ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 506

• 26 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
 Здравейте Hug
Снимката и на мен ми хареса . Сияеща, красива , прекрасна в очакване на Фико Heart Eyes Както се изрази Бел ,като картичка .  Като семейна фотосесия с мишо и животинките.

красота !  Heart Eyes Heart Eyes  
колажа на Али Ав е като цветна картина.

още един колаж  https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_163917
хабера от днес .  Ча  обича спокоисгвието не е материален .  Бурак отговаря за себе си . Така мисля може да ни изненада  и да приеме . Малко вероятно.   Там са религиозни и няма опасност да го нападнат и целуват Joy

агент Сарп кърти миФки  Joy box

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 19:30 от femmi2

# 661
  • Варненска клюкарка
Бе той да им падне пък ще видиш една религия tooth и грам няма да се сетят за нея, направо ще го разкъсат hahaha

Нещо не го вярвам обаче, и да е имало покана ми е чудно как ще приеме да го гледат с влажен поглед към 200 женоря. Ще се чуе де Whistling Пък религията им на 14.02 явно отлита на майната си Joy В някои мюсюлмански държави на този ден са забранени продажбите на червени рози и всякакви символи на любовта в червено като сърца, сувенири разни и прочие, има затвор и глоби- в Бруней за тази година имаше такъв указ, пък в Кувейт и красиви мъже си канят Joy

Лилавата роба е на Зара и струва към 50 евро. Според мен и те са им много, но цветът много отива на Хазал Heart Eyes

# 662
Слагам нещо което  една съфорумка  обсъждахме  в тема която пишем . Тя сложи статията и  се убих от смях . rotfImbo  Това Ча го е казал лично.
Такива глупости са съчинили по зле от турските драскачи. ooooh!   Бяха на яхта , уловиха  ги папараците , той позволи това,като е с нея от 3 години .

Скъпата ми Дуйгу много обича морето и когато ми изпадна изгодна лодка, без замисляне реших да я взема. Поддръжката й ми коства много пари, но пък кое в днешно време е безплатно”, споделял е в свое интервю тв любимецът.
Чаатай и сексапилната госпожица Саръшан се залюбиха през есента на 2016 година покрай работата си в споменатия вече сериал “Вътрешен човек”. Първата им съвместна публична поява бе извън снимачната площадка – нощен клуб в Истанбул.Joy
 източник
Дуда сексапилна  . Има хубава фигура ,  лицето си е шаманка.

Бел , верно ли са забранили продажби на сърца и рози ?

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 23:37 от femmi2

# 663
  • Варненска клюкарка
Ох тия малоумните драскачи #Cussing out Ама що се ядосвам и аз сякаш са ги накъдприли такива за пръв път - в подобна идиотска статия бяха писали как се оженил за Сера ooooh!

За подаръците ли, вярно е, даже имаше предвидено и много голямо наказание за нарушителите - не знам си колко удара с пръчка или камшик, затвор и глоба ooooh! Това за Бруней, явно в Кувейт са по-либерални Peace

# 664
Бел не се ядосвай .  Какво ли не писаха за лъжите за Ча и Особата не ми прави впечатлетие .

Почивката продължава в Мугла . Може вече да се прибрал Rolling Eyes
Кинтите за хобито му преброиха  в пресата.

ох мале  Crazy smile3544 smile3544
усмивки чаровни

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 20:31 от femmi2

# 665
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Не знам вече колко още да се потъркалям.  hahaha
Даже и яхтата от Либърти, станала Берти, нищо че името ѝ се вижда повече от ясно на снимката. hahaha hahaha Сигурно драскачът е пъпчив тийн пробващ се да изкара надница от напълно малоумен и абсолютно алчен "издател". Ето това е типичен пример как в някои "статии" даже и имената не са верни, какво оставало за останалото. Mr. Green

# 666
  • Варненска клюкарка
Признавам си, не бях отваряла линка, щот ги знам тия какви ги дращят обичайно, отделно че ми трябва и няколко секунди да загрея по грешно изписаните имена кои са този път жертвите...Ама Профче, събуди ми любопитството. Прихнах още с първите редове- от там как на яхтата Берти се обарвали и правели бебе в морето rotfImao rotfImbo rotfImao Следват откровенията на Ча за сексапилната г-ца СаръшАн rotfImbo rotfImao
Изобщо целия текст вярно звучи като писан от някой пубер Joy

# 667
Бел ти верно не си чела ,аз даже цитирах  и със сълзи се хиля още . JoyJoy
Ча казал лично Скъпата ми Дуйгу обича морето и като ми попадна лодка веднага я взех и ще правим бебе на нея .
Това както казвате тийн измишльотини .
Оф ,то смях ама....
Ча да мисли и пази.   Ще се надува  аз съм му  жена и му родих дете .

Тези ако знаеха Ча  не говори за лични неща ,едвам мъцва нещо . Само на паркинга за шаш на всички каза че са щастливи .

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 23:29 от femmi2

# 668
  • Варненска клюкарка
Фемо, аз твоя цитат в темата го прочетох но разбрах по съдържанието че са обичайните им  жълтурски измислици, не ми стана смешно а просто досадно. После видях за Бертито от Профа и тогава цъкнах линка и направо вече ми е фаворит за обарването, бебеправенето и Бертито rotfImbo Ох така се смях, чак ми потекоха сълзи и се разхълцах Joy Joy Joy По така написаното си представих разказа по картинка. Вероятно миналогодишните снимки са видели как лежат кълка до кълка на (Li)berty и останалото каквото им е дошло на ум Joy Joy Joy
Всичко което се пише в темата ни го чета от-до, линковете обаче не винаги ги отварям. Най -вече ги подминавам, щом  видя български адреси за актьори и тв новели  Peace Нашите жълтури са по-зле и от турските си колеги, отдавна са избили скалата на тъпомера ooooh! Колкото и да лъжат турските, нито едно турско издание не би си съчинило чак до такава степен. Това е запазената марка на някои от техните блогъри, но за щастие си имат и читави на които почти напълно се доверявам Peace
Навремето след подобна статия писах в някой от нашите  сайтове с въпрос към списвачката откъде и е информацията и оная въшла ми отговаря че от турските медии, казвам да посочи поне едно заглавие и познай дали се случи ooooh! Казвам и че лъже най-безогледно и че нито едно издание не е писало подобни неща, а онази излива поредната порция лъжи #Cussing out По едно време даже Мамата филтрираше такива линкове Peace

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 22:43 от Беллора

# 669
Бел и на мен ми е фаворит .
Какво ли не сме чели за Чаатай  и гаджетата му  тази  се хиля и не моА се запра ,от смях Joy     Като имали кризи в отношенията Ча бройкал балдъзата на Киво и шоуто с рагуто споменали.
Тая година  бяха на яхтата  като приключи Протектора .  Там на морето са правили бебе . Оф , пепел ми на клавиатурата .

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 13:32 от femmi2

# 670
  • Варненска клюкарка
Някои неща не са се променили, други имат известно развитие...А едноименната песен от албума "Еksik" звучи във Фериха няколко пъти, рядко харесвам турска музика но песничката наистина си я бива. Пееше се за ароматът на любимата, очите и, леглото и други такива неща tooth В това интервю не спомена Енрике Иглесиас, но в един репортаж от магазин за музика си каза и за него- нарече го ЕнрикО Иглесиас. Може би малко- по нататък го е одобрил за любимец Laughing
Във времето на интервюто излиза че все още е бил студент. Не помня откога е, ако във ВК бяха поместили и името на списанието, можеше да се сетя горе-долу от кой период е...

🔥💣В 2011 году Дерья Туркмен взяла интервью у начинающего, но перспективного актёра Чагатая Улусоя
Цитат

Д.Т.: Несмотря на то, что эта информация есть в интернете, она вызывает сомнения. Где ты родился и когда?
Ч.У.: Я родился 23 сентября 1990 в Стамбуле, Бакыркёй. Моя мать боснийского происхождения, а отец иммигрант из Болгарии.

Д.Т.: Ты продолжаешь учёбу?
Ч.У.: Продолжаю.

Д.Т.: Почему ты изучаешь ландшафтную архитектуру?
Ч.У.: Я сам выбрал эту отрасль. Только не архитектуру, а проектирование ирригационных систем.

Д.Т.: Ты единственный ребёнок в семье?
Ч.У.: У меня есть 13-летний брат.

Д.Т.: После двух лет работы моделью, ты начал делать шаги в актёрстве. С работой моделью покончено?
Ч.У.: Нет, она всегда продолжается.

Д.Т.: Со стороны актёрство кажется очень лёгким, а как дела обстоят изнутри?
Ч.У.: Актёрство это как школа, каждый день узнаёшь что-то новое. Даже когда мне будет 40 лет, я буду продолжать учиться чему-то.

Д.Т.: Говорят, что ты играл небольшую роль в сериале "Запретная любовь". Но таких кадров нигде нет. Ответ?
Ч.У.: Нет, не играл. Это ложь.

Д.Т.: Сейчас в турдизи переизбыток сериалов и актёров. Ты самый молодой из них, но уже успел набрать себе фанбазу. Ты наверняка мечтал о таком успехе и любви. Каково это?
Ч.У.: Если честно, то я ещё сам не понял. Шесть дней в неделю я провожу на съёмочной площадке, поэтому не вижу реакцию снаружи. Но часто вижу хорошие отзывы от поклонников в интернете, чему я рад.

Д.Т.: Есть ли какие-нибудь предложения помимо сериала?
Ч.У.: Впереди прекрасные проекты.

Д.Т.: Есть ли актёры, которые тебе нравятся?
Ч.У.: Кенан Имирзалыоглу и Кыванч Татлытуг.

Д.Т.: Кажется, что ты делаешь верные шаги с сериалом "Я назвала её Фериха". Ты сам выбрал этот проект или тебе подсказали?
Ч.У.: Уважаемый мною Эркан Озеркан и мой менеджер Селин Боронкай позвонили мне ночью, после того, как меня выбрали лучшей моделью. И сказали, что мне пришло 2 предложения от MedYapim. Для первого проекта я был слишком молод, а вторым проектом оказалась Фериха, что мне очень понравилось.

Д.Т.: Ты когда нибудь бегал за девушкой, как Эмир в сериале?
Ч.У.: Это очень личное.

Д.Т.: В одном интервью ты сказал, что любви не существует. Ты всё ещё так думаешь?
Ч.У.: Как жаль, что любви не существует.

Д.Т.: Ты следишь за страницами и форумами, которые фанаты открывают в честь тебя?
Ч.У.: У меня нет личных страниц в Фейсбуке и Твиттере, но я иногда захожу и отвечаю со страницы менеджера.

Д.Т.: А если количество желающих видеть тебя там увеличится, зарегистрируешься?
Ч.У.: В Фейсбуке и Твиттере - НЕТ,

Д.Т.: Какие у тебя дальнейшие планы? Где ещё мы тебя увидим?
Ч.У.: Я хочу развивать дальше модельную карьеру и актёрство. Хочу поработать заграницей.

Д.Т.: Как можно с тобой связаться?
Ч.У.: Через моё агенство - S Management.

Д.Т.: Как можно описать твой стиль?
Ч.У.: Я ношу то, что мне подходит.

Д.Т.: Любимый бренд?
Ч.У.: Постоянно меняется.

Д.Т.: Что ты носишь, пока не испортится?
Ч.У.: Пальто.

Д.Т.: Что ты покупаешь чаще всего?
Ч.У.: Желе.

Д.Т.: Любимое блюдо?
Ч.У.: Карныярык (фаршированные баклажаны).

Д.Т.: Любимое заведение?
Ч.У.: Спортзал.

Д.Т.: Любимый город?
Ч.У.: Мугла и Измир.

Д.Т.: Любимый исполнитель, альбом?
Ч.У.: Боб Дилан "One more cup of coffee", Тойгар Ишикли "Gocebe", Мустафа Джеджели "Еksik".

Д.Т.: Последний альбом, который ты покупал?
Ч.У.: Мустафы Джеджели.

Д.Т.: Последний просмотренный фильм?
Ч.У.: "Любовь любит случайности".

Д.Т.: Любимый цвет?
Ч.У.: Чёрный.

Д.Т.: Что ты больше всего ненавидишь в шопинге?
Ч.У.: Ожидание.

Д.Т.: На каком музыкальном инструменте умеешь играть?
Ч.У.: Гитара.

Д.Т.: Самые любимые люди?
Ч.У.: Моя семья, близкие друзья и менеджер

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 12:42 от Беллора

# 671
  • Пришълец
По стара традиция влизам с вратата, пък ако случайно някой се отбие след мен да се чувства поздравен Mr. Green Laughing

От сета на Защитника, за нас е ново Party
https://twitter.com/i/status/1180897174688866304

От сторито на Дуда, гледала е Стани богат (заглавието на турски е по-различно), ама дали сама или с друг Whistling

Скрит текст:

По останалото, което сте коментирали нямам въпроси, ама ще си задам редовния - какво става с Чоджука на Джейда, повиши ли цифрата или върви към финал?

ПП Това, че ЕнрикО бил любимец и на Ча не го знаех Crazy

# 672
О ,Баджаначке Мараба Hug
Нерде се губиш ? Чачослав ни радва с нови снимки и Хазал също .
Дуда гледа Стани богат с ашкъма . Новият водещ е КенЮ ,любимият актьор на Ча . Предполагам са го пуснали да видят как е като водещ .
За бебе правенето и натискането в морето на чИфтето .Joy
Тая година няма папарашки снимки.

Цитирам една съфорумка. Страхотни мъже са . Къде ги намериха тия маймуни бе . Демек албанката и шаманката . Рима има Joy
Намериха ги ,поговорката за баницата като ти дават яж . Толга сериала е ниски цифри . Сериала си заслужава , толкова количество зрителя се насити да гледа .
Тялото с червените шорти като им сложих гифчето и остана без дъх. Тя като мен иска Ча като Джеймс Бонд .
За сериала на Джейда май няма да изкара сезона Rolling Eyes Новия епизод не съм поглеждала какъв е рейта .

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 23:42 от femmi2

# 673
  • Пришълец
Феми, love001 а виждам аз, че всяка Чачова и Хазалкина поява отбелязвате. Радвам им се...

Да, разбрах за Кенан, че е водещ и нали е сред актьорите, които харесва Ча,вероятно с Дуда са го гледали заедно hahaha Даже в старото му интервю по-горе е споменато за Кеню и Киво. Wink

И аз искрено се посмях на статията hahaha Натискането в морето автора май не подозира, че е от миналата година. Е, Дуда както знаем все още не е родила, нейната бременност явно продължава две години hahaha Чакай, всъщност действието не беше натискане, правилната думичка е обарване rotfImbo rotfImao Това наистина тийн ще да го е писал, не мога друго да си представя hahaha
Ами лодката Берти - изпаднала му изгодна лодка, като няколко изречения преди това се споменава, че е и луксозна. hahaha

За Джейда питам, понеже мярнах нещо за пети епизод, но минал ли е, предстои ли нямам представа.... Разбрах те за рейтинга. Е, то при тази конкуренция ясно е, че няма как всички да оцелеят, пък тя дори и да играе добре не е особено удачен избор за актриса в главна роля, не й подхожда да е добрата и изстрадала, особено при сегашния й външен вид.

Те червените шорти са си запазена марка за диспансера, но нека и други им се порадват, лошо няма Mr. Green

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 22:34 от 'Маргарита

# 674
Лодката луксозна и ги купил за Дуда .
Шамански нюанси  има не го правят пред папараците . Тигрицата му се точеше от масата  той жИлезен .  Марги не така че като направят бебето  то ще са намеци  .Imp
Дуда не е за подценяване .  Никой не очакваше да се задържат толкова .

Червените шорти са запазена наша марка викам ще сложа тази . Нали е Чачослав общи Joy  Баджаначке такъв любимец сме си избрали . Не го даваме лесно дори да му се радват ще го пазим .
Утре като се ровя може още да изнамера.

КенЮ и Киво са му любимци на нашия . Киво станаха приятели ,имат общи занимания ,гмуркане и рибарството .
Радваме се за тях , красиви и талантливи хора ,не се звездеят .

На Сонгюл май ще го финализират . Има нова фотосесия красавицата ми Heart Eyes  Утре ще наредя снимки от нея . На промо снимките на дизито е в жълта рокля ,отива и този цвят . Не ми хареса  как е излязла и прическата също. Нежна жена зарежда ме с настроение като я видя  . Може да и личат леко годините .
Хазал са приятелки ,ходят си на почивка .

Марги ,при теб сигурно е доста хладно .

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 23:00 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт