32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 39 278
  • 422
  •   1
Отговори
# 345
Браво, поздравления Simple Smile Не се страхувам, че ще остане без ученици, а по-скоро да не се окаже нежелано училище. Училището ни е препоръчано от школата, в която бяхме на уроци и искрено се надявам да е добро Simple Smile

# 346
Нежелано е много далеч от истината. Има класове по 30 души заради злоупотреба с надплановите бройки. Явно желаещи бол.

# 347
Понеже в другата тема се обсъждат раници. Та интересува ме в 32 има ли шкафчета, където да си оставят учебниците. И евентуално вкъщи да е с електронен вариант. Не че на мен ми се нрави да е с електронно устройство постоянно☹️Но раницата му в 7 клас беше много тежка.

# 348
Понеже в другата тема се обсъждат раници. Та интересува ме в 32 има ли шкафчета, където да си оставят учебниците. И евентуално вкъщи да е с електронен вариант. Не че на мен ми се нрави да е с електронно устройство постоянно☹️Но раницата му в 7 клас беше много тежка.
В осми клас имат малко предмети и учебници. В по-горните класове носят малко тетрадки и учебници.
Дъщеря ми завърши 2018 и тогава нямаха шкафчета.

# 349
Здравейте, някой дали знае има ли дрес код в училището, може ли да се носят къси панталони, къси поли, анцузи?

# 350
Има изисквания и се заяждат грозно от време на време, друг път никой не обръща внимание. Предимно е за къси панталони и поли, голи пъпове и рамене; с анцузи си се ходи масово.

На горния въпрос - шкафчета няма, някои гимназиални паралелки дори класна стая нямат.

# 351
Има изисквания и се заяждат грозно от време на време, друг път никой не обръща внимание. Предимно е за къси панталони и поли, голи пъпове и рамене; с анцузи си се ходи масово.

На горния въпрос - шкафчета няма, някои гимназиални паралелки дори класна стая нямат.
Благодаря Simple Smile

# 352
Здравейте, някой дали знае има ли дрес код в училището, може ли да се носят къси панталони, къси поли, анцузи?
В правинлника за устройството и дейността на училището пише https://school32.com/%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d0%bb%d0%bd% … 0%b8%d1%87%d0%b5/:
..."          7.1. да не се явяват в училище с неприлично облекло (дрехи, непокриващи талията и позволяващи да се вижда бельото, панталони по-къси от 3/4, поли до 10cм над коляното, дълбоки деколтета, разкъсани дънки и дрехи, джапанки), с тежък грим и екстравагантни прически;
         7.2. да не носят дрехи с провокативни изображения и надписи;
         7.3. да не се явяват с опасни обувки (маратонки с колелца, бутонки с шипове и други);
         7.4. да не носят пиърсинг по части от лицето – устни, нос, вежди и др.;
         7.5. обиците по ушите да не надвишават 2 броя общо;
         7.6. да не стоят в учебните часове с шапка и със слънчеви очила...."
А какво означава:
Има изисквания и се заяждат грозно от време на време, друг път никой не обръща внимание.

# 353
Да ти направят забележка, че ходиш с гол пъп на училище не е заяждане, а напълно нормална забележка, може да не те допуснат, докато не се приведеш в подходящ за училище вид. Но трябва да го правят спрямо всички, а не инцидентно.

# 354
Няма да влизам в спор и тълкувание по изисквания от 1962 година. Идете, вижте, тогава участвайте в дискусия.
За мен лично анцуг е много по-непростим fashion crime от пола 10 см над коляното или две обеци на едно ухо, но хора си има за всичко Simple Smile Някои си живеят в соца завинаги.

# 355
Няма да влизам в спор и тълкувание по изисквания от 1962 година. Идете, вижте, тогава участвайте в дискусия.
За мен лично анцуг е много по-непростим fashion crime от пола 10 см над коляното или две обеци на едно ухо, но хора си има за всичко Simple Smile Някои си живеят в соца завинаги.
                  Когато нямаш аргументи  просто гвориш глупости. Много ми е интересно през 1962 г бил/а ли си роден/а? Защото в последно време "критиците" се базират  не на собствен опит и познания , а на съмнителни непроверени източници.

# 356
От темата отдавна е ясно, че си близка до училището и си негов фен, но позволи и на други да имат личен опит. Да, съвременничка съм на соца и много добре си спомням тези порядки.

# 357
Аз лично въобще не намирам анцунга като подходящо облекло за училище, въпреки че синът ми само с това ходи. Бих се радвала, ако има някакви правила, които изключват анцунга, затова попитах Simple Smile

# 358
Споменах, че дрехи с гол пъп за мен не е ОК за училище - това често най - често е едно бюстие, а не говоря за къси поли или за няколко дупки на ушите, не изкривявайте мнението ми, ако може. За едно сте права, хора си има за всичко.

# 359
От темата отдавна е ясно, че си близка до училището и си негов фен, но позволи и на други да имат личен опит. Да, съвременничка съм на соца и много добре си спомням тези порядки.
                До сега бях "близка" с у-щето , но фен не съм на никого. Yum Що се касае за "добре си спомням всичко" - попитах дали си била родена през 1962 г  , на което не получих отговор.  "Съвременничка" е уклончив отговор .
                Правила си има навсякъде без значение на строя и   ...... когато не ти харесват не избираш   това у-ще  или работа.  Като се замисля   - сълзи ми потичат от очите ,че английските принцове са били длъжни  да ходят на у-ще с униформи , а те горките са си нямали и социализъм та  да го обвиняват за правилата. Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт