2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 026
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Знаете ли кога се очаква да е родителската среща за деветите класове?

# 136
Лафката на училището дали ще работи тази година, някой чул ли е нещо?

# 137
  • София - Младост 1А
Синът ми сподели информация от класната - щели да я отворят в следващите два месеца.

# 138
  • София
Синът ми сподели информация от класната - щели да я отворят в следващите два месеца.

Дано покрай болкуците да продават и не съвсем лоши работи в нея Simple Smile

# 139
Знаете ли кога се очаква да е родителската среща за деветите класове?
Мисля,че началото на октомври.
Днес май ще им каже класната с часа на класа.

# 140

Дано покрай болкуците да продават и не съвсем лоши работи в нея Simple Smile

Много хубави кроасани с шунка имаше преди и банички. Не знам дали ги пекат там или сутрин им ги докарват.

# 141
Ехооо, къде сте? Много сме мълчаливи Blush Другите теми "изхвърчаха" напред, а нашата е на път да изпадне от първа страница Rolling Eyes
В осмокласната тема обсъдихме учителите по математика. Днес, седми час привечер, са правили входно ниво  Grinning
Ще се радвам да споделите инфо и за учителите по БЕЛ. На нашия клас е г-жа Мариана Минева - впечатления? Вчера са правили входното ниво - тест със закрити отговори. Днес, който е пожелал са му казали оценката. Отличници сме - изглежда знанията от миналата година са отлежали и понаместили  Stuck Out Tongue Winking Eye

Вчера са им раздали и тениските, прилични са..

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 22:25 от 6tiplio

# 142
Ние си получихме почти всички тениски. Децата смятат да не ги носят.
В сайта са публикувани документите за кандидатстването за стипендии.

# 143
Ние получихме всички тениски, а другите елементи от униформата все още не. И на моят син не му се иска да носи тениските, но нали казват, че са задължителни и се правят проверки дали са с тях, поне за 8-ми и 9-ти клас?

# 144
  • София
Тениска - ако не на гърба, поне да е в чантата. И на 9 клас бяха минали да ги предупредят, че ще има проверки. В 8-ми редовно проверяваха. А имайте предвид, че и за стипендията влизаше в критериите.

# 145
Каращранова по математика само на подготвителните ли преподава или изкарва цял випуск докрай?

# 146
Каращранова не преподава ли само  на част от 8-те класове?

# 147
Да, не преподава на всички осми класове. Може би само на тези, които са първа смяна, но дали е на всички, нямам идея.

Разглеждайки информацията за стипендиите, не ми стана много ясен начина на изплащане за 8-класниците. Тези без лична карта т.е. още ненавършили 14 години на касата на ръка, а за останалите? Родителите ли трябва да им извадим дебитни карти към общинска банка? А ако не желаем да го направим, има ли опция да бъдат и на други деца изплатени на ръка?

Сега загледах емблемите на тениските по-внимателно, ами доста нескопосано са избродирани Smirk

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 22:11 от 6tiplio

# 148
Внимавайте много с тези банкови сметки.
Уж ни накараха да открием такива, за да изплащат стипендиите по тях без такси при теглене от друг банкомат, без месечна такса облужване, без такси при банков превод, но се оказа, че такси няма само първата година.

# 149
Точно заради тези неща нямаме желание да разкриваме такава сметка, а и не е сигурно, че ще взима стипендия всеки срок и се чудя има ли алтернатива?

Общи условия

Активация на акаунт