32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 39 272
  • 422
  •   1
Отговори
# 360
Споменах, че дрехи с гол пъп за мен не е ОК за училище - това често най - често е едно бюстие, а не говоря за къси поли или за няколко дупки на ушите, не изкривявайте мнението ми, ако може.
Но аз не говоря за вашите думи, а за изискванията в правилника на училището и за какви неща се правят забележки. Защото за това беше въпросът на потребителката.

# 361
  • София
Аз лично въобще не намирам анцунга като подходящо облекло за училище, въпреки че синът ми само с това ходи. Бих се радвала, ако има някакви правила, които изключват анцунга, затова попитах Simple Smile
Аз казах на синконеца, че вече с анцуг само в часовете по физическо. Blush
Тъй като наборът е много слаб, ще се наложи да му шием панталони ... Grinning

# 362
Здравейте, може ли някой да сподели по кои учебници по английски учат подгответата в осми клас Simple Smile?

# 363
Здравейте, може ли някой да сподели по кои учебници по английски учат подгответата в осми клас Simple Smile?
Преди 5 години бяха по тези InsightA1 (Учебник и учебна тетрадка), A2 (Учебник и учебна тетрадка),B1.1 (Учебник и учебна тетрадка)/  Fiona Beddall, Jayne Wildman - OxfordUniversity Press.
Мисля,че все още са те, но се закупуваха с обща поръчка през училището.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 11:08 от Щастлива съм!

# 364
Благодаря! Аз не мисля да ги закупувам сега, просто искам да се ориентирам. Като възпитаник на английска гимназия си спомням нашите зелен и оранжев учебник от подгответо, май дажа ги и пазя Simple Smile. Т.е. в края на осми клас се предполага, че са взели B1?

# 365
Здравейте, мисля, че учебниците по английски ще бъдат безплатни тази година. Поне така пише Simple Smile

# 366
  • София
Благодаря! Аз не мисля да ги закупувам сега, просто искам да се ориентирам. Като възпитаник на английска гимназия си спомням нашите зелен и оранжев учебник от подгответо, май дажа ги и пазя Simple Smile. Т.е. в края на осми клас се предполага, че са взели B1?
B1.1

# 367
Здравейте, някой има ли яснота тази година в паралелката СХН, в 8клас, колко момичета и колко момчета ще бъдат?

# 368
Тази година не знам. От предните години са повече момичета в класа.
Преместване ли обмисляте?

# 369
Тази година не знам. От предните години са повече момичета в класа.
Преместване ли обмисляте?

По принцип да, но се чудя много.

# 370
И ние така се чудим

# 371

Ами ако са повече момичетата, тъкмо ще ги напаснем Simple Smile Честно казано незнам, защото ние вече сме се настроили, а и аз предпочитам да са смесени. Затова разпитвам някой, ако знае как са разпределени Simple Smile

# 372
Ние заради единия час математика повече…..

# 373
А знаете ли на 8 клас, кои ще са класните? Дали са винаги едни и същи спрямо втория език?
Сина ми искаше СХН...беше едно от първите желания, изобщо се квото имаше с математика беше в началото. Не че е велик математик, просто физика и математика му бяха любимите предмети. И учителката по математика в училището му до 7 клас е много добра(по време на онлайн уроците имах възможност да видя как преподава и бях впечатлена). Но не му стигаше бал. А за 4то щеше да влезе навсякъде, спрямо желанията, но не посмяхме да рискуваме.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 11:24 от dalil

# 374
А знаете ли на 8 клас, кои ще са класните? Дали са винаги едни и същи спрямо втория език?
Сина ми искаше СХН...беше едно от първите желания, изобщо се квото имаше с математика беше в началото. Не че е велик математик, просто физика и математика му бяха любимите предмети. И учителката по математика в училището му до 7 клас е много добра(по време на онлайн уроците имах възможност да видя как преподава и бях впечатлена). Но не му стигаше бал. А за 4 щеше да влезе навсякъде, спрямо желанията, но не посмяхме да рискуваме.

Мисля, че класните са едни и същи, но на кой клас коя е нямам идея. Ние сме в същото положение, относно бала и желанията. Но ако са 20 момичета и 6 момчета, незнам как ще се чувства, затова въобще не знам дали пробваме да се местим. Нямам нищо против момиченца та, дори напротив, но досега бяхме в момчешки клас и според мен не беше ок, затова бих избрала смесен.

Общи условия

Активация на акаунт