32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 39 306
  • 422
  •   1
Отговори
# 330
На мен ми казаха за добър учител по математика Весела Радкова. До колкото видях, тя е била организирала клуб по математика. Надявам се все още да преподава там Simple Smile.
Сега видях в графика за консултации, че има такъв учител. То за мен това са само имена и незнам почти нищо за училището. Ще съм благодарна на малко предварителна информация. Видях мнения от минали години, които са крайно негативни или много положителни. И реших, че са субективни мнения и истината е някъде посредата.
То ако има много за учене, едва ли ще се сетят за клубове. Но предполагам в 9 клас ще е по-натоварено, като гледам програмата.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 11:19 от dalil

# 331
Към завършилите тази година - децата ви получиха ли си албумите?

# 332
                  Ние не сме получили ! И аз исках да питам същото. Питах го и каза , че нищо не знае и че ще му се обадят ако им нещо. Сега е на почивка в Гърция та хич и не се поинтересува.

# 333
Да. Но не всички класове бяха при един и същи фотограф. За двете испански знам, че бяха при един и същ, много са им хубави албумите

# 334

Да. Но не всички класове бяха при един и същи фотограф. За двете испански знам, че бяха при един и същ, много са им хубави албумите
                 Младежът беше в испанска паралелка ,но ...албум не е получил. Знаете ли кой ги е раздавал?

# 335

Младежът беше в испанска паралелка ,но ...албум не е получил. Знаете ли кой ги е раздавал?
Писах ви на лични

# 336
  • София
На мен ми казаха за добър учител по математика Весела Радкова. До колкото видях, тя е била организирала клуб по математика. Надявам се все още да преподава там Simple Smile.
Потвърждавам!

# 337
  • София
Здравейте, дами. Вчера дъщеря ми ме помоли да участва в трето класиране. Изтеглих документите и се гмурнах в дълбокото. Днес разбрахме, че успя да сбъдне мечтата си и се класира по първото си желание.
Пожелавам успех на всички вас и вашите деца, убедена съм, че щях да се чувствам много комфортно тук, но дъщеря ми имаше мечта и я постигна. Брат й също ще я последва.
Късмет и успех Heart Flowers Four Leaf Clover

# 338
beb4o_fb, честито и на двамата! Успех им желая!  Оказва се , че с близнаци не е рисково 3-то класиране!  Винаги единият пази другия!

# 339
  • София
Благодаря, Didia Flowers Hibiscus
При нас обаче и двамата бяха отписани, нямахме гарантирано място, просто решиха и действахме. Бях решила да "играя" с момчето, но тогава щеше да е сигурно мястото му при сестра му. Но вчера и тя ме изненада и каза, че иска и тя да опита отделно. Доверих й се, но наистина ме беше страх, признавам.Hug

# 340
Благодаря, Didia Flowers Hibiscus
При нас обаче и двамата бяха отписани, нямахме гарантирано място, просто решиха и действахме. Бях решила да "играя" с момчето, но тогава щеше да е сигурно мястото му при сестра му. Но вчера и тя ме изненада и каза, че иска и тя да опита отделно. Доверих й се, но наистина ме беше страх, признавам.Hug
                  Олееее , какви сте смелчаци! Браво на децата! И на теб разбира се ,че си ги подкрепила. Още веднъж успех и да им е леко ученето! Flowers Four Leaf Clover

# 341
  • София
Благодаря ти, Didia Flowers Hibiscus

# 342
Здравейте, днес четох в една тема, че са се от писала много деца от 32ро, за да участват в 3то класиране и се надявам да няма някакви проблеми Sad Гледам, че има други класирани, дори с малко по-висок бал... Искам да попитам някой знае ли дали има група във facebook или instagram на децата от паралелка английски и френски? Ще бъда благодарна, ако някой сподели Simple Smile

# 343
  • София
Здравейте, днес четох в една тема, че са се от писала много деца от 32ро, за да участват в 3то класиране и се надявам да няма някакви проблеми Sad Гледам, че има други класирани, дори с малко по-висок бал... Искам да попитам някой знае ли дали има група във facebook или instagram на децата от паралелка английски и френски? Ще бъда благодарна, ако някой сподели Simple Smile

Здравейте, моят син също е в същата паралелка и доколкото ми е известно, нямат общ инстаграм, което ми е малко странно, като знам, че децата си правят група и се запознават и виждат преди началото на училище ..
Що се отнася за отписаните деца, да, вярно е, но това не е повод за тревога, защото познавам 2 деца, чийто бал надхвърляше 460 и на първо и второ желание бяха приети в училището, което е индикация за неправилно подредени желания... Не се притеснявайте, децата ще се наместят сега на 3- то и 4- то класиране.

# 344
Спокойно 32-ро няма да остане без ученици! Yum Нашият младеж завърши тази година в паралелка АЕ/ИЕ и мога да кажа ,че гимназиалните му години преминаха спокойно , без конфликти , с много приятели и завърши с отличен успех. Вече е студент в СУ - право!

Общи условия

Активация на акаунт