителна подготовка и е с отлични оценки. По АЕ и на специализиран изпит в университет има пълна 6-ца ,  на изпита имаше деца и от елитните у-ща. Също не е ходил  на допълнителни уроци. Не е имал и проблеми с математиката въпреки ,че изобщо не я обича. Не знам как решихте ,че е "много зле"! Имате ли дете в у-щето или сте на принципа ЕЖК?
Не познахте, не съм на принципа ЕЖК. Надявам се да може без нападателен тон, всеки има право на мнение в темата. Лични са ми впечатленията, майка съм на детето. За Вас може да не е "точно така", но за мен е точно както съм го написала.
 Дъщеря ми завърши 12 клас, също има отлични оценки по ДЗИ БЕЛ и АЕ, а даже не беше в профил с БЕЛ. Резултатите не са заради, а въпреки училището - за нея говоря.
Отрицателните неща са - много отсъстващи учители от профила "Биология и химия", когато нямаха свободни часове, бяха със заместници, много свободни часове и изгубено време.
Както казах, в 8 и 9 клас бяха много по-добре нещата, имаха повече предмети на английски език от езиковите гимназии, вторият език им беше още от 8 клас. Директорката водеше химия на английски - много добър преподавател и активна като директор. Просто от 11 клас се влошиха нещата.
Учителката по математика беше строга, но не отсъстваше. Класен им беше учителят по БЕЛ, доволна е от него. По АЕ учителят им разказваше вицове и почти нищо не научиха през последните две години по езика.
По философия в 10 клас тя спечели първо място на Национална олимпиада, участваха училища от цялата страна и състезанието беше на няколко етапа - за това получи стипендия за една година.

Общи условия

Активация на акаунт