Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 607
  • 760
  •   1
Отговори
# 630

[/quote][/spoiler]

Amareto,Kenzo World Power го сравняват във фрагрантика с Уоманити,намираш ли нещо общо м/у двата?
[/quote]

Видях това мнение и аз, учуди ме малко... Като аромат - нищо общо. Вероятно заради съчетанието солено-сладко-зелено в тях са направили това сравнение. Аз харесвам Уоманити МНОГО, той ми е в топ 3, толкова го обичам, че не го слагам често от страх да не ми омръзне. Но него много хора не го харесват, поляризиращ е.
Докато Кензо Пауър според мен е много по-безопасен избор, не мога да си представя, че на някого би му станало зле от него или да каже "мразя го".
На мен напоследък такива ми се искат- хем да са малко по-различни като композиция, хем да не идват с гръм и трясък и да тормозят околните.

А като говорим за краставици, аз пък не виждам нищо лошо в парфюм с такъв аромат - на лято да мирише и прохлада, стига да няма чесън  Simple Smile
Вчера това видях по темата : https://www.fragrantica.ru/perfume/Jo-Malone-London/Earl-Grey-Cucumber-11488.html

Помирисах тестера, ами много е приятно! Не е мой стил аромат в никой случай, а и с тяхната трайност не бих купила, но пък е хубава краставицата Simple Smile

Защо леките композиции (напр. Джо Малоун, Градините на Хермес и т.н.) са толкова нетрайни? Мисля си, че не е възможно да не е намерен начин да се удължи трайността им...Явно нарочно, да пръскаш и все да е малко.

Офф топик:

Мой познат китаец учил много старателно бългрски език, живял в София, бил студент. Видял много хубаво момиче и искал да и направи комплимент. Мислил, мислил и казал:
"Здравейте, вие сте голяма КРАСТАВИЦА"

# 631
Знаете ли къде мога да поръчам моста от Sweet oriental Dreams Montale? Или евентуално къде мога да го тествам(София)?

# 632
...Градините на Хермес и т.н.) са толкова нетрайни? 

Thinking Градините  издържат с мен работния ми ден в офиса. Не нося с мен и не подновявам.   Имам и ползвам Un Jardin En Mediterranee, Un Jardin Sur Le Nil, Le Jardin de Monsieur Li.
Синята тема мина, но да се похваля с една прекрасна Синя коприна - Blue Silk Agent Provocateur! Heart Eyes
Благодаря за препоръките! Hug

# 633
  • Бургас
Знаете ли къде мога да поръчам моста от Sweet oriental Dreams Montale? Или евентуално къде мога да го тествам(София)?
От Нотино.Heart Eyes При мен Нилските градини са също много трайни,прелест и релакс!

# 634
От Нотино.Heart Eyes При мен Нилските градини са също много трайни,прелест и релакс!

Благодаря ти много!

# 635
  • Boston, MA
Момичета и момчета, някой ползвал ли е парфюмите на Ромео Гили/Гигли/Джигли? Grinning
Има един, който звучи много мой, но няма никъде информация....А не искам нещо, което няма да ползвам, само защото нотките не са бленднати добре Simple Smile)
...

Джили Simple Smile

Днес нося L'Air de Rien, парфюмът на Джейн Бъркин, загатване на мускус и амбра, леко опушено очарование. Трябва да навреш нос в шията ми, за да го усетиш. Heart

# 636
Не знам дали скоро е коментирана марката Coach,  но тези дни си взех Coach  floral и съм супер доволна - много летен парфюм, свеж, че и траен. Малко е момичешки, без това да ме притеснява,  балансиран е чудесно, леко сладък, капка цитрус. И другите два Coach иCoach floral blush ми допаднаха много, ама реших да не лакомея.

# 637
  • София
Един лаишки въпрос от мен. Днес подуших  Zadig&Voltaire Just Rock, много, ама много ми хареса. Но нямаше тестер на Zadig&Voltaire For Him. Кой е по-добър от двата или по-скоро има ли голяма разлика между тях? Relieved

# 638
Един лаишки въпрос от мен. Днес подуших  Zadig&Voltaire Just Rock, много, ама много ми хареса. Но нямаше тестер на Zadig&Voltaire For Him. Кой е по-добър от двата или по-скоро има ли голяма разлика между тях? Relieved
За дамски или за мъжки питаш?

# 639
  • София
За мъжките...
За дамските не се сетих.. Хубави ли са дамските?

Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 21:11 от gatanegra

# 640
За мъжките...
За дамските не се сетих.. Хубави ли са дамските?
Първият е много по-хубав за мен. Вторият е с много повече тамян и е по-тежък. Той също е много хубав, но аз предпочитам първия.
Дамските са прелест и двата и чудесно се смесват с мъжките. Аз съм фен страшен на марката и нося всичко тяхно, като ги и смесвам.

# 641
  • София
Благодаря densi. Ще трябва да видя дамските. Направо ме зашемети Just Rock, беше толкова неочаквано за мен.. Никога не бях се загледала по парфюмите на Z&V. А ако дамските наподобяват това.. Уау, намерих си нови парфюми Hug

# 642
Днес получих This is her,просто страхотен,рядко има аромат, (поръчан на сляпо) който да ме отвее така,чудесен е.
Има някаква нотка,която ми напомня на L'artisan Bois farine или друг,но ми е много позната.
И да питам може ли мнение за Burberry Her? Трябва ми за работна среда,обичам уж почти всякакви умрено сладки аромати.

# 643
Днес получих This is her,просто страхотен,рядко има аромат, (поръчан на сляпо) който да ме отвее така,чудесен е.
Има някаква нотка,която ми напомня на L'artisan Bois farine или друг,но ми е много позната.
И да питам може ли мнение за Burberry Her? Трябва ми за работна среда,обичам уж почти всякакви умрено сладки аромати.

Накъртващо сладък е, няма я медицинската нотка. На мен лично не ми хареса, въпреки че има прилика с бакара руж, който от друга страна обожавам. Но този не го издържах, особено на топло -  е изпитание. Не мисля, че е безобиден за офис среда. Но това си е мое мнение, разбира се!

# 644

Ами да, санталът е еднакъв и в двата парфюма.

Общи условия

Активация на акаунт