32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 39 263
  • 422
  •   1
Отговори
# 375
Desislava_Ivanova звънни и попитай в самото училище, мисля че биха ти дали тази информация без проблем.

# 376
Скрит текст:
Мисля, че класните са едни и същи на паралелките в осми клас според профила/ буквата. За нашата, "е" клас, поне ми казаха, че ще е същата, но не официално, съвсем случайно. Дали ако се обадите в училище или отидете, няма да ви дадат информация за броя на момчетата в СХН?
Аз да попитам, предвид обсъжднаето в наборната тема, дали ли са ви някакъв документ от 32ро за тази еднократна помощ за осмокласници?

# 377
Скрит текст:
Мисля, че класните са едни и същи на паралелките в осми клас според профила/ буквата. За нашата, "е" клас, поне ми казаха, че ще е същата, но не официално, съвсем случайно. Дали ако се обадите в училище или отидете, няма да ви дадат информация за броя на момчетата в СХН?
Аз да попитам, предвид обсъжднаето в наборната тема, дали ли са ви някакъв документ от 32ро за тази еднократна помощ за осмокласници?
Като записвах сина ми, разбрах че септември ще стане това. Но дали ще е с бележка или по някакъв служебен начин неразбрах. То други неща ми бяха по-важни.
А по по-горната тема. Гледах допълнителните профилиращи предмети след 10 клас и има матемтика с информационни технологии. Та засега живот и здраве, има доста време до тогава и тези предмети ще избере. За другите не иска и да чуе, но знам ли може и да си промени решението.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 11:38 от dalil

# 378
Физиката не е добре в училището таже напротив, математиката зависи кой учител се падне.

# 379
dalil в коя паралелка е вашето дете?

# 380
Писах им Simple Smile Дано математиката поне е добре... Не искам отново да се започва с уроците, или поне да са по нещо друго...

# 381
  • София
Може пък да имате късмет и да сменят учителя по физика, защото е доста възрастен, доколкото знам. За математиката мисля, че все са ок.

# 382
Може пък да имате късмет и да сменят учителя по физика, защото е доста възрастен, доколкото знам. За математиката мисля, че все са ок.
Desislava_Ivanova всъщност за математика текущо 8-10 клас ли се интересувате или математика вече, като профил 11-12 клас?

# 383
Desislava_Ivanova всъщност за математика текущо 8-10 клас ли се интересувате или математика вече, като профил 11-12 клас?

И за 8-10, но повече за профила 11-12 клас.

# 384
Докато стигнете до профилите е въпрос на късмет, има и къси клечки с матеметиците, но в училището така ги въртят, че няма кой да ви каже дали и трите години ще сте при един и същи преподавател.
А за 11-12 клас бъдете спокойна, и двете госпожи са страхотни!

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 13:54 от Щастлива съм!

# 385
Докато стигнете до профилите е въпрос на късмет, има и къси клечки с матеметиците, но в училището така ги въртят, че няма кой да ви каже дали и трите години ще сте при един и същи преподавател.

Благодаря Simple Smile

# 386
Много ми е интересно това дългосрочно проучване на учителите! Те могат и имат право да напускат , да назначават нови ! Това са цели 5 години и няма никаква гаранция ,че  учителският съств няма да се промени.

# 387
  • София
Щастлива съм, моят син беше при Богева в 11 клас и стискам палци да си остане и в 12-ти, че нещо казала, че не е сигурно. За другата г-жа Кусева обаче не чуваме добри неща. Имате ли наблюдения?

# 388
Щастлива съм, моят син беше при Богева в 11 клас и стискам палци да си остане и в 12-ти, че нещо казала, че не е сигурно. За другата г-жа Кусева обаче не чуваме добри неща. Имате ли наблюдения?
Ами при нас в 11 клас Богева беше профилна, Кусева основна. В 12 -ти остана само Кусева, и по основна и по профилна, aми определено съжаляваха децатa. Да Богева е наистина несравнима, но децата се напасват и по характера на Кусева(по сръдлива е и една идея не толкова взискателна) и явилите се на матура си успяха.

# 389
  • София
Уф, дано си остане Богева - при нас си беше и по двете математики и изисква, та децата няма на къде да мърдат. Моят син доста израстна по математика под нейно влияние.

Общи условия

Активация на акаунт