Да е жива и здрава, успешна, и в настоящия момент най-вече да роди леко здраво и хубаво бебече!

Ми според мен отношението на Дуда е нормално ако са се сближили наистина, ако живеят наблизо и си гостуват, както бяха писали че Дуда я навестявала често, поздравът е нормален. Рускините по повод тази снимка се хилят че Дуда поздравила Хазалинда със себе си и коня си
Някой път на маймуна мяза като на Мави партито .
/ и тя се отнася по същия начин и към неговата половинка, другото би било неуважение. А в края на краищата Дуда може да е и добър човек, ние не я познаваме, неприятната и външност не определя характера и 

Ясно е бройките няма ги влачи . Пресата си измисляше разни , което няма нищо вярно .
Сега се оказало че не е виждал Ча на егейското крайбрежие, аз още вчера се усъмних къде пък ще го види и що ще чини кекав дъртак по яхти и пристанища. Сега казал че се чул с Ча по телефона. Направо си представих нашия как пък му е отговорил, че и му казал за проекти, за които дори достоверните източници разбират в последния момент. Утре ще каже че и по телефона не са се чули, а някой който се е чул с Ча му е разказал
Тоя обичайно прави сбирщайн на новините и коментарите от мрежите, представяйки обичайните разговори и мечти на феновете за чиста монета.

Хазал обича животните . Имаме лайк от Ча.

въпроса е кога и с кого ще го заснеме . Ще се пържим докато разберем .
Добре е да го съобщи Официално , едва ли 

Макар че според мен Хазал не бива толкова да набляга на състоянието си, но щастлива е и няма търпение да се срещне с детето си. Дано Фико да е по-търпелив от майка си и да стои там където трябва още поне месец и половина.

Точно като снимка от списание към някоя статия за семейното щастие. И кученцата засилват усещането. 

Препоръчани теми