На минерални басейни с кемпер

• 2 646
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
В Огняново може да се намерят басейни на прилични цени, но кемпер няма как да се разпъва. Въобще, тази идея ми се вижда неосъществима - минералните извори може и да са в планината, но около тях има хотели, почивни бази, а не свободни полянки за къмпингуване. Трябва всяка сутрин да се прибира всичко, да се отиде на плаж и после с кемпера обратно на полянката и пак разпъване.
Между Рибарица и Троянския манастир има едно полупланинско село с минерални извори, там по-ми се вижда подходящо. Само за името не съм сигурна, май Шипково беше.   

# 16
  • Враца
Захаринка, мерси.
Ако това е същата вила Рай с хубавото хапване- повече от чудесно!
Не съм видяла, че там има и басейни, ходили сме заради много вкусното и изключително евтино хапване.

Йованка, да, всеки ден трябва да се сгъва и после да се разпъва отново. Но само така може да се вземе най-доброто от 2 "свята"- през деня на басейн, а вечер- почивка на тихо и спокойно място без хора.

# 17
Трънче,
паркингът е пред самата вила, но в края му има пешеходно мостче, по което се минава от др.страна на реката и там са басейните, но от пътя, който описах в предния пост, се виждат. Храната се приготвя именно във вилата, а на самите басейни я пренасят през мостчето. На открития бар има дървени масички и там сервират. Храната я носят в пластмасови съдове, но имаше и купички със супи, та и за деца става. Ние сме обядвали скара и пици. Не помня дали е имало манджи, но супите бяха мн.хубави. Цените - повече от прилични.
Харесахме мястото заради паркинга непосредствено до басейните, а после изобщо и не търсихме друго място, защото много ни хареса и все там се връщахме следващите дни.
П.П. зад единия басейн има доста свободно от чадъри място, окосена поляна, та за тичане и игра с топка е идеално.

# 18
  • София
Чудно е мястото,но няма там къде да се спре,освен на улицата от пред!

# 19
Чудно е мястото,но няма там къде да се спре,освен на улицата от пред!
Като написах "паркинг" имам предвид точно паркинг, а не "на улицата". Улицата е тясна уличка, по която едва се разминават 2 автомобила. А паркингът е поне 40/20 м, но не съм го мерила, де. Първо попитахме дали там паркират само гости на вилата, но ни отговориха, че паркират и тези, които ползват басейните. Всъщност, този, когото питахме, после ни таксува и за басейните. Дори първия ден спряхме само да обядваме(не носехме бански) и нямахме проблем с паркирането. Дори имаше доста свободно място. Явно следят да се прави оборот, я с басейна, я с кухнята, та затова чичото от басейна прибягваше да наглежда и паркинга. Ако искаш да спреш там, а си се запътил към съседен басейн, може би няма да е същото.

# 20
  • София
За паркиране е ясно, че ще може, докато се ползват ресторанта и басейна, но авторката иска след това да разпъне кемпера и децата да си тичат. Там няма как да стане. Има един друг път за горните бани, който минава през селото и след площада надясно, качва се нагоре и природата е изумителна, също има басейни. Там някъде вече може да се намери място за кемпера .

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 16:33 от yovanka

Общи условия

Активация на акаунт