32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 40 510
  • 422
  •   1
Отговори
# 315
Препоръчвам екскурзията, дъщеря ми беше в Разлог преди време.Децата си прекарват страхотно, имат интересни игри и мероприятия.Училището е супер, още си спомня с тъга за него🥰

# 316
  • София
И аз вчера записах дъщерята в паралелката с английски/френски език. Дано се сформира хубав клас.
До колкото прочетох капарото за екскурзията ще се събира на родителската среща на 10.09.

# 317
  • София
Момичета, при вас промени ли се статусът на "записан"? Утре ще пътувам и ми се иска да съм спокойна, че всичко е както си му е редът Blush

# 318
  • Русе, София
Вчера се записахме и вече статусът е "записан".

# 319
И аз се притеснявам за статуса, ние се записахме вчера и стои "незаписан".

# 320
При нас също още вчера малко след записването се смени на "записан".

# 321
  • София
Все още статусът е "незаписан", а вчера я записах около 15.30ч.

# 322
  • София
Явно е поетапно, аз също бях там в ранния следобед, днес ще поизчакам и най-вероятно ще се промени статусът.

# 323
  • София
Изобщо не погледнах листа аз Joy Дано има достатъчно места за всички, че не ми се ходи отново да давам капаро сега

Беб, виж листа, защото там има QR код, на който чрез гугъл формуляр се записват данните за ученика и родителите му. Тази информация после се прехвърля от "Школо" към НЕИСПУО. Аз я попълних, защото се притесних, че мога да затрия листа... Flushed
Ние досега бяхме в adminplus и не ми е познато школото.

Pate, за кафе съм съгласна, стига и вие да сте, можем да заформим една сбирка в началото на септември Coffee

# 324
Младежът също е приет АЕ/ФЕ

# 325
Здравейте, след вчерашните излезли свободни места за трето класиране, окончателно няма да теглим никакви документи и днес попълних формуляра от QR кода. Там видях, че явно училището се движи по моята логика и ние сме в "Е" клас Simple Smile. На мен някак си не ми беше особено удобно да питам на записването колко са момчетата спрямо момичетата в паралелката "Природни науки", та ако някой във форума знае, не че е кой знае какъв проблем и на 10.09 да разбера пак не е драма. Някой има ли поглед върху клубовете в училището. Попаднах на по-стара информация в училищения вестник, че е имало клуб по математика и много се зарадвах. Дано още го има.

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 11:03 от ksanaidu

# 326
В училището няма клубове. Има добър хор. Училището е голямо с много ученици и почти нямат свободни стаи. До 7 клас детето беше пак в 32 и сега ще продължи. Ако сте някъде от Люлин и по пътя има училищни автобуси, които се ползват и от големите.

# 327
В гимназията има клубове, но като цяло с всякакви организационни въпроси училището е скарано и разгласата е лоша. Мисля, че пълният списък с възможности по класове може да се види в Школо.
За 9. клас действително действащите бяха дебати и туризъм. За 10. има и някакъв театрален, който също като дебатите се води от учители по философия.

# 328
На мен ми казаха за добър учител по математика Весела Радкова. До колкото видях, тя е била организирала клуб по математика. Надявам се все още да преподава там Simple Smile.

# 329
Преподава, но клуб няма.

Общи условия

Активация на акаунт