32 СУИЧЕ "Св. Климент Охридски" - гимназиална степен

• 39 920
  • 422
  •   1
Отговори
# 90
Това съобщение е публикувано на страницата на 32 СУИЧЕ във ФБ:

"Випуск 2020 е на 3-то място в София по отличен успех 5,53 на матурата по английски език след двете английски гимназии от училищата с държали над 100 ученици."

# 91
Записвам да ви следя. Дъщеря ми е 7-ми клас, изкара отличен резултат на матурата и колебанията са ни м/у 1 АЕГ, 133 СУ и 32. Детето желае да изучава АЕ евентуално с 2-ри ИЕ.
Напоследък получавам доста негативни коментари за 1АЕГ, а и имам информация, че директорката ще я сменят тази учебна година, а за мен ново ръководство означва смяна на преподавателския съства, хаус, стрес, както за децатата, така и за преподавателите.

# 92
  • София
За първа английска от няколко места имам информация, че въобще не учат. Много е несериозно там. Ако ще сменят директор, може и да се подобри, не знам. По-сокро целете втора английска. 133 също е добро училище, хубави отзиви получих миналата година. Ние сме в 32-ро,2 доволна съм за сега. От догодина ще учат 3 или 4 предмета на английски, което в 133-то, например, го няма.

# 93
В 9 клас, който приключва сега, учиха 4 разказвателни предмета на английски - история, география, биология и химия + английския. Това в малко езикови гимназии го има. Втори чужд език учиха още от първата година, после  за следващия випуск го промениха да е от втората. Директорката им преподава по химия на английски.

# 94
  • София
В 9 клас, който приключва сега, учиха 4 разказвателни предмета на английски - история, география, биология и химия + английския. Това в малко езикови гимназии го има. Втори чужд език учиха още от първата година, после  за следващия випуск го промениха да е от втората. Директорката им преподава по химия на английски.
Коя паралелка сте? С кой втори език?

# 95
"E" клас с руски език

# 96
  • София
И ние сме тази паралелка.Laughing

# 97
Здравейте, и аз се записвам да ви следя. Избираме между 2АЕГ и 32 СУИЧЕ - да видим какво ще реши съдбата за нас. Имате ли наблюдения испански език на какво ниво е?

# 98
В 32ро има доста добра преподавателка по испански, разбира се, не са ми преки впечатленията, тъй като и моето е 7 клас, с друг език. Но определено по информация е добра госпожата.

# 99
Записвам да ви следя. Дъщеря ми е 7-ми клас, изкара отличен резултат на матурата и колебанията са ни м/у 1 АЕГ, 133 СУ и 32. Детето желае да изучава АЕ евентуално с 2-ри ИЕ.
Напоследък получавам доста негативни коментари за 1АЕГ, а и имам информация, че директорката ще я сменят тази учебна година, а за мен ново ръководство означва смяна на преподавателския съства, хаус, стрес, както за децатата, така и за преподавателите.

Здравейте, а кой беше класен на детето ви?

# 100
Здравейте! Как е положението с английските паралелки, на ниво ли е обучението по английски?

# 101
Вчера обиколихме района на 32 СУ. То само съмнителни субекти от ромски произход. Отказах се да запиша детето там.
Успех на всички!

# 102
Да, верно, не бях се замисляла за около училището. Женски пазар е близо, виждала съм всякакви пияници и подобни наоколо Sad

# 103
Вчера обиколихме района на 32 СУ. То само съмнителни субекти от ромски произход. Отказах се да запиша детето там.
Успех на всички!
Нормално, близо е до Женския пазар.
За сметка на това достъпът до сградата е ограничен. Никакви външни не влизат, децата са с чип карти.
Мисля, че и дворът откъм бул. Ботев се заключва, освен в малкото време за водене и взимане на децата сутрин.

# 104
  • София
Успех на всички!
Нормално, близо е до Женския пазар.
За сметка на това достъпът до сградата е ограничен. Никакви външни не влизат, децата са с чип карти.
Мисля, че и дворът откъм бул. Ботев се заключва, освен в малкото време за водене и взимане на децата сутрин.

Е да, ама не е обичайно гимназисти да се водят и взимат. В сградата със сигурност са в безопасност. Но извън нея?

Общи условия

Активация на акаунт