Как се сваля мъж?

• 10 420
  • 155
  •   1
Отговори
# 90
То си е така. Или разбираш човека, или не. Няма такова нещо като женска и мъжка психология, че съм го чела и в другите теми. До разбиране е, не до пол.

# 91
  • Русе
Относно раждаемостта - Природно обусловено е да се раждат повече момчета от момичета, средно за света съотношението варира на всеки 100 момичета има 107 момчета, и това е навсякъде,  без значение от раса, географско положение и т.н. Има малки разлики в различните страни, но винаги момчетата са повече от момичетата. Различни теории има по този въпрос, но науката все още не е дала категоричен отговор защо това е така. То се вижда и в популационната пирамида в диапазона 0-4 годишна възраст какъв е броя момчета/момичета. После нещата се изравняват, а след 40г. възраст броя на жените става по-голям. Така че притесненията на някои дами са излишни - мъжете (поне в млада възраст) няма да изчезнат току така... А пък после защо са ви разни дъртаци, когато и вие станете лелки. Sweat Smile

# 92
  • Sofia
Да бе. С това хич не съм съгласна. Според мен мъжете са друг биологичен вид и не можа да става дума за сравнение, особено що се отнася до разбирането. Аз мъжете не очаквам дори в прав текст винаги да ме разбират и като ми е важно карам да повтарят  Joy, камо ли от намеци и погледи. Евентуално просто изречение само с подлог и сказуемо и то ако е казано в подходящо време, може да разбере, но пак не е сигурно.
Това в кръга на шегата, разбира се, но не съвсем.

# 93
Я да се включа и аз - горе-долу съм съгласна със Савина. По някои теми схващат бързо какво им се говори, но често - не. Слушането с разбиране на много мъже не им е силна черта. Ама то и майките не ги обучават де, всичко минава с 'момченце е, затова е такова' и се оставя на самотек. Слушането с разбиране се учи, ако щеш - дресира направо.

# 94
За Исландия, не знам. Имах предвид Швеция и Норвегия, най-вече.

# 95
Я да се включа и аз - горе-долу съм съгласна със Савина. По някои теми схващат бързо какво им се говори, но често - не. Слушането с разбиране на много мъже не им е силна черта. Ама то и майките не ги обучават де, всичко минава с 'момченце е, затова е такова' и се оставя на самотек. Слушането с разбиране се учи, ако щеш - дресира направо.

То дресьор си е отделна професия, но на някои им доставя удоволствие да го прилагат на хора Simple Smile
Общуването  с разбиране го немогат и жени, както знаеш.

# 96
Така е, и жени го не могат.
Бе нали държаха изпит нашите на четене с разбиране. Момите са доста по-добре в лингвистиката, това си е доказано, Дренке. Моят син е ОК, но на него постоянно му се говори, от люлката дето се вика, и винаги е бил лингвистично що-годе развит, да видим с времето как ще се отклони де.

# 97
Знам си аз, че темата върви с този уклон. Момите са по-така, няма кво да се спори.

# 98
Явно мъжете наистина не разбираме.Аз от последните няколко поста нищо не разбрах Joy  о те са написани по едно и също време

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 15:57 от hectorbg

# 99
Мъж се сваля с флирт, както и жена впрочем.

# 100
  • Наблизо
Мъж се сваля с поглед ако не го познаваме,с поглед и приказка ако го познаваме.Оттам нататък той е на ход.
Не се ли *сеща* от теви похвати,значи не харесва жената.Да му тичаш и да му се сваляш,ако това не е проработило,е унизително.

# 101
  • волно калдъръмче
Голяма работа сме жените. Той не говори, ние разбираме всичко. Ние казваме всичко, той не разбира нищо.

# 102
Ай,аз пак нищо не разбрах  Smile

# 103
  • волно калдъръмче
Ай,аз пак нищо не разбрах  Smile
Е, поне си го прочел и си опитал Grinning

# 104
Социалните умения и комуникацията, по принцип са по-развити при жените, отколкото при мъжете. Идва от еволюцията. Мъжете са по-добри в други сфери, пак поради същата причина.

Общи условия

Активация на акаунт