Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 688
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Suzi55555,как е като трайност ментето

# 256
  • Sofia
Купувала съм тестери на  Mon и други Герлени от  UK,  кутиите на нито един не са били с толкова много надписи.

# 257
Може ли да не пишете и обсъждате ментета в темата за оригинални парфюми?

# 258
Купувала съм тестери на  Mon и други Герлени от  UK,  кутиите на нито един не са били с толкова много надписи.
А точно този го водят тестер от UK🤔🙄

# 259
Аз пък просто изложих предположението си,че не оригинален продукт,и съвет да не разчита,че след като изглежда достоверно,значи,че е.Ето защо пък няма да отговаря на въпроса за трайността на ментето,именно за да не задълбаем в темата.
Ей го мошеника.

# 260
Момичета това изглежда ли ви ок? Снимката не е моя,а от група за продажба на тестери

Не мога да кажа при три снимки направени в колаж. Трябват детайли и близки снимки на дъната на кутия и бутилка.  Може и на лично, ще помогна!

# 261
Не се занимавайте повече с този Мон-пълно менте е.Та той е ошарен като стрелбище.При положение ,че за 7,8 месеца ми минаха пет Мона през ръцете,мисля че чудесно мога да го преценя......

# 262
  • Бургас
Хаххаха,Макадамиа като стрелбище вика,ще ме умориш.Пълен ментак е този Мон и за мен,съветвам да не си давате парите.

# 263
Някой може ли да сподели мнение,за този красавец:
https://www.fragrantica.com/perfume/Montblanc/Legend-Spirit-33443.html
Защото,по нотките много ми прилича на Paco Rabanne invictus Aqua,a от него не останаха възхитени!

# 264
Да, сравняван е с Invictus Aqua и наистина имат допирни точки, но за мен Legend Spirit е по-свеж и приятен, трайност около 6 часа.

# 265
  • Sofia
Този черен красавец го чакам да допълни колекцията "черно". Отдавна го eye-вам, но никъде не го намирах. Стрелнах го на сляпо разбира се. Grinning
Приемам и отзиви, ако някой го познава. Grinning

# 266
  • при морето
Моля който притежава или се е докосвал до този красавец,да сподели как е като шлейф и трайност и коя от изброените нотки се усеща най-осезаемо
https://www.harrods.com/en-gb/initio-parfums-prives/side-effect- … 00000000005451910
Усеща ли се и кожа ,както и това унисекс ли е или строго мъжки,както твърдят в цитирания линк...
Благодаря предварително!

# 267
  • София
И аз орстрекях нещо на сляпо, но пък е бюджетно-LR Classic Santorini, защото много обичам вулкани и Санторини.
http://aloe-vera.pro/parfum/woman/lr-classics-santorini-parfyume … naya-voda-product
Очаквам го утре с поръчка от emag. Ще се радвам, ако някой от вас го е пробвал, да сподели впечатления.

# 268
Вчера си купих желания Honeysuckle & Davana Jo Malone London. Много ми харесва този парфюм. Heart Eyes
Пристрастих се и към Santal Blanc Van Cleef & Arpels, само го пръскам и мириша. Толкова е нежен, просто се стеле по кожата. При първите проби ми дойде лек, но сега в задуха навън ми е прелест. Смокини и санталово дърво, мек, топъл и нежен. Във флакона се влюбих още от снимки в нета и наживо също много ме радва.

Вчера пробвах новата мъжка Обувка на Каролина Ерера. Този парфюм не е грозен, той е просто смешен. Бутилката е феноменално неудобна, тежка, грозна и натруфена. Не може да се обхвъне с ръка да се пръска. Парфюмът не е мой, не е нищо особено, но става за офис и ще се харесва.

# 269
Първата ми среща с парфюмите на Джо Малоун беше на летището в Мадрид. Толкова бях впечатлена от консултанта. Беше роден за консултант на парфюми. Купих импулсивно парфюма Oud and Bergamot. Опаковката с черната панделка ме впечатли много. В Мол Сердика също попаднах на много добри консултанти на Джо Малоун. Но не завърших с покупка. И нещо интересно, на което станах свидетел Париж, в Сефората на Шанс Елизе...Влизайки в магазина, видях 10 служителя подредени на входа. Изведнъж пуснаха латино със силата на дискотечна музика и започнаха да танцуват. Така половин час като приканваха и купувачите да танцуват. Цял час отделих в магазина. Купих си 2 парфюма с голямо удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт