Даже в първия момент ми заприлича на Аталай
Дано да знае какво прави защото каквото и да си говорим, популярността си и все още съществуващата любов на феновете си ги дължи на красотата си. В опитите си да е оригинален дано сам не се затрие от турския звезден небосклон. За световния няма опасност- там още не е изгрял, една птичка (един Протектор) пролет не правят.И най-красивите турски актьори, според Televizyon Dünyası доста популярен блог в Турция. Всъщност май пише най-сладки
ЖДНБ, ама за първия никак не може да ми се обърне езика да го нарека красив, пък камоли сладък- Мишо, любимият ни зет. Може да е много харизматичен и талантлив, ама красота е последното което виждам в него
Но се случва това за което отдавна ви говоря че се е случило в Т. Ча липсва от масовия екран, и от социалните мрежи, масовият зрител не го е гледал в нищо след финала на Ичерде, за съществуването му се сещаме сигурно само ние тъй наречените му фенове, както и че Защитника го гледаме само ние които и преди това сме се интересували от Ча. Лоша работа, а преди класациите за красота и популярност започваха с Ча.
Илкер Калели не ми е красив , даже ми е плашещ .
Илкер Калели с тая липсваща брадичка и долна челюст дълга едва 5 сантиметра ми е грозен та грозен. Ардуча с тези свински очички нос-копче и лилавеещи устни никак не ми е красив. Там единствено тялото му е хубаво. Бурак Й. е единствения от турските актьори който ми е по-хубав с мустак отколкото без, но като цяло видът му е доста арабски. Не е мой тип. От тук показаните красиви бих нарекла Шюкрю Йозйълдъз и последния на втория ред, забравих му името, макар че точно на тази снимка не е баш, малко е сладникав...

Тази снимка ,която си споменала с препратката я мандахерцат рускините и сравняват обръснатата глава . В новите сезони също има препратка ама каква епоха не моЙш разбра . И аз като Бел нямам добро усещане .
Няма да върнем Страстен Хакан ,искаме още да кърти ламарини.
Пък Хазал няма как да нарече човекът който и плаща заплатата лъжец
Хазал е единствената му колежка за която е казал повече от 5-6 думи при това във време в което нито са работили заедно, нито са имали общ мениджър. Когато имаш... да го наречем интерес към някого и той остане неудовлетворен, после доста време те тегли към този човек, чувате се, виждате се, естествено възможно е да се породи и силно напрежение... А когато интереса е най силен в началото, много искаш да говориш за този човек 

Може просто да обича да провокира с думи или да не е много наясно със значението на някои от тях