Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 716
  • 760
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Densi е отговорила, както и sl. Simple Smile

В крайна сметка, всеки избира за себе си.

Давам пример - ако бранда ми продава водичка за 300 лв., не бих си я купила, след като няма да има и следа от нея, да речем след 15 мин.
Водичка мога да си купя и от магазина.
Не визирам соковете, които, както се изрази sl - са като фино бельо.

За мен това е относим пример и за евтините парфюми, примерно под 50 лв.

Аз не съм про в разискването на парфюмни въпроси, всичко си е мои лични разсъждения. Simple Smile

edit: Забравих да спомена, че като си взимах поръчката от Дъглас и подуших на блотер новия Angel Eau de Toilette (2019) Mugler

Аромат за гурмета. Започва сладичко, носи днк-то на Ангелът, но като че ли е някаква по-младешка версия. Много ми хареса като аромат, но бутилката като форма - не.

Както и видях мъжкият вариант на Ерера на Обувката. Бутилката е абсолютно недоразумение.Grinning

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 10:05 от sunattraction

# 166
  • някъде под слънцето...
Най добре е да подаряват водичките Simple Smile
Intimissimi имат такава практика(когато искат да вдигнат продажбите , подаряват парфюм при определвна сума покупка), Предполагам, че в защото никой не им купува водичките,
Тези двата определено не са лоши за моментите в които искам  да си почина от тежка артилерия
https://www.fragrantica.com/perfume/Intimissimi/Innocente-18120.html
Мнението ми изцяло съвпада с второто от горе надолу
https://www.fragrantica.com/perfume/Intimissimi/Sensuale-18122.html
Но за съжаление и те са с нови опаковки, което пресполага, че са реформулирани.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 10:00 от sl

# 167
  • Бургас
Тук няма про,всички сме любители.BowtieHug Моят Карат го вмъквам така лекинко,той е като фино еротично бельо,но в никакъв случай не е от водичките.Макадамиа,летят скоростно викаш 50-ките на Мон.BowtieBlue Heart

# 168
  • Sofia
Кристалче, под "про" имах предвид, че някои съфорумци тук се занимават с парфюмните си хобита от години, като си обогатяват знанията всеки ден, вкл. и ти. А може да има и парфюмни про-та в професионалния смисъл на думата, знам ли. Hug

# 169
Bright Crystal,признавам яко ме зариби-по Коледа си го поръчах съвсем на сляпо и от тогава без него не оставам....красота си е,така е балансиран,че колкото и да се поливаш не омръзва-това ми се случва с адски малко парфюми.....Blue Heart Flowers Tulip ..... и вчера покрай Удовата есенция на Валентино си казах,я и аз да се изненадам с нещичко,но гледайки,гледайки......отново Мон Stuck Out Tongue

# 170
  • София
Както и видях мъжкият вариант на Ерера на Обувката. Бутилката е абсолютно недоразумение.Grinning
Бутилката е потресна наистина  Laughing А тества ли го?

# 171
  • Sofia
Не, нямам влечение да тествам мъжки аромати принципно, но е адски огромна и грозна, не изглежда и никак удобна за ползване. Grinning

# 172
  • София
Не, нямам влечение да тествам мъжки аромати принципно, но е адски огромна и грозна, не изглежда и никак удобна за ползване. Grinning
Тя и дамската Обувка е грозна за мен Thinking  Интересна пирамида има този мъжки аромат. Аз тествам, даже имам такива, които много ми харесват и, според мен, стават за абсолютен унисекс.

# 173
Определено интересна пирамида.

# 174
  • Sofia
А, по този въпрос няма да споря хаха
Не е от най-красивите бутилки, но ми е един от любимите аромати.  Grinning

Много малко мъжки аромати съм тествала, не знам защо, малко неправилно се изразих. Ще си взема забележка обаче.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 14:21 от sunattraction

# 175
  • До сърцето...
Както и видях мъжкият вариант на Ерера на Обувката.

С тази пирамида, чувствам, че ще е моята бира, и черен пипер много - чудно!
Чакам го с нетърпение да го тествам. Бутилката ще я преживея Joy

# 176
  • Sofia
Аз я видях в Бюти Зона на Витошка, не в Дъглас. Нали са едно и вече ги бъркам.

# 177
  • Варна
Аз пък мисля, че дизайнът на бутилката е много иновативен- категорично мъжкарски, такава енергия се усеща, до степен агресия - с тези остри ръбове. Дано и ароматът е такъв - да те награби без въпроси  Grinning
Тези унисекс аромати (и не само) напоследък ми идват малко в повече...

# 178
  • София
ooooh! Все по-евтино става...

В тази връзка, често си мисля, че всъщност парфюмите се правят от дадения парфюмер за даден бранд. А те в повечето случаи не работят само за един, а и парфюми от една серия са правени от различни парфюмери понякога. Затова следва ли да оценяваме марката или създателя?

Ще ми е интересно да разбера вашето мнение, със сигурност имате повече познания в областта - бранда ли дава рамките за създаване на аромат  или човекът го създава по свое виждане и го представя на фирмата за одобрение?
Ето интересно четиво - пускам линка специално за най-новите попълнения, но и на останалите сигурно ще им е приятно да си припомнят тези интервюта и статии. И на мен ми липсват непишещите вече в темата... да си изпъшкам като едно парфюмно изкопаемо...

# 179
  • До сърцето...
Ето интересно четиво - пускам линка специално за най-новите попълнения, но и на останалите сигурно ще им е приятно да си припомнят тези интервюта и статии.

Изгълтах на един дъх интервютата с моите любимци, довечера - с другите.

Интересно, дали Натали е уредила розобер за Мосю Къркджиян? Ще отида да му нося кошничката ... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт