На море в Турция - тема 62

• 64 978
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Който е пътувал със самолет до Анталия, може ли да сподели подробности, защото ще бъда с дете на година и половина.
Интересува ме колко време е полета, като се кацне колко време пътувате до настаняването, ако мога така да се изразя?

# 436
  • Варна
Който е пътувал със самолет до Анталия, може ли да сподели подробности, защото ще бъда с дете на година и половина.
Интересува ме колко време е полета, като се кацне колко време пътувате до настаняването, ако мога така да се изразя?

Ако сте с чартър е един час. Зависи в кой курорт ще почивате, Лара ,Сиде, Белек, Алания, Кемер и т.н. ,зависи и с какво ще е трансфера, ако сте с кола е най-бързо, зависи и колко хора ще оставят, преди вас.

# 437

1ч 25 мин беше нашия полет от София до Анталия. Ако сте с ТА, веднага ще ви трансферират с автобус, а времетраенето зависи от отдалечеността на хотела от летището.

# 438
Бихте ли ми препоръчали хотел, туроператор?
Искам да заведа детето ( година и половина) на море и искам на него да му е удобно и добре.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 16:24 от Анонимен

# 439
След почивката в Сиде, продължавам да съм на турска вълна ,както обичам да казвам Wink Записахме се на екскурзия с Версо Травел, озаглавена Съкровищата на Егейска Турция. Основно искаме да посетим Памуккале,  а на другия ден е Ефес с посещение на къщата на Дева Мария, и докато за Памуккале е цял ден, другата е полудневна, но и за двете цената е 38 евро на човек а ние сме трима човека). Та се чудя дали да не отложим Ефес за друг път и да разгледам Кушадъсъ колкото може за това време. Тъкмо да видя как е в сравнения със Сиде, един вид опознавателно за бъдеща почивка там. Какво ще ме посъветвате, прочетох по-горните коментари, които ми бяха доста полезни, и ми се ще да видя какво ще ми отговорите конкретно за тези въпроси? Благодаря предварително!

# 440
  • София
След почивката в Сиде, продължавам да съм на турска вълна ,както обичам да казвам Wink Записахме се на екскурзия с Версо Травел, озаглавена Съкровищата на Егейска Турция. Основно искаме да посетим Памуккале,  а на другия ден е Ефес с посещение на къщата на Дева Мария, и докато за Памуккале е цял ден, другата е полудневна, но и за двете цената е 38 евро на човек а ние сме трима човека). Та се чудя дали да не отложим Ефес за друг път и да разгледам Кушадъсъ колкото може за това време. Тъкмо да видя как е в сравнения със Сиде, един вид опознавателно за бъдеща почивка там. Какво ще ме посъветвате, прочетох по-горните коментари, които ми бяха доста полезни, и ми се ще да видя какво ще ми отговорите конкретно за тези въпроси? Благодаря предварително!

Сакън недей....Девата се гледа за няма минута, пълна скръб е там /мое мнение си е това не ми пука, че ще ме нападнат разни индивиди/, Ефес обаче е уникално място, за 2 часа се разглежда, айде нека са 3. В Кушадасъ какво ще гледаш, то няма нищо, сергии и дондурма на всяко кьоше. Ефес в никакъв случай не го отлагайте. Само да не е жега, че ще се изпотите и под езика.

# 441
Искам да заведа детето ( година и половина) на море и искам на него да му е удобно и добре.

Има две важни неща, които трябва да определиш първо, това са период и бюджет, които са взаимно свързани. Вероятно ще трябва да се съобразиш и с наличността, след като ще пътуваш с българска агенция.

Вече туроператорите, които предлагат чартъри съм сигурен, че някой ще ти ги изброи, след което трябва да се свържеш с тях, да видиш какво могат да ти предложат за дадения период и с твоя бюджет и пак да се върнеш тук да обсъдим вариантите и да ти помогнем с избора на конкретен хотел.

Иначе хотели в Анталия има огромен брой, качеството и цените им също варират в огромни граници буквално.

# 442

За самолетна почивка - Акватур, Емералд, Турсклуб, Ориент.

Курортите като отдалеченост са разположение горе долу така - Лара - 10-15км; Белек - 30-40км; Сиде 50-70; Алания 100-120км
В другата посока от летището Кемер 50-70км

Като цени Лара и Белек са най-скъпи, заради близостта до летището и като цяло там се намират по-висока категория хотели. Пясъкът е горе долу като по нашето море, леко по-едър, но в морето бързо става дълбоко на повечето места.

В Сиде има хубави широки и плитки плажове, много подходяши за деца, хотелите са хубави, но не ултра скъпи.

В Алания плажовете предимно са чакълести, пясъчните мисля, че са по-малко. Цените са една идея по-ниски заради отдалечеността от летището и лошия плаж.

В Кемер мисля, че е навсякъде е камъни и чакъл и насипват пясък. 

Като ориентир мога да те постветвам да поразгледаш по-популярните хотели от първа страница, да прочетеш няколко мнения, за да добиеш представа какво представляват и да видиш цените в агенциите, за да се ориентираш кое ви се вписва в бюджета. Това ще ти помогне да си изясниш критериите и да получиш съвет за подходящ хотел.

# 443
  • Пловдив
За самолетни само да добавя Тез Тур и Астрал холидей.Ориент99 ,Турс клуб и Албена холидей са добри за автобусни програми.

# 444
Турс клуб продават пакетите за Тез тур за самолетните.

# 445
Не знам защо Гюрал Премиер ме грабна. Някой знае ли коя фирма го предлага?
 Тия от Варна са много облагодетелствани - мноого самолетни предложения за тях са по-добри.
 А караджа турс организират ли море?

# 446
  • Пловдив
Караджа турс НЕ.Те продават пакетите на останалите .Нямат собствени.

# 447
tour club i marbro  ми препоръчаха, сериозни ли са? Всъщност къде проверявате сериозни ли са тия фирми?

# 448
  • Варна
Сакън недей....Девата се гледа за няма минута, пълна скръб е там /мое мнение си е това не ми пука, че ще ме нападнат разни индивиди/, Ефес обаче е уникално място, за 2 часа се разглежда, айде нека са 3. В Кушадасъ какво ще гледаш, то няма нищо, сергии и дондурма на всяко кьоше. Ефес в никакъв случай не го отлагайте. Само да не е жега, че ще се изпотите и под езика.

Девата е пълна глупост и бутафория и няма нищо общо с историческата истина.Нали не вярвате , че дървения кон в Троя е същия който е строил Одисей Simple SmileSimple SmileSimple SmileТо и по Истиклял си е ''сергии и дондурма на всяко кьоше'' ама си ходят хората Simple Smile А за шопинг по добре на - Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi който е по известен като Флора аутлет защото е до х-л Флора ,на около 500 - 600 м. на изток от плаж Лонг Бийч.Герда на турпазара са към 8 000 хотела и от всеки има и хиляди недоволни и хиляди доволни - много хора са ходили по 10 - 15 пъти и пак си ходят.Почни от Емералд - те са най големите . Ей на имам си море на 15 мин. пеша от вкъщи и пак ходя на 1 200 км. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 449
Точно тях гледах сега, Емералд И пак за варналии супер яки оферти по за 400 евро с всичко и самолет.

Последна редакция: пн, 26 авг 2019, 22:15 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт