32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 39 287
  • 422
  •   1
Отговори
# 405
  • софия
Здравейте, може ли да споделите съотношението момичета / момчета в профил СХН, който е без квоти?

# 406
Цитат на: alessundri
link=topic=1129669.msg49913014#msg49913014 date=1751313740
Здравейте, тази година бяхме 11 момичета и 16 момчета.

Здравейте, може ли да споделите съотношението момичета / момчета в профил СХН, който е без квоти?

# 407
Здравейте, ние също мислим да включим тази паралелка в списъка ни. Някой с опит в нея може ли да сподели мнение или програма?

# 408
Здравейте, родител на дете от профил ПН след девети клас дали има в групата? Интересува ме Биология и Химия в девети клас при профил Природни науки на английски и само на английски ли се изучават или смесено и на български, или само на български? Виждам в програмата за втори срок 5  часа БЗО, което може би предполага и на двата езика? И виждам само два часа Химия - дали първи срок са били повече? Интересува ме конкретно за тази паралелка, а не по принцип за училището.

# 409
  • София
Привет на всички. Ние сме кандидатгимназисти! Нови в темата! Госпожицата е приета анг. С френски. Подадохме за второ, ако се качим по-нагоре в желанията, добре дошло. Има ли други приети в училището и паралелката?

# 410
Да, моята дъщеря е приета в хуманитарната паралелка, но ще видим на второ класиране дали ще успее да се "качи"в по-предно желание .Успех!😃

# 411
Има ли някой приет английски с испански?

# 412
Има ли някой приет английски с испански?

Да, нашето момче.

# 413
  • София
Здравейте, моля за по-актуална информация от паралелките с немски и испански, от по-големите 9-10-11 клас в момента. Коя от двете бихте препоръчали? Всяка година една и съща учителка по английски ли хваща една и съща паралелка немска/испанска?

# 414
  • София
Здравейте! В осми клас са с един учител по английски, който им е и класен. От девети клас са с друг учител по английски. Дъщеря ми сега ще бъде 10 клас в паралелката с немски (те са "А" клас), много силен клас са, откъм дисциплина също много ги хвалеха учителите на родителската среща. Нямам информация за испанската паралелка.

# 415
В испанската се приема с най-висок бал, дали това е предимство - трудно е да се каже Simple Smile Във всеки случай, заради наплива надплановият прием (разбирай, парашутисти) в тази паралелка е най-много, обикновено класът е 30 броя. Тяхната учителка по англ. на подготве, Христова, е селебрити в родителските кръгове, аз лично имам неособено положително мнение за нея.
Иначе в "А" клас (немска) на предстоящия 11. клас има известна из училището и квартала групичка скинари. То навсякъде си има зрънца, естествено.
Класната/учителка по английски на френската паралелка е много приятна жена. Там балът е доста по-нисък, особено за момчета.
Който и клас да изберете, ще им сменят учителите нонстоп през годините, класните ръководители също - без да е текучество причината, просто в такъв хаотичен mode се движат.

# 416
  • София
Благодаря Ви момичета, Параход и на теб! Ние сме приети в немската паралелка, но сега имат обявени 2 свободни места за испанската и се чудя дали да пробвам с молба до директора за нея или да си стоим където сме. А за класната в 8 клас на немската знаете ли нещо?

# 417
  • София
Ние бяхме доволни от класната на немската паралелка в 8 клас, би трябвало да е същата, но няма как да знам на 100%. Според мен няма голяма разлика в двете паралелки и по-скоро трябва да вземете решение спрямо това какъв втори език иска да учи детето.

# 418
Дъщеря ми преди повече от десет години беше в 8Б клас при г-жа Христова. Аз лично я харесвам. Подготви добре децата по английски.

# 419
Потвърждавам за г-жа Христова. Дъщеря ми беше при нея. Много я харесваха👍😘

Общи условия

Активация на акаунт