32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 39 900
  • 422
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Извинете ме, но отново ще попитам дали някой има впечатления за г-жа Катерина Николова.
Благодаря предварително

# 76
# 77
  • София
Група във ФБ за родителите на децата от 8 'В' клас
https://www.facebook.com/groups/931074494052907/?ref=share

# 78
  • софия
Smile
Някой има ли впечатления от г-жа Катерина Николова?
Благодаря

Дъщеря ми завърши 8 клас при г-жа Николова. Много съм доволна. Прекрасен учител и човек. Побъркваше ги от контролни Simple Smile , което за мен беше супер...за тях, май не чак толкова!

Сега вече в 9 клас, ми е интересно, как ще се развият нещата?! До тук съм доволна от училището и най-вече от преподавателите. Надявам се да имаме късмет и по-нагоре. Някой, ако има вече изградено мнение, ще му бъда благодарна за повече информация

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 15:54 от mamvalia

# 79
И нашият завърши 8 клас ,но то пък тази година беше едно учене думи нямам.Докато се опознаят и хайде...ДО.Сега в 9-ти ще видим какво точно са научили.От у-щето и учителите оплаквания нямаме,но и не сме имали възможност за повече наблюдения и контакти.Според мен се справиха добре с ДО ,но.....сега дано не се налага,защото просто така не се получава.Ще изучават 5 предмета на английски и за това съм предвидила един приятел учител по АЕ да се включи,защото не съм убедена ,че са овладяли всичко ,което при нормална учебна година постигат.

# 80
Ще изучават 5 предмета на английски и за това съм предвидила един приятел учител по АЕ да се включи,защото не съм убедена ,че са овладяли всичко ,което при нормална учебна година постигат.
Това е само, ако броите и Английския, иначе са 4  - Биология, Химия, География и История.
Учителят по Математика също бил много добър по Английски, но щяло да стане прекалено и Математика на английски. Laughing.
Казаха на родителската среща, че повечето езикови гимназия в София са осигурили много по-малко предмети на английски.

# 81
  • София
Кой е учителя по математика?
Иначе да, излиза, че това училище има доста предмети на английски. Повече и от 2 ра англиска, и от 133 - то. За първа не знам.

# 82
Кой е учителя по математика?
Михаил Иванов съм записала.

# 83
  • София
Друг ще ни е.

# 84
Той е на горните класове, иначе на дъщеря ми в 8-ми беше Вера Петрова, но мисля че се пенсионира.

# 85
  • София
В смисъл, по-горни от 8 клас?

# 86
В смисъл, по-горни от 8 клас?
Да, това имам предвид.

# 87
  • София
Ами дано, че за този, дето ще ни преподава ,не чета добри неща.

# 88
Ами дано, че за този, дето ще ни преподава ,не чета добри неща.

Здравейте,
къде намерихте информация за Михаил Иванов, аз нищо не откривам? Rolling Eyes

# 89
  • София
Аз имах предвид г-на, който ще ни преподава по мат, не Михаил Иванов.

Общи условия

Активация на акаунт