Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 584
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
Karen, честито! Като голям фен на линията Gucci Guilty,  съм му хвърлила мерника,скоро имам повод и няма да му мисля много:).
Пробвала съм го и е много мой,както и неговия предшественик https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Guilty-Absolute- … -Femme-48090.html.Последният го разносих снощи на прохладно и прекарах почти цяла нощ в разсъждения колко го обичам,как ми отива и ме опиянява,почти пропуснах разговорите на масата,блеех си замечтано като влюбена ученичка хахаха- оли тази парфюмна мания ме докарва до лудост:))отново благодарности на Ковачева,че ме открехна на него!!!
Аз да се "похваля"/или по-точно да се оплача/,че това лято само пръскам и пръскам,но не пазарувам,прецених да се кротна,че като гледам колко количества имам,а нищо не намалява,и ми става съвестно.Но wish list-a е нараснал,да видим кога ще посегна на бутона"купи"Simple Smile))))))

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 14:35 от Calabria

# 331
Не вярвах да има нещо по-сладко от скандал, но има - ла беле... Мед и ванилия усещам най-вече. Крещящ парфюм, който с радост бих приютила.
Гучи гилти се изгуби след ла белето и нищо не мога да кажа за него.
Новият лейди милион е също много сладък, има общо с първото издание.
Сантал бланк на Ван Клийф не е таратор, но не е моят аромат.
Парфюм за вчера - шанел тендър едп. Не бях го ползвала поне 2 месеца - чудесна 12+ часа трайност, шлейф и доста комплименти.
Днес съм с молски проби...

# 332
Включвама се с положително мнение за Ла бел и аз-страхотен плодов-гурме аромат.Страшна трайност при мен,едно фъс на китката изтрая 12 часа на страшна жега.И след всяка минута става все по-хубав и по-хубав.Сантал Блан при мен е нежна феерия,кремообразна нежност.Все едно съм си облякла бяла сатенена рокля..така ме обръща.

# 333
За кой Ла бел пишете?

# 334
# 335
Не вярвах да има нещо по-сладко от скандал, но има - ла беле... Мед и ванилия усещам най-вече. Крещящ парфюм, който с радост бих приютила.
Гучи гилти се изгуби след ла белето и нищо не мога да кажа за него.
Новият лейди милион е също много сладък, има общо с първото издание.
Сантал бланк на Ван Клийф не е таратор, но не е моят аромат.
Парфюм за вчера - шанел тендър едп. Не бях го ползвала поне 2 месеца - чудесна 12+ часа трайност, шлейф и доста комплименти.
Днес съм с молски проби...
Вчера и аз бях на Шанел, но Алюр. Цял ден му се любувах, мисля, че го усещах 7-8 часа.

# 336
При мен за жалост Allure edt в drydown -a ми е много мъжки, както и Chance edt, разкарах ги Expressionless

# 337
Както писах преди време,за мен La Belle е най-ароматната,сладка,августовска круша в бабиния двор,напечена от силното слънце...даже чувам и жуженето на пчеличките /медена круша/.😍,и като допълнение-чудесна трайност и шлейф ...JPG започнаха да създават шедьовър след шедьовър....🍐🍐🍐

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 08:23 от macadamia

# 338
При мен за жалост Allure edt в drydown -a ми е много мъжки, както и Chance edt, разкарах ги Expressionless
Такова определение за Шанел не бях чела досега....

# 339
  • София
Аз също съм фен на Gucci Guilty серията и до момента любим ми е Intense. Виждам, че в новия преобладава люляк, та нямам търпение да го пробвам, защото обожавам този аромат.
Наскоро попаднах на следните парфюми. Ноктите ми изглеждат много привлекателни, но мисля, че няма начин, как да ги тествам, та ще се радвам, ако някой има възможност да сподели мнение:
https://www.fragrantica.com/perfume/Galimard/Entre-Nous-52278.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Galimard/Brindille-10702.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Fragonard/Tilleul-C-drat-18217.html
За последния, в един от коментарите по-долу, една жена го сравнява с L'artisan La Chasse Aux Papillons, който ми стана много любим.

Последна редакция: пн, 05 авг 2019, 03:45 от Mira_X

# 340
  • Sofia
Момичета и момчета, някой ползвал ли е парфюмите на Ромео Гили/Гигли/Джигли? Grinning
Има един, който звучи много мой, но няма никъде информация....А не искам нещо, което няма да ползвам, само защото нотките не са бленднати добре Simple Smile)

Romeo Gigli One Night

Fragrance Notes
Top Notes Top Notes   Tobacco, Spicy notes
Heart Notes Heart Notes   Tonka bean, Tobacco blossom, Vanilla, Cocoa
Base Notes Base Notes   Dried fruits, Woody notes

# 341
Здравейте! Някой ползва ли Mugler Alien, става ли за покупка насляпо? Тествала съм го преди време, но нямам спомен какво представлява. Знам само, че не ме е отблъснал, иначе щях да го запомня. На Mugler нося и харесвам: Angel Muse и Angel Eau Croisiere.

# 342
Аз много го харесвам,но определено е различен.Бих го нарекла тежък и въздушен,колкото и странно да звучи това определение.Понякога ми докарва кихавца. Simple Smile)) Не бих рискувала на сляпо,но пък щом казваш,че не си го запомнила с нещо лошо..може да пробваш.

# 343
  • София
Аз лично много харесвам Mugler Alien и Mugler Alien Extraordinaire, но никога не бих препоръчала покупка на сляпо на който и да е парфюм.

# 344
Момичета и момчета, някой ползвал ли е парфюмите на Ромео Гили/Гигли/Джигли? Grinning
Има един, който звучи много мой, но няма никъде информация....А не искам нещо, което няма да ползвам, само защото нотките не са бленднати добре Simple Smile)

Romeo Gigli One Night

Fragrance Notes
Top Notes Top Notes   Tobacco, Spicy notes
Heart Notes Heart Notes   Tonka bean, Tobacco blossom, Vanilla, Cocoa
Base Notes Base Notes   Dried fruits, Woody notes

интересен е, а и евтин, не е кой знае какъв риск:)

Общи условия

Активация на акаунт