Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 564
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Сантал бланк го пробвах пак и при мен показа една много добра трайност,но не е мой тип парфюм.Сега се сещам,че аз познавам Musky Garden,точно в описанието си Ковачева го сравни с Фламенко,но защо нямам съвсем ясен спомен от Мансерата не знам,:anguished:то един и два парфюма ли са.

# 706
Взехме се Simple Smile

Много,много красив и ведър аромат...

# 707
  • на брега
В процес на опознаване съм на ароматите на Mancera.
Поръчвам проби от официалния сайт на марката.
Aoud Orchid, Black Vanilla и Roses Vanille са много мои Heart
Оставам резервирана към Gold Incense.
Indian dream не бих повторила дори за тест.
Почти се влюбих в Aoud Violet - модерен, луксозен контур.  След няколоко часа обаче изкара лекарствена нотка. Вечерта ММ беше категоричен - миришеш на болница. Повторих на следващия ден, същият резултат.
Как се развива при вас Aoud Violet?
Набелязах си още няколко аромата, ще проръчам още проби.

# 708
  • Sofia

Що тъй мислиш, аз добри неща съм чела за него. Simple Smile)

# 709
Indian dream за мен е един от най-класическите и лесни за носене на марката....май само той до момента не ме е накъртвал....ама то и тези бутилки по 120 мл.....бррррр.....чак се плаша и особено ако е Мансера.....

# 710
  • на брега
sunattraction, имах други очаквания, след прочетени ревюта. Но това, че на мен не ми допадна изобщо, не означава, че няма да се хареса на други.
Сякаш не е аромат на Mancera, описания не мога да правя.
Aoud Violet за някои мъжкарее, но за моя нос беше прекрасен (за няколко часа обаче).
 bouquet

# 711
Има ли някой аромат на Мансера, който е по-пудрен и гушлив? Силно разчитах на  Musky garden заради ириса да е по-различен, но той ми е предимно плодове и рози. Твърде в повече ми идват толкова плодове, а рози не обичам в парфюми, но добре че силата им е в началото и после поутихват.
Ще изчакам на добра цена някой от туберозените им парфюми, и ако и там не се харесаме, спирам с Мансерите.

# 712

Що тъй мислиш, аз добри неща съм чела за него. Simple Smile)

Скучничък е. Кротки цветенца с мекичък, пудрен хелиотроп (той винаги си е такъв). Не че е лош, но в сравнение на всичко останало на пазара си е заспала работа.  newsm46

О, Мей Мей, ето ти пудрен и гушлив!
Добре че сподели за плодовете, също не съм им фен в парфюм, а в последно време и от ванилия бягам. Съвсем се промених.
Май ще повторя Tresor a a la Folie. Свърша ли бутилчето,
ще взема по-голямо.

Едит: Сега се усетих, че изглежда, че си противореча.  Laughing
Tresor a la Folie е дървесно гурме, където всичко е така добре изпипано, че нито червените плодчета, нито ванилията ми пречат. Откъде идва финия какаов прах не знам, но е там. Великолепно нещо. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 15:59 от Deziderata

# 713
+1 за a la folie,че даже и мъск даймънд ми е гушлив и обчлив и нежен.❤

# 714
Аз се учудвам, че никой още не говори за новия Габриел, да е пробвал Идола..странно ми е..Grinning
Габриел не съм пробвала и не ми е грам любопитен, защото първообразът за мен е един от най-неуспешните аромати на Шанел.
Пробата ми на Идоле Ланком обаче дойде вчера. Изучавах го доста и мога да кажа, че е типичен мейстрийм аромат, предвиден за бестселър. Круша, сладка роза и перилен муск, който чак накрая става леко пудрен и някак сластен, като в Dahlia Divin Nectar. В базата имат много общо двата, но на мен подобна напомпана креместа пудреност не ми е по-вкуса.
Който харесва сладости, компоти и ванилии, ще хареса и този. От мен - голямо не.
Много по-интересни, сочни и свежи круши има в La Vierge de Fer Serge Lutens, който си го имам.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 21:30 от Анонимен

# 715
  • Sofia
Аа, Vrabcho_, нали го цаниха на всяка жена да е различен и да излъчва различно! Grinning
Някаква футуристична формула от въздуха ще да е, щом ще позволява аромат с 3 съставки да има различна симбиоза с всяка кожа. Grinning

На мен ми е по-интересен Габриел 2, както и Джой 2, първите не са мои. Мон 7 няма нужда да го споменавам, той по дефолт ми е интересен. Grinning

# 716
  • Сан Франциско
Получих проба от този парфюм и влизам да споделя впечатления:

Виждам как вдъхновението за него е котка, но за мен не е Бенгалка, а Мейн Кун - огромна, надменна, напълно осъзната и уверена в чара си, страхотна красавица.

# 717
  • Бургас
Хахаха,Мон7 вика,Сънче моля те не издържам от смях:))))))))))))) Не се притеснявай,ще започнем да говорим за вс.новости и да ги нареждаме,не очаквам всички да ми харесат.Сравнението на Идоле с Dahlia Divin Nectar истински ме плаши,не харесвам Живаншито,дано при мен нямат общо.

# 718
Е, щом на всяка кожа трябва да е толкова различен, значи не се плашете, при вас може да не е като Далия Нектар.
Ще ми е интересно да прочета и други мнения за него.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 21:29 от Анонимен

# 719
Аа, Vrabcho_, нали го цаниха на всяка жена да е различен и да излъчва различно! Grinning
Някаква футуристична формула от въздуха ще да е, щом ще позволява аромат с 3 съставки да има различна симбиоза с всяка кожа. Grinning
Аз се разплаках от смях Sweat Smile Преразказах какво ми каза представителката на Ланком, била на обучение. Парфюмът нямал олфактивна пирамида, аз я гледах, мигах и се чудих, но я изслушах. Писах с надежда някой да разкрие мистерията все пак за пирамидата и излъчването Grinning

Общи условия

Активация на акаунт