И аз бях така и още кихам . Като ми е лошо пия лимонче с малко вода ,също и кола. Скапано ми е но не е за сефте ,ще го търсим лятото ,като свърши и дойдат мрачните сезони . Бел ,разсмяхте ,но и аз това казвам никва актриса не е настоящата ,но е в този бранш . Тогава акъла му е бил друг . Любопитно е сега какво мисли ,друго си е в репортаж . Там реакциите се виждат ,ако е в настроение отговаря .Всички ни изненада изгубени в паркинга като се изтипоса с нея

Не е Очаквал по това време репортер но все тая ....
Авантюрите не ги брои ,като се задържи с някоя ги показва .
За Хазал нека да роди без проблеми да си гледа детенцето . Ако реши и са планували нещо с Ча и Нетфликс ще се завърне . Мишо като гледаме как се разбират и се подпират с баджанака ,демек Чачо :joy няма да я ревнува .

За омъжените е трудно това е актьорството . Хазал е професионалист ако излезе че заради това не ще целувки ,ще се ядосам .
Излиза в това интервю че имат желание за проект ,но продуцентите се страхуват .
Усетила съм че Ча обича да рискува , ако другите не щЪт Нетфликса ще ги събере .
Не казвам няма риск и сравнения но ако сюжета е различен ,дори да е любовна история така се привличат ,че ти е кеф да ги гледаш . Ще си върнат печалбата ,толкова фенове имат че ако направят филм латините ще долетят да ги гледат .
От вчера само се местя от кълка на кълка по леглата вкъщи, дано да не стана по-зле, че по някое време ще трябва все пак да мръдна до работа. Ще се оправя, къде ще ходя, ама е неприятно
Първо е имало културна част, нали снимаха Ча и Киво на театър, после фиркането
Още тогава рускините писаха че Дуда е с тях, макар че пак се намериха хора да не вярват, но имаше много сигурни коментари че е попаднала във видео зад Баде Исчил, минала е бързо зад нея попадайки в кадър но са я разпознали. Щом с нейната неизвестна особа с незначителна външност успяват да я забележат и запомнят че е видяна някъде, значи може да се каже че въобще не се крият
Вероятно за една такава спомена Хазал в последното си интервю 

В чуждите продукции не е пълно с турски актьори - ще я поканят веднъж, ама втори път едва ли, и да им потрябва ще търсят ново лице.
Неприятния момент щеше да го отнесе героинята и Фера, не актрисата Хазал. Кое му беше по-доброто интелигентен и образован човек като героинята и да се кълне в корана за същото нещо? Ако сцената беше останала както са я замислили, героинята и с какво щеше да е по-черна в очите на хората при положение че го е направила по чужда воля? Ами че това е действителността и ежедневието на сънародничките и, това щеше да покаже, даже можеше и много да осмее такива варварщини, да натърти на това че не бива да се случва така и че всеки човек е господар на тялото си. Хората играят и убийци и психопати и алкохолици и наркомани - всякакви. Това означава ли че те самите като хора са такива? Това е роля, там се целуваш и обичаш с екранния си партньор, всички знаят че в живота ти има друг мъж, който не иска да го разбере много му здраве, за това говорех
Предавам се. 

имах предвид че не вървеше интелигентен и образован човек да се кълне в Корана и въобще да смята религията за някаква кой знае каква ценност. Иска ми се да кажа още нещо за религията при комшиите, но не се четем само ние...През цялото време ни тикаха тъпия надупен да се моли чепик и че това беше центъра на живота му - чест и Аллах, Аллах и чест и колко е прост и ограничен