РД не го помня но те поздравявам

Марги ,Ча е трудна задача . Затова ни аресва освен красотата му .Влюбен ли е той си знае .
Хазалка е бонбонче . Рускините коментираха че като момиченце на мен като ми кажат така и....

На вилата е нямам думи ,мъж за грях . Как и шепне и гледа

Ама те и малкото ми спомени избледняха, няма как да съм сигурна 

Успешна нова седмица на всички .
Той всъщност летенето го е усвоил още във времената на баскетболното си минало, така че едва ли се е затруднил много
А за конкретния кадър ако трябва да съм точна, още на втората седмица след като изгледах с мишката втория сезон и вече не се сещах какво точно съм видяла там 

Такива оглушителни писъци съм чувала само при посрещането на Ча в Измир преди 7 години. Ама по онова време това си бяха турци в Турция и за никой друг свой сънародник не бях ги чувала да пищят така, да припадат, да плачат и прочие изпълнения
Джан Яман за времето на птичката навъртя 5 милиона последователи в Инста и по него припадат италианки- да, точно така, италианки
Пък нашия нека да блее баирите
Ох напоследък що така му набирам не знам
Писъци , засади пред хотела ,автографи . Това го сравнявам с Ча по време на АФК . Делибала на премиерите имаше истерия .
Много рядко се случва да ни подхвърлят по някоя троха. При наличието на проект го виждаме колкото да не го забравим, пък послее
Ни за заминаването му ще разберем,ни за връщането му, по някой коментар на Лорка ще гадаем къде се намира
Е, това неговото на нищо взе да не прилича. Блазе им на първите фенове, материала е бил в изобилие. Никога не съм намирала за дразнещо това, че не е активен в мрежите както свои колеги, ама в последно време да. Професията им е тясно свързана с това, няма начин, не се лежи на стари лаври...
Чачун и Гинчо да му мислят, ама не само трудно ще спечели нови, а ще вземе да откаже и досегашните... 

Той не отиде в ЛА в пика на популярността си там и това време вече е изгубено, за Хазал също. Ча не радва феновете си с нови снимки, повечето къдрят там някакви колажи от старите му роли със старите колежки, ама докога ще изтраят така? Навремето Ча имаше много приятен маниер на общуване с журналисти и фенове, беше естествен и земен, нещо от което вече няма и следа, даже и изказванията му звучат като изказвания на Гинчо- много сухарски
Аз също не се дразнех че не си пада по мрежите, много хора не си падат, но сегашното вече извън всякакви обяснения че не обичал и че нам си кО. Ако иска да я работи тази работа, не бива да пренебрегва феновете си. И да, както казва Марги, сегашното му отношение не би прибавило нови фенове, само би отказало още от старите.... Казвам ги тези работи защото виждам как фенски профили в Т пустеят непипвани от месеци, а много от тях и се закриват Препоръчани теми