ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 506

• 26 638
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Варненска клюкарка
Абе мил ми е на мен, понякога ме обхваща сантимента, особено ако се е случило да прецъкам някой ФЕмирски клип hahaha Гледам да не си позволявам такива неща че отиде hahaha Иначе мога и да му набера, но напоследък това обикновено е свързано с липсата му от хоризонта tooth

От това ако го поизрежа може да се получи интересна шапка, ама сигурно мамата ще им изкастри главите, пък и тоя подпис баш по средата ooooh!

# 601
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пропорциите не са му подходящи, иначе бих го резнала.  Peace

# 602
Една мъдра мисъл , дано я запомня че са много .
Ако си изградиш сърце от стъкло,ще има много, които да го чупят.
Ако го направиш от желязо,краят му ще е ръжда.
Направи си сърце море - голямо и необятно - който влезе да се изгуби...
Който умее да плува - да се спаси,който не умее - да се удави.
Нешет

Только женщина знает, на что способна другая женщина.
Само една жена знае ная какво е способна друга жена . Демек женски номера .
Докторския прави успех , бай Фатю не е сънувал такива цифри.
Бел,  разбрала си ме  какво имам предвид   .
На мен ми е мило за него и сантиментално. Понякога си пускам   кадрите  с лилавата ризка . Важното е да ни радва с роли да се сбъдне мечтата за Холивуд .
За набирането  много са му набрали  и писаха на Гинчо . Вкусът му за жени какъвто ,такъв .

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OEEW_GjlSNs
2012 година
Маргии за теб,  като отвориш  ще видиш кой ти водя
https://www.youtube.com/watch?v=C7GHSwWgCkM

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 14:39 от femmi2

# 603
  • Варненска клюкарка
Къде да дръпна една черта, Чачун Laughing

# 604
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Къде да дръпна една черта, Чачун Laughing

На халваджийската дъска на диспансера. Wink Joy
А дано и други се отпуснат да пуснат  Laughing летни фотки на Чачославчо.

# 605
Не съм сложила ,само Чачун . Поздрава за Марги е Къванч .
Много бързо след купонските снимки се появи . Наслаждава се на морето .

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 17:30 от femmi2

# 606
  • Варненска клюкарка
Според мен кадрите са септемврийски, когато Дуда пускаше снимки от яхата от гръцки води. Тоя залез с баирите на хоризонта май съм го виждала - прилича на един който беше пуснала в сторито Peace Пише че тези снимкиса от Гърция, а тоя брадатия бил някакъв виден рибар Peace Пък и до 24.08 Ча беше на работа и няма кога да е буренясал по-рано.

Ча и Киво в Гърция, ох умира си да ни хвърля в чуденки тоя човек Rolling Eyes Сега в Гърция ли е, или в Америка  smile3506 Не знам и доколко важат горните ми разсъждения, май никак hahaha Ех бе Чачоо  hahaha

Риболов, яхти-махти, Туборг и мъжка компания... И двамата се разписаха с жените на море, сега може би са се отървали от тях, ама как се намериха тези двамата  tooth 

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 21:55 от Беллора

# 607
Не че е невъзможно да вземе самолета и от Америка да долети до Гърция .
Защо да прекосява океана за кратко  и да се връща?

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 18:52 от femmi2

# 608
  • Варненска клюкарка
Няма как да знаем кои снимки са нови и кои стари. Може Лорка да е отворила торбата със спомените, може пък тези морските да са да речем от предната седмица, ех Чачооо newsm12

# 609
Те на Рождения му ден отварят архива всички . Гинчо и Нетфликс и аркадашите .
Той нали в Лозенград се подвизава .
След него отлетя с аркадаша  забравих му името за Щатите . Така всички пишеха.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 14:16 от femmi2

# 610
  • Варненска клюкарка
Не знам, няма как, но мисля че кадрите са нови, излизат точно сега един след друг като правени и пускани в реално време,  май Киво и Ча в момента са в Гърция Thinking
Този момък прилича на фен или там някакъв случаен който ги е разпознал, а на феновете няма как да забрани да пуснат направена снимка, щом даже се е съгласил да се снима с него Peace

По малкото което се вижда по снимките около тях, мисля че това е  яхтено пристанище Peace В такава спартанска обстановка, мокро, студено и тъмно са седнали на бира на стара дървена маса и сгъваеми столове, може би им зареждат яхтата с провизии и нашите чакат 33uu

ПП Снимките били от миналата вечер, значи Гърция Laughing

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 23:00 от Беллора

# 611
Ако е в реално време  жените с тях ли са или по мъжки.
Двамата обичат риболова ,гмуркането .
Разгадаха гатанката ,значи Гърция . Снимките на Лорка са стари но за нас са нови . Кефи ме  как се забавляват .

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 19:55 от femmi2

# 612
  • Варненска клюкарка
Това си е мъжка почивка, сега са се отдали един на друг, жените си вече ги разСодиха по море, стига им толкова hahaha

Ех тези рускини,
 физиономията на Киво изразявала това:
-Хади бэ!
Гюнай, ракурс такой,как будто Кыванч залил в себя литровую бутылочку туборга и пытается сосредоточится на словах Чагатая) но что-то идёт не так😂😂

# 613
Мъжете си излизат по мъжки, както жените по женски. Моя е намислил с неговите аркадаши да се видят.  Дуда е искала но Ча е казал не ,няма да те развявам . Ако тя e там щеше да намекне с пейзаж.
Ако не ги бяха Щракнали щяхме да си мислим че  е в Америка .
Рускините се шегуват с бирата на Киво Joy
Ча още пуши не ги е отказал ,като Хазал .

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 19:54 от femmi2

# 614
  • Варненска клюкарка
Чудех се това али да го сложа снощи, едни пишат че са Ча и Киво, други че е друго име, което не го запомних. Изрязани са от кратко видео представляващо група мъже в Чанаккале. Напомням че там живеят Чачовите родители. Пишат къщо че вчерашните снимки са правени между бреговете на Чанаккале и някакъв гръцки остров. Ето го изрязания от видеото кадър, преценете приличат ли ви на тях Thinking

"Кивото" нещо с много широка талия и рамене, пък "Чачото" с много слаби ръце newsm78 Но заради лошото качество не мога да преценя 33uu

Общи условия

Активация на акаунт