2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 116
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
  • София
На първия учебен ден не са с униформи. Дават им ги към октомври - ноември.

# 571
На първия учебен ден не са с униформи. Дават им ги към октомври - ноември.
Благодаря!

# 572
Здравейте, имам въпрос относно списъка с учебници, дали някой от вас разполага с такъв. При записването никой не ни уведоми какви издателства са.
Интересувам се, тъй като баткото ни ще бъде в 10 клас и имам останали от него за 8-ми. Само и единствено разбрах, че по английски език са по друга система вече.
Благодаря предварително!

# 573
  • София
Записвам се с моята девойка, приета днес в паралелка АЕ/НЕ/Бел. Много е щастлива, съответно и аз покрай нея! Heart Eyes

# 574
Здравейте, имам въпрос относно списъка с учебници, дали някой от вас разполага с такъв. При записването никой не ни уведоми какви издателства са.
Интересувам се, тъй като баткото ни ще бъде в 10 клас и имам останали от него за 8-ми. Само и единствено разбрах, че по английски език са по друга система вече.
Благодаря предварително!

За тези коити имат нужда и интерес. Тениска - униформа цена 23 лв.
Списък с учебници:

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 14:20 от Toninikol

# 575
Да се запиша и аз с момиче в паралелка АЕ/ИЕ/ИЦ/БЕЛ. При записването забравих да попитам коя смяна ще бъдат осмокласниците през първия срок. Дали някой е попитал?

# 576
  • София
Миналата година випускът на осмокласниците беше разделен в различни смени.

# 577
Да, вероятно пак ще са така в различни смени. И предишни години така е било. На родителската среща, която е в началото на септември ще кажат, кой клас коя смяна ще бъде. По принцип първите 4 са първа смяна, а останалите втора.

# 578
Здравейте! При записването пропуснах да попитам кой ще е класен ръководител на “г” клас. Някой дали има информация?

# 579
Все още не е известно кои ще са класните ръководители. Това отново ще стане ясно на първата родителска среща.

# 580
  • София
Като писахте за РС - имам няколко въпроса към майките с по-големи деца, пък и ако някоя от майките на зайците ако знае.
1. Как е организирана комуникацията по принцип с училището - мейл или друго? Или само в дневник? Имам предвид не бележките - а всякакви важни съобщения, например за събития, кога ще са РС, кои ще са класните...такива неща.
2. Кога е първата РС - преди 15 септ или след нея, и как разбираме за нея?
3. Униформите - записах я, но я нямаше и утре ще ходим за униформа, за да премери - кое и колко е добре да се купи, според вашият опит? 5 тениски и 1 риза и 1 сако ок ли е?
4. Дават ли някакви списъци с препоръчителна литература за лятото, или да си търсим в нет-а какво се изисква стандартно?
5. Виждате ли положителна разлика от обучението с хромбуци - повече, отколкото с учебници/тетрадки? Въобще ли липсват учебници и тетрадки?
Ще съм благодарна на отговор по който и да е въпрос! Blush

# 581
Toninikol, благодаря за отговора.
При записването ми казаха да следя сайта на училището, защото там ще публикуват информация за РС. Ще се проведе преди 15 септември. Обясниха, също, че повечето учители ще изискват  тетрадки.

# 582
От моя опит, зависи си от класния Simple Smile
За униформа, миналата година взехме само тениски, сега пак това е поръчал, да не би да има всичко?
За хромбуците, 8 клас ВСИЧКО беше на него, но сега поръчах учебници за почти 300 лева, та не знам какво да кажа...

# 583
  • София
Да се запиша и аз с момиче в паралелка АЕ/ИЕ/ИЦ/БЕЛ. При записването забравих да попитам коя смяна ще бъдат осмокласниците през първия срок. Дали някой е попитал?

Привет, моят син е в същата паралелка. Вчера са записахме, но и аз не се сетих да попитам за смяната. Силно се надявам, че родителската среща ще е от 13.09 нататък, че преди това няма да сме в София. За класен ръководител ми отговориха, че още е рано да се каже.

# 584
  • София

Привет, моят син е в същата паралелка. Вчера са записахме, но и аз не се сетих да попитам за смяната. Силно се надявам, че родителската среща ще е от 13.09 нататък, че преди това няма да сме в София. За класен ръководител ми отговориха, че още е рано да се каже.
И ние сме в тази паралелка, 8 д. Казаха, че в началото на септември ще е родителската среща, не се знае кой ще е класният ръководител, нито коя смяна ще са.

Общи условия

Активация на акаунт