ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 506

• 26 473
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Варненска клюкарка
Доколкото имам спомен тежеше най-вече последния месец, а във ВК коментират че тя едва се движела, походката и била несигурна Thinking Аз виждам че коремът и е доста голям, не като за седми месец, но и тя е дребна, съответно бебето заема повече място от да го наречем  наличната площ Laughing Може и заради супер високите и обувки да не е много стабилна походката и, дано само да си изчака до термин или там някъде Praynig
Сега пък пишат що не я хващал за ръката мишо, ей че загубен народ бе #Cussing out Това бебе в корема и чие е, нали се знае че са женени, бебето е негово и е въпрос на удобство дали ще се държат за ръце, аман ooooh! Какви са тези мераци да ги гледат как ходят все като скачени съдове ooooh!

Годишнина!

# 631
Честита годишнина !
Догодина ще празнуват нашите хора годишнина . За Ча не искам и не давам зор Joy Нито пък той ,ама пусто все ми идва да го пиша , не предизвикаме нещо.
Хазал се омъжи за него и що трябва всеки път да са за ръце. Къв им е  зора на някой хора . Самата  тя му измъкна ръката от джоба преди .  
Хазал се пали като мен  и минава. 
Радваме се че има какво да се коментира ново . Нафталина си Отразяваме .

какъв  поглед  му метнала . Га нашия гледа така Дуда или друга  няма да е за вярване.  Трудно е да го  разгадаеш .

Енго и Хазал Кючуксе се говори че може да играят главни в дизи.  Кючуксето я искам и за Ча . Като злодей я бива .   Енгин вчера имаше рожден ден . Става на 33 години . Да е жив и здрав ! Нетфликс го поздравиха . Дали ще играе в новите сезони на Протектора ?

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 22:23 от femmi2

# 632
  • Варненска клюкарка
Аз съм в потрес от роклята на Хазал, все едно е намъкнала някакъв плюшен пенюар на майка си Rolling Eyes Цяло лято ходи с ръкави и то широки и с такава неопределена дължина, които оптически скъсяват ръцете и, а винаги е носила и потници и блузки без ръкави и голи рамене, да не би да е направила някакви пигментации от бременността Thinking Само в лице ми харесва Rolling Eyes

Хазал Кючюккьосе с това кривене на физиономия става само за второстепенната роля в историята, Енгин също няма шанс да пробие в главна. На него му отиват отрицателни роли- като във Фатмагюл на страхливецът изнасилвач, като в Защитника, противоречив, тайнствен, отличен образ на скрита лимонка направи там, за мен по-интересен от Чачовия заспал герой от втория сезон. Енгин в поредното любовно дизи ще е пълен провал, гаранция Peace Нелепо е да правят 33 годишен мъж да търчи след някоя и да реди любовни думи до откат и в същото време големи зрели хора да се държат като деца от детската градина ooooh!

Навремето когато Фуля Зенгинер беше с дълга коса ми се искаше да я видя като партньорка на Ча, ама и тя с теглото нагоре-надолу....лицето и направо се е съсухрило Rolling Eyes  Каква романтична принцеска рокля Heart Eyes

# 633
За хамиле става роклята .  Виждали сме я в много по лош избор .

Хазал Филиз   съм я гледала в Карата.   Добър образ изгради .  Там беше се влюбила в героя на Каан . Двамата с Ча ви  казвам  ще са огън в любовно дизи. Не казвам, че е кой знае каква красавица но ми допада като излъчване .

За Енго е така . Големи хора се държат и гледат като в детската градина .   Той става за добър и лош герой . На мен ми хареса в дизито с Хазар когато го гледах по бтв . Разбира се това си е мое мнение .

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 19:27 от femmi2

# 634
Здравейтеееее милинкииии. Grinning......Grinning
Нямам никакво свободно време, но от темата и вас не се отказвам, затова макар и рядко, но се включвам когато мога.
Гледам Хазалинда яко бременее, Party а Чагитко рибарчето е голям бонбон. Heart Eyes

# 635
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оле  ooooh! , вЕрно ли Енгин Йозтюрк станал на 33?  Shocked
На мама детето! Mr. Green
Винаги ми е изглеждал като настигнал четирсетака. Rolling Eyes

# 636
  • Варненска клюкарка
Проф, вчера ги навърши , поздравиха го от Нетфликс Турция Peace И тоя  с вид на бледен и заспал изглеждащ към близо 40, да се прави на влюбен младеж ooooh!
Фемо аз затова казвам че трябва да смени амплоато и затова дадох примера с ролята на скритата лимонка в Защитника, където беше в образ по-интересен от Чачовия. Последно щеше да трови водоем но май го гръмнаха, развръзката предстои Peace
И аз ги усещам нещата, мога да ти кажа за поне още няколко актьора които никога няма да помръднат от там където са зациклили.... Rolling Eyes

Ох че смешно това Joy

# 637
Лепнах вирус ,  зле ми е шЪ се оправим .
Цитат
Чагатай Улусой рассматривается на роль в сериале #Слеза от продюсерской компании Tim's & B. Режиссёром проекта помимо Сагъяшар станет известный нам по проекту #Обещание - Ягыз Альп Акайдын.

Насколько информация подлежит действительности,мы судить не можем. Однако в закулисье давно ходят слухи, что Tim's&B давно хотят заполучить Чагатая к себе в проект
Всеки иска да привлече Чаатай Улосой  не става лесно . Казал съм ви моето предположение  Нетфликс няма да го изпусне  след успеха на фантастиката . Времето ще покаже какво ще стане Rolling Eyes Там Ча има свободата , при родните е  контрол .

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 19:21 от femmi2

# 638
  • Варненска клюкарка
Снмката е от първата премиера, но да напомня за кого говоря- този дядка е Абдуррахман, някои ще се сетят, блогър къдрещ разнообразни лъжи за Ча, но пък има къде къде по по безобразни от неговите... Та, дядката е казал че е видял Ча някъде си на егейското крайбрежие и той му казал че е там от седмица. Скоро щяло да има официални новини, предстояли нови сериал и филм Peace Ча се наснима със сума и народ на почивката си и не знам дали да му вярвам на дядката 33uu

Бурак Съяшяр и Ча са приятели, навремето често ги снимаха в една компания, но веднъж разчуло се че Ча ще снима сериал, ще почнат да го пишат във всеки проект който чуят че ще се снима, пък за бъдещите колежки направо не ми се започва hahaha Големи драми и реклами ще са там tooth Но ако е вярно за TIMS-В те напоследък имат попадения с успешни проекти, далеч повече от АЯ последните години. А и АЯ са като секта обичат да обсебват актьорите си, дано Ча да опита с някой друг, той по принцип не се задържа никъде, но ще чакаме официалното инфо, ако изобщо е вярно каквото е казал тоя клюкар.

А утре Хазалинда е рожденичка, миналата година на 1.10. излезе първия фраг на Защитника, а Хазал беше в Анталия по покана на жителите на града, ама забравих на какво събитие я бяха поканили, поднесоха и огромен букет и еднометрова торта Heart Eyes

ПП Ох и аз днес нещо не съм добре, навън ядох някаква лазаня и май от нея ми е лошо сега ooooh!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 20:51 от Беллора

# 639
Цитат
Вечерняя бомба! Известный блогер Абдуррахман Балджилар встретился с Чагатаем Улусоем. Актер передал всем своим поклонникам большой привет и поблагодарил за поздравления с днем рождения. Всю неделю он провел на побережье Эгейского моря, отдыхая после съемок в сериале Защитник. В самое ближайшее время последует официальное объявление о его новых проектах. Это будет новый фильм и новый сериал. Он обнимает всех

Бомба гибиии от чичо ви Абдул Рахман . Говорил  с Ча , благодарил за подаръците за РД и казал че скоро ще има Официално изявление за филм и сериал . Работно нашето момче.  Филм очаквахме  не и сериал .
Нека да трупа опит  и още много роли да изиграе . Всеки път е различен и този ще бъде така . Това ме задържа и харесвам в него , освен красотата .
Нещо не му вярвам на него . Прави сбирщайн и Ча лично да е вденал  Rolling Eyes само не разбрах за подаръците на феновете ли е благодарил? Като иска да благодари да  го напише в мрежите .  Що трябва на дядката да казва .
Русикините  свързаха с проекта на Дуня ще играели с Ча . Това е  смешно и няма да стане Naughty Joy   Ча няма се съгласи и зрителите няма  ги гледат чИфтето  в сериала .

Бел ,докато го напиша  ти си публикувала хабера .  Няма да го трия  , нека стои .
За Хазал да рожденичка е утре . Същото се сетих като теб че пуснаха фрага на Протектора на тази дата . Хазал го поздрави .

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 23:25 от femmi2

# 640
  • Варненска клюкарка
Писал е че Ча е благодарил на феновете, ама що така го е казал на тоя, а не се е мръднал до инста си, щеше да е  удовлетворяващо за усилията на хората задействани в инициативата, а така....Ех бе Чачооо, толкова ли е трудно да врътнеш там няколко мили думи ooooh!

Да, Дуда е подписала за нова работа, спокойно тя не може да е в главна роля, няма нито визия нито друг потенциал за това. И да е вярно че ще е в един проект с Ча, което не го вярвам много, че веднъж стомна за вода, втори път може и да не се получи... Най-много да е в роля на деветата дупка в някой от очакваните сериали, които всеки момент ще започнат снимки Peace

# 641
Винаги е благодарил на феновете си за подкрепата и обичта . Тази година пропусна . Чачо  да го напише в инста не да казва на дядката че е благодарен .  Инициативата е хубава за посадените дръвчета. Догодина живот и здраве сигурно няма да имат желание за инициатива .
Негови колеги обиколиха турнета .
Говоря за Джан Яман.  В Гърция ходи и интервюта даде .
Та нашия да остави рибите ,няма да избягат Joy и да иде в Латинска Америка или  където решът с Гинчо.
Да му се порадват фенофете. За него ще бъде добра възможност.
Ще изтърпи истерията ,а може да не са зверове като италианките . Джан  има самочувствие. На въпроси за проекта и Демет е отговорил че са хармонична двойка и рядко се среща такава .Това за повторен отговорил че иска  зависи от продуцентите . Нашите хора Ча и Хазал ще се навият ,  продуцента трябва да рискува . Екип ,сценарии .

Испанская пресса  Чагатае как одной из самых ярких звезд Турции
Ярка звезда е .  Труд , красота , талант и с правилните хора и проекти постига успех. 

колажите не  закъсняха .

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 01:16 от femmi2

# 642
  • Варненска клюкарка
Нашето момиче днес е рожденичка, да е жива и здрава и да си роди бързо и лесно малкия Фико Heart Eyes
 newsm59  ura bigdance2
Първото официално поздравление за деня е от Гинчо "ЧРД Кралице!"

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 11:26 от Беллора

# 643
ЧРД на Хазалка ! Heart Eyes Да е жива и здрава и всичко да е наред с бебчо . Едно ударно завръщане на екран и много щастие и успехи ! balloon::BirthdayChampagne
През телефона не мога да наредя снимки и букет . Гинчо се е разписал с ЧРД кралице !
Радваме се че е при него и Гинчо се грижи за Ча и Хазал . Да видим нашия рибар ще лайкне ли рожденичката .Може да празнуват  на гости  да си запазят снимките за себе си .  Хазал е активна за разлика от Ча .

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 12:00 от femmi2

# 644
  • Варненска клюкарка
Може да лайкне ако има какво, ама още не е пускала снимка, може и да не пусне...

Снощи в леглото докато прецъквах новините през тела и под логото на 24 часа ми излезе огромна статия за Ча. Всички новини от последните месеци, естествено и за мандрите бяха драснали някой ред Mr. Green А най голямата част от материала се отнасяше за АФК, Ичерде и чудо- за договорът му с Нетфликс, като първия турчин който е привлякъл тяхното внимание и създаването на четирите сезона на Защитника. Бяха отделили внимание и на Дуда, любимото му хоби и бест модела. Даже Реджеп Иведик и Опасни улици бяха отбелязали като първите му появи на екран. По 4-5 Думи, повече даже и от секундите които се вижда във въпросните си първи появи на екран. Пак по 4-5 думи бяха отделили за Медчезира и Делибала- стига им толкова. Пишеше и за непотвърдените им от никого отношения със Сера, даже и от тях самте и всъщност тогава беше споменаването на Дуда с която били двойка от времената на Ичерде. Ама от години толкова обширно описание на историята на живота му не бях срещала и то без обичайните украси и лъжи.

Общи условия

Активация на акаунт