ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 506

• 26 476
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Този с бялата блуза мяза на Чачослав . Другия не ми прилича на Киво . Качеството е много лошо .  Двамата са слаботелесни . Сега не са чак толкова . Ча е едър и брадата сегашната е поддържана . Дано се поддържа във форма , чудно че не е станал от масовката още . Може да е заради проект. Още не е отлетял за Щатите по традиция но има време ако не го задържа нищо в Турция . 
Много е възможно и да са други хора .
Сега Ча в Чанаккале ли е и Киво с него .

# 616
  • Варненска клюкарка
Уловът нещо много скромен, като знам какво сме виждали в предишни времена Laughing Дали я хапват всичката тази риба, или практикуват спортен риболов?

# 617
Така харесваме и няма да мрънкаме като има снимки .
Ча държи в двете си ръце риби .  Едър сме виждали рибата меч. Добре че не обръща внимание на  дрънканците  в пресата и го виждаме с рибите.

Майтап но  с удоволствие ще му сготвя рибката. Първо Чачослав да я изчисти и нареже. След нея ще стигнем и до романтичната част Mr. Green    

Емблемата за яденето и спането , сега и рибката .

AllSaints  Forram вязаный свитер с длинным рукавом

капитанчето

не съм сигурна нови или стари са на Дуда.  Като не се зъби и с очила  бива в лицето.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 15:37 от femmi2

# 618
  • Варненска клюкарка
Само не разбирам подписа на Алехандра Авила какви ги къдри в колаж с Дуда, нейна фенка ли е станала hahaha Или пише нещо важно там долу в дясно- коментарът започващ с името Чаатай Wink
Да, с очилата определено е по-добре, което според мен е не заради челото което по-малко не става, а заради това че не се виждат очите и  Peace Казвала съм ви че за мен основното неприятно впечатление и при Дуда и при мишо идва от очите им, не от големите чела.

Тоя професионалния рибар е пуснал снимките Peace

По риба не си падам много, ям но и да не ям дълго време не ми липсва. Тази на снимката ми прилича на Барбун, знам т.е. почти съм сигурна като я гледам, защото единствения път когато ядох риба колкото мога, беше точно една турска рецепта у приятели- барбун печен в около литър зехтин, дафинов лист и бахар, а после престоял денонощие в хладилника. Яде се така- студен и плувнал в зехтина, но беше фантастично вкусно Heart Eyes
 ПП Май не е било барбун, рибата изгледаше като тази на снимката, но май не съм запомнила името и, сега погледнах в Гугъл и барбунът изглежда по-различно... карай, вече описах рецептата та няма да го трия  Laughing

Хазал и Мишо в Адана на премиерата на филма му Земята на Ной за ролята си взе награда на фестивала Трибека в НЙ Peace
Пфууу и с очилата и без .... и откъде толкова коса, едва го познах hahaha Или това с косата и очилата май не е той Thinking

Коремът на Хазал е огромен, може би защото е дребна, изглежда че всеки момент ще ражда newsm09

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 14:38 от Беллора

# 619
Бел , аз си обичам риба и от деликатесите миди На Ахтопол тази година ядох една много вкусна но как се казваше не помня  Rolling Eyes Вид бяла риба беше.   На мен това ми прилича на шаран . Но там такива риби не плуват .  Ча ми се вижда изморен, но няма от какво . Може да е недоспал от риболова .

черти Чачун да наредя  Joy Joy Унито и фенките го нападат
https://www.youtube.com/watch?v=E3oCY1H2Fgk

Любимото ми от 2014
го щипкаш и радваш по бузкитеее  Yum

Бел , слагам тази която  си пропуснала да сложиш .  
На снимката в близък план личи проблема с едното око . Правиха му нещо когато игра във Фериха .

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 16:36 от femmi2

# 620
  • Варненска клюкарка
Не е изморен, просто му свети слънцето в очите Peace Но доста едър и ошкембен ми се вижда и все едно е батко на Киво, а не обратното Rolling Eyes На една от предните снимки, там с едно момче от тези правени вечерта, момчето беше колкото единият крак на нашия човек newsm43

Като малък е пострадал, падане или удар в главата беше, забравила съм подробностите. Зад окото се събирала течност, изпитвал големи болки, но май операцията не е помогнала напълно за решаване на проблема, често се забелязва оток и години след нея Peace

Това на снимката си е морска либа, шараните сигурно се ядат само от българи и китайци. Аз риба ям но морски дарове не, опитвала съм 2 пъти миди и толкова скариди- не е моето...

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 14:58 от Беллора

# 621
Не знам кво къдри надписа на Али Ав при Дуда . Тя всичко така си надписва . Вчера като я слагах забелязах  името на Чаатай.  Кой го е писал Дуда или някоя фенка .

Бел ,едър е  на мен не ми изглежда Ошкембен . Поддържа брадата  и форма засега . Това променя лицето на човек и затова изглежда голям на години .
Дали за проект се подготвя  не знаем ,кой да ти каже . Странно че не запраши за Щатите . Има време или го задържат ангажименти в родината . Визията му на снимките ,които пусна Лорка прилича на сегашната . От коя година  са тези снимки? Да е бил там и  се прибрал. Толкова път за два ,три дена няма да лети  и връща .

Цитат
Дуйгу Сарышин поставила точку в бесконечных вопросах журналистов о том продолжаются ли ее отношения с Чагатаем Улусоем. Накануне актриса была замечена в торговом центре Нишанташи, где провела деловую встречу. Как сообщила Дуйгу она подписала контракт на работу в новом сериале, однако пока никакой дополнительной информации дать не может, так как такие вопросы решает производственная компания. Но она очень взволнована предстоящей работой.

Разумеется, журналисты не преминули спросить о личной жизни актрисы, продолжаются ли ее отношения с Чагатаем Улусоем. Дуйгу попыталась уйти от ответа, заявив, что она никогда не говорила о своей личной жизни, пресса их сводит и разводит постоянно. Но на настойчивый вопрос журналиста продолжается ли роман с Чагатаем, Дуйгу кивнула, коротко ответив "Продолжаются". После чего девушку отвлек телефонный звонок.
Не се въздържам да не я погна .  
Никога не говори за личния си живот . Голямата звезда станала Imp   Заради Ча е всичко . Никой няма да я Отразява и пита нищо ко не бяха гаджета. Той с неговия вкус е за бой .

Ще участва в дизи .   Другите талатни паста да ядът пред нея hahaha Романа с Чаатай бей продължава . Мдаам няма се отървем скоро .  Да идва следващата , не бързам за нея , нито Ча  Joy Joy

Си опрайм вкуса , Аман от  шаманката Sick

гифчета които ми пратиха .   Много са сладки

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 19:29 от femmi2

# 622
  • Варненска клюкарка
Почивка сред природата. Май имаме и Мицубиши.  Миналата година на пролет с Дуда след някакъв рибарлък ги бяха снимали в гръб до подобен черен джип Peace Е може и да не е негов, може да е нейн или на приятел, ама оказва се даже и марката на колата му не знаем, едни сме фенове и ние hahaha

Фемо не е луд този който яде зелника, а този който му го дава, Ча е за боя, а Дуда не е виновна в случая, да вземе да ги набие ли тези нахалници? Тя вярно нищо не е говорила за личния си живот, а в края на краищата отговаря нещо което ние знаем лично от Ча- и той им каза "вие все ни разделяте и събирате, а ние сме щастливи"  нещо такова беше Peace

Журналисти са срещнали Дуда в търговски център. Била на делова среща, казала че е подписала за нова работа но отказала да дава подробности по въпроса. Естествено започнали да я питат за Ча, казала им че те журналистите ги събират и разделят, но на настойчивия въпрос зададен за пореден път продължават ли отношенията им отговорила с "Да, продължават"

Фемо виж му корема там където държи рибата като бебе Mr. Green И това за месец от финала на снимките Whistling
Колко пъти го набеждавахме че трупа за нов проект, а накрая се оказва обичайното плюскане последвано от ударно влизане във форма че да може да се побере в кадър hahaha
Уж хапва доста риба, а става все по-едър. Доколкото съм чела по въпроса, хората хранещи се с много риба отслабват, а кожата им изтънявала заради загубата на подкожни мазнини, затова азиатците са свикнали да я комбинират с ориз, нудъли и разни такива неща, за да не се сгугурчат като сушени сливи... На нашия рибката сигурно му е за гарнитура към основното hahaha
Няма как да е бил в САЩ, два дена е само пътя му и престоя по летищата на отиване и връщане. Стари са снимките, според мен визията му има връзка с онази фотосесия в мотела в ЛА, даже на снимките от Лорка изглежда по-добре отколкото на самата фотосесия със све грим, осветление, професионален фотограф и фотошоп Peace
Тези дни срещам мнения на разочаровани фенове че не е благодарил лично за проявеното внимание към него за РД. Става въпрос че са очаквали благодарност за засетите дървета, май бяха стотици не помня точно, минах инфото по диагонала. Хубава идея, благородна аакция и наистина като човек обичащ природата трябваше да я оцени лично, дори да се понасили малко, а не дежурвото отразяване от агенцията, ама това е Ча, ние сме му свикнали, ама новите не са...Дано да не ги държи дълго разочарованието.

ПП Мъжът ми каза че съм яла Паламуд в зехтин а не Барбун- то стана компютри, компоти.... hahaha

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 18:05 от Беллора

# 623
Бузки си прави непрекъснато .  
Този джип негов ли е  на друг ли ?
Като не излиза никъде  не знаем каква кола кара .
Преди с джипа черния от АФК всички го разпознавахме .
Тази година не благодари на феновете си за разлика от друг път . Има защо да са разочаровани  феновете му . Мен също ме е яд, че една дума не написа. Колкото да не обича мрежите е прочел и разцъкал пожеланията. Може още тогава да са били с Киво  за риба .      Инициативата е хубава. Видях посъдените дръвчета.
Плановете му какви са ,няма кой да го пита . Не е гаранция ще каже нещо. Първо трябва да излезе в Истанбул да го сбарат.  Сега в гората и при рибите му е добре . Аркадашите пускат снимки  .
Не си падам по къмпинг  за него  ще се жертвам Joy

Хазал с фенове . Корема е напреднал .

жената супермен . Хакан не фърчЕ както искам ,ама ашкъмата е готова  rotfImbo
Дано новите сезони  да вложат повече ефекти  в Протектора .  

много ни зарадваха с новите снимки . Като се прибере в къщата пак сушааа .. ooooh!
Младежите благодарили  и написали ние прекарахме три  прекрасни , весели дни . Явно ще се прибират вкъщи .

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 10:00 от femmi2

# 624
  • Варненска клюкарка
Такъв снимкопад май последно от Грузия насам не е имало Laughing

Хазал на премиерата Heart Eyes

# 625
Такъв снимкопад май последно от Грузия насам не е имало Laughing

Хазал на премиерата Heart Eyes

Не  имало такъв снимкопад от Грузия .  Ще се покрият пак .  Ча май се връща от риболова в Истанбул .  Rolling Eyes

Ех че хубава .  Рускините са написали Очарователна  Heart Eyes
ЗетЯ с тази негова физиономия  намусена  ooooh!
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456250636%2Fd3207a3b6ad21 … pl_wall_-58199741
мърдащи . Марги ако успее да резне гифче  или от Т

Heart Eyes Heart Eyes  Любопитно ни е за плановете му тия филми ще ги снима ли . Писаха от екипа скоро ще пуснат Протектора . Може това да го задържа и да е вярно  . Ще представят сезона. 

стара от 2018 тела му е същия не го е сменил .

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 21:35 от femmi2

# 626
  • Варненска клюкарка
Яхти, риболов, палатки, мъжка компания, супер си му е, жалко че това ще ни остане от него до края на годината hahaha Покрие ли се отиде догодина ooooh!
Сега някои се хванаха за тениската с надпис Топ Гън и че Ча чрез дрехите си правел послания, а през 2020 г. предстоял нов филм, но едва ли ще са познали каквото там им се е завъртяло в главите. Онова което помня беше гордостта на американските ВВС и в такава продукция турчин няма работа, освен като някой бомбаджия камикадзе tooth

Значи са я хванали не в мола, а на излизане, тя затова навън е с такава широка крачка, ама и журналята не са вчерашни и са свикнали да подтичват след известните си "жертви" tooth А тя определено не е свикнала на такъв интерес към собствената и персона, казала е каквото трябва за да се отърве hahaha
Но фигурата и е много хубава, нещо което и големите и врагини във ВК се прежалиха да коментират Peace А като чета изказвания на нейни сънародници, виждам че дишат доста спокойно по отношение на нея Peace

# 627
Хубава е фигурата на Дуда . Плювкаме я , не само заради Ча . Има такива хора с които не ги усещаш   . Не знам как да го обясня .
Коментарите  са  , тяло изглежда добре  в лицето си остава крокодил .
Не е свикнала на такова внимание . Щом си е избрала такъв мъж ще свиква .
Никога не коментирала личния  живот. Нейно право е разбира се ,но така прозвуча се едно винаги е била известна и са тичали след нея . Дразня се си го казвам . Какво друго да направи ,повтаря това ,което Ча каза . Разделят ги непрекъснато но са заедно.  Има любов или квото там ги задържа. 
Руските девушки коментираха че по тела и се обадил ашкъма да и каже за рибата и не знае че в момента я гонат журналята да я разпитват Joy

Е ,Бел няма догодина се появи . Ще има затишие но ще се появи след някоя седмица  или месец .  
За тениската и надписа го четох . Има подобна роля Ча в Орлите . Мисля си че пак ще играе в екшън . Отива му да мята пистолети да е агент .
Докторския на Аксой прави рекорд с цифрите Frowning   Никой не е очаквал такъв успех .

Цитат
Инстасториз Хазал Кая с церемонии награждения Золотой Кокон. Фильм Земля Ноя получил награды в категории Лучший фильм, Лучший режиссер и Лучший оператор. Режиссер поблагодарил всю команду и особо отметил, что хотя Хазал в фильме и не снималась, но очень им помогла, за что ей особая благодарность
Мишо е получил награда

Хазалка е красиво мамче  Heart Eyes  роклето е подходящо . Рядко ни херсва стайлинга.

За нашия човек  се надявам и надушвам за репортаж някъде в Истанбул . Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 18:03 от femmi2

# 628
  • Варненска клюкарка
Не се спря това мамче Laughing Три пъти режисьорът е споменал името и в специална благодарност на награждаването, казал е че много им е помогнала, без да уточнява как Peace Надявам се да не е спонсорирала филма, че ще е жалко за загубените пари Rolling Eyes В Турция напоследък рядко се правят печеливши филми...

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 14:08 от Беллора

# 629
Корема не и ли тежи като ходи .
Не знаем и предполагаме за каква благодарност става въпрос . Ако го е спонсорирала го е направила не заради печалба ,разбира се ще е добре да има такава и филма да е гледан . Хазал обича Мишо  и е помогнала .
Като направят колаж с Ча е друго нещо.  Пълнят ти душата да са един до друг и да играят.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 17:00 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт