Последно с едно момиченце, ама тоя път не е закрила челото...В първата част от написаното се шегувам

знае какви мисли предизвиква ашкъма ,пази го мамка му , три години е с нея . Следващата ще го вардим повечИ . Сигурно ще мяза на бившата . 
завиждам му за миглите
Естествено че ще е актриса, може стилистка или кръчмарка...
Дуда не беше ли актриса-завършила за стилистка или там някаква модистка, нещо такова ми се върти из спомените 
Имал е някаква романтична представа за бъдещата си любима че ще е чиста и непорочна, даже беше казал че и шофьорска книжка нямала да има или нямал да и позволява да шофира, нещо такова, ама едва ли продължава да мисли по същия начин. Така че и следващата ще е като сегашната
Едва ли ще ходи да я разпитва предварително актриса ли е, шофира ли, тунингована ли е и т.н. Обикнтовено нещата се случват шом хората си допаднат, ако не си допаднат след няколко срещи и са дотам.
Сега, близо десет години по-късно със сигурност мисли различно и е разбрал, че не всичко дето Фърчи се яде

За Киво винаги съм била по-сдържана, ама стара тръпка си ми е 
Добра актриса му трябва за работата
А може прекалено да се филмираме и просто Ча да си откарва приятно с нея без особена дълбочина на отношенията.... 
фермани изказваме на него просто му е приятно без задълбочаване . Коя жена ще търпи , заради Ча си струва , трупа дивиденти и ги праща в рая или е плюшен тигър 

Има нещо 
Препоръчани теми