ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 506

• 26 465
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И от мен ЧРД на Хазалинда!  newsm10  party023
Да е жива и здрава, успешна, и в настоящия момент най-вече да роди леко здраво и хубаво бебече!  Grinning  Peace

# 646
Белче ,редовно си пишат нашата преса за Чаатай и турските актьори . Къдрят и измислици но има и добри неща .
Ако може да сложиш линк да си я имаме в темата . Аз четох  за отбелязването на рождения му ден и подобно на това което ти си описала .  
Как е започнал от Бест моделс и постигнал успех . Изредиха му проектите. Много обичан актьор от хората . Бяха споменали неща от  интервюта.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 16:21 от femmi2

# 647
  • Варненска клюкарка
Хазал на езда с Дуда, която я е поздравила за РД Laughing

# 648
Язди с Хазал . Тя с тоя корем как се е качила на коня . Или е старо фото и не е хамиле още .
Начи  ако не е ашкъма ще види Хазал през крив макарон ! Поздравила ги е за РД .  Дуда и Арас поздрави ,те играха заедно в Ичердето . Ча да поздрави също  ,стига е блеял баирите ,още ме държи че една дума не написа и уважи многобройните си почитатели .
Оф ,може да е добра извисена не я харесвам  Дуда .  Насила не става!
Те с еднакви дрехи забелязахте ли ? Почти еднакви яке ,дънки . Чачо ще лайкне това фото ,ще позная ли  Мен не ми се вярва Дуда и Хазал да са близки . Понякога излизат ,живеят в един комплекс . Илка и Дуда също са купонясвали заедно .

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 13:04 от femmi2

# 649
  • Варненска клюкарка
На мен не ми изглеждат еднакви, само в първия момент, после като се загледа човек в детайлите, определено се забелязват разликите...
На Хазал коремът е малък, бюста и прелива, може би е бременна но в първите месеци, точно тогава рязко бухна, буквално променяше форми с часове, а и тая памучна долница да не и стяга на корема - с големия корем едва ли би рискувала върху кон Peace
Илка също я е лайкнала, пускайки стара снимка на Хазал, Есра Генчкая също със стара снимка на Хазал и още някакви и те така...  Днес Хазал не е пускала нищо в Инста си където хората да се разпишат, начинът е този както Дуда и останалите които споменах Peace Ми според мен отношението на Дуда е нормално ако са се сближили наистина, ако живеят наблизо и си гостуват, както бяха писали че Дуда я навестявала често, поздравът е нормален. Рускините по повод тази снимка се хилят че Дуда поздравила Хазалинда със себе си и коня си tooth
За пръв път виждаме Хазал на кон, Ча за пръв път го видяхме пролетта ли беше - според мен Дуда ги е увлякла по този спорт Peace

# 650
Бел ,тези стари снимки виждали ли сме ги от Илка и останалите .

Редактирах и мисълта ми е че  не са чак такива приятелки . Като живеят в един район се виждат излизат. Ще видим следващата когато и да е това ще я влачи ли и запознава с обкръжението .
Тия рускини  Дуда я поздравила с нея си и коня Joy Някой път  на маймуна мяза като на Мави партито .
Нали съм ви казвала че може чужденка ни доведе . Дуда не я считам ,не прилича на босненка . Има хубави сръбкини и босненки ,българки .  Как пеят сърбите уникално . Ама едва ли ще стане . Може ам. крокодил .

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 13:47 от femmi2

# 651
Хелоооууу.  Hug
ЧРД на Хазалинда и всичко най-добро и желая.

# 652
  • Варненска клюкарка
Наде wavey

Ами то не е трудно да се сети човек- тези които са за чиста креватна употреба не ги влачи да ги сближава с обкръжението си. Значи Дуда му е повече от това. Никой не казва че са първи приятелки с Хазал, но в живота е така, щом си близък с някой човек, приемаш и половинката му която и да е тя, харесва ти или не ти харесва без значение, просто започваш да общуваш и с нея. Подозираме че Ча и Хазал се уважават /в истинсксия смисъл на думата, да не си помислите нещо tooth/ и тя се отнася по същия начин и към неговата половинка, другото би било неуважение. А в края на краищата Дуда може да е и добър човек, ние не я познаваме, неприятната и външност не определя характера и Peace

Лорка тази сутрин оказва се е била по-бърза и по-многословна от Гинчо Laughing  Това май е наргиле?
И пожеланието към Хазал:
"Тя ми се подиграваше когато се правех на туркиня. ЧРД Хазал Кая ти си щедра и красива и отвътре и отвън. Нека най-доброто предстои!"

По разни дребни нещица подозирахме че се познават лично, ето сега и старите снимки Laughing

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 21:19 от Беллора

# 653
Надеее ,Здрасти Hug

Бел ,уважават се нашите хора . Разбирам какво имаш предвид . Приятели ,освен колеги ,общ мениджър . Приели са я като негова приятелка и екипа на Хазал се погрижи за нея и на сватбата .  
Дали е имало друго ще си останем с предположенията . Хазал е серт характер ,нашия може да е харесал наистина . Като им знаем вкусовете ,пък и тя ходеше с фотографа ,той с каката . По това време не искаше да я питат в интервюта за Ча .

Външния вид не може да съдим за характера . Но пак ми е неприятна . Всеки има трески за дялкане.   С нещо я привлича явно . Вдигнаха и се  акциите. Подпалих моторетката като се изрази, че не говорила никога за ЛЖ . Нейно право е преди кой я знаеше че да я пита с кого ходи и да я преследват . Всичко е заради интереса към Ча .  Преди като ги водиха разделени я щракнаха с някъв бяха ужасно парцаливи и двамата.
Къв беше този колега ли или повече от това. Възможно е да имало кратка раздяла след Ичардето .   Неговият характер не го знаем .  Впечатленията са ни добри ,никой не е казал лошо за него .
Една жена ако поиска може да развали приятелство  .Дуда се разбира с Хазал и не ги ревнува . Пресата драскаха че му вдигала скандал за лайка на Особата ,дето няма такъв . Joy    Ясно е бройките няма ги влачи .  Пресата си измисляше разни , което няма нищо вярно .
Браво на Лорка ,сложи снимки на Ча и Хазалка .

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 16:09 от femmi2

# 654
  • Варненска клюкарка
Знаех си аз за тоя дъртак  Абдуррахман, че пак ги е накъдрил в свой стил #Cussing out Сега се оказало че не е виждал Ча на егейското крайбрежие, аз още вчера се усъмних къде пък ще го види и що ще чини кекав дъртак по яхти и пристанища. Сега казал че се чул с Ча по телефона. Направо си представих нашия как пък му е отговорил, че и му казал за проекти, за които дори достоверните източници разбират в последния момент. Утре ще каже че и по телефона не са се чули, а някой който се е чул с Ча му е разказал ooooh! Тоя обичайно прави сбирщайн на новините и коментарите от мрежите, представяйки обичайните разговори и мечти на феновете за чиста монета.
Не мога да преценя скорошна ли е или от по-старите му яхтени приключения. В магазин за рибарски принадлежности е.

Лайкнал  Лорка и Хазалинда- харесало му е пожеланието.

Испанската Нова където с Хазал в момента вървят два сериала, също е поздравила актрисата както са написали изпълняваща ролите на Фериха и Нихал Peace

А агенцията благодари на феновете от цял свят които поздравяват Хазал и нероденото и дете. Някои от тях са създали инициатива подобна на тази с дръвчетата за Ча, само че този път осиновяват животни, дори се грижат за някаква панда, други помагат на деца в нужда Peace
Надявам се Хазал да им благодари, че Ча много се изложи тоя път, редно беше да реагира, защото това което е, е благодарение на феновете му. Догодина нищо няма да направят в негова чест Rolling Eyes

Скрит текст:

Аз имам подозрения че Ча е доста труден за изтърпяване. някои виждат само красотата му, но ако трябва да живееш с човек, който има куп трески за дялане... Дет се вика едната хубост не стига tooth
Това че жените разкарват разни които им се мотаят в краката, ми е ми минавало през ум за Дуда, Илка и приятелството и с Ча. Тази година само една снимка пусна с него, и вече не се мотае около Дуда...

# 655
Тоя дъртак не му прави чест на годините да лъже така . И аз се усъмних , но за филма повярхме ,защото отдавна се говори . Ще има филм но трябва търпение.   Както коментирахме вече всеки път е различен в ролите си ,което за един актьор е важно .
Ще има Официално изявление . Ча не си пада по изявления .  Единствено го направи когато обяви за Нетфликс . Първият турчин снимал се за тях .
Ще има да чакаме и пържим на бавен огън докато му разберем плановете .

Хубава инициатива за животните Heart Eyes Хазал обича животните .  Имаме лайк от Ча.
Бел ,за Илка възможно е. Продължава да е негова стилистка . Не е пускала нищо ново с Ча е факт.  Дуда скоро не сме ги виждали да купонясват .   Ще излезе загубен и влюбен , голяма лИбов ни е трудно да повярваме .

Ча се е увлякъл по ездата . Rolling Eyes
Той на всичко ,което  харесва Дуда ли ще се увлича . Няма лошо в спорта и конете не казвам това . Може да опита или да е тренирал за Хакан . Нали  снимаха коня, писаха че бил на Ча и го купил . Това съвпадна със снимките и драскачите веднага го написаха .  
Не мога си представя Ча да се увлече по въздушна йога и да се чЕкне като нея чакри ,макри...  Joy
Тази снимка в магазина според мен е скорошна .  Не ми е Ошкембен засега .

лаленца  Heart Eyes

Новите снимки на Хазал от РД .

Знаех си че ще имаме снимки . Тя е активна  за разлика от Ча .
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456250673%2F41269f787c16a … pl_wall_-58199741
preggo newsm38

това го ползвахме за шапо и рускините са го набарали ,нашето е от Т .

Рыбалка Снежного человека на футболке Trucker Hat
пишат че е ново в Мугла . На мен също ми се стори ново заради визията . Rolling Eyes Нашия рибар  тематични дрехи носи , сега е с въдица.
Цитат
Известная журналистка Ранини еще раз подтвердила, что у Чагатая Улусоя есть фильм и добавила: "По-моему на этот вопрос я отвечаю уже в тридцатый раз"

За филма е сигурно  Peace въпроса е кога и с кого ще го заснеме . Ще се пържим докато разберем .  ooooh! Добре е да го съобщи Официално , едва ли  Rolling Eyes Феновете чета че се чудят  за филма .
Хазал какво яде и си е забила свещичката . Логично да има торта.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 22:16 от femmi2

# 656
  • Варненска клюкарка
Снимката с тортата е пусната от Илка, която е била на рождения и ден. Там са били още Джейда Дювенджи и други близки за Хазал хора, ама не им запомних имената, пък сега не ми се търсят...

Бе то е ясно като бял ден че Ча ще снима филми и сериали, въпросът е кое, кога и какво. На нещастните напъни от атрофиралия мозък на Абдуррахман никога не съм имала вяра. Щом Ранини казва, значи ще е филм Peace

Хазал е благодарила на феновете за вниманието и любовта им към нея.

И още от бъдещото мамче Peace
Била е на някакви лекции, семинар или там нещо си провеждано от психолог, темата "Защо плачат бебетата"

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 22:14 от Беллора

# 657
Браво на Хазал, че не се окопава целенасочено, ами поне нея може да я мяркаме от време на време.

Колкото и да е наедряла и да имам постоянно забележки към аутфита ѝ, не мога да си кривя душата колко хубава е тази снимка.  Heart Eyes

# 658
  • Варненска клюкарка
Проф снимката е като картичка нали, излъчва щастие, любов и уют Heart Eyes Макар че според мен Хазал не бива толкова да набляга на състоянието си, но щастлива е и няма търпение да се срещне с детето си. Дано Фико да е по-търпелив от майка си и да стои там където трябва още поне месец и половина.

Ф като Фико.
На мен повече ми харесва първата снимка, там в градината. Само робата е ужасна но пък цветът е разкошен и компенсира. Като пролетна фея на есен е-люлякова Laughing Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 20:04 от Беллора

# 659
Проф снимката е като картичка нали, излъчва щастие, любов и уют Heart Eyes
....
На мен повече ми харесва първата снимка, там в градината. Само робата е ужасна но пък цветът е разкошен и компенсира. Като пролетна фея на есен е-люлякова Laughing Heart Eyes
Именно, Белл.  Grinning Точно като снимка от списание към някоя статия за семейното щастие. И кученцата засилват усещането.  Heart Eyes
Съгласна съм, там самата Хазал е много красива. Но ми липсват тематичното излъчване и живецът на другата снимка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт