ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 506

• 26 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Маргиии , затрупах ге но искам и тези . Тази песен ми харесва .  Гласа на певицата е нежен   Heart Eyes

намерих я с превод
https://www.vbox7.com/play:0941712442

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 21:17 от femmi2

# 691
  • Пришълец
Не, не си ме затрупала, споко Laughing Има моменти, в които много ми се занимава с подобни неща и ти уцели един от тях Laughing

Аз турска музика почти не слушам и изключително рядко да си харесам някоя песен. В момента се сещам за точно две, които са ми сред предпочитаните - Ексик и тази на Мурат Далкълъч. Хандето и Корай също бяха хубава двойка Heart Eyes Heart Eyes
Русото Ханде обаче...

# 692

Марги , интуиция улучих момента  Laughing
Турско слушам не маанета . Имат хубава музика  известни диджей които прават модерна .
Ча я харесва тази песен на Мустафа . Добър певец е . Колата я слушаха Емо и Фера но дали има клип с тази песен не помня newsm78  
Хандето и Корай също са добри . Ако намериш направи с тях .

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 16:18 от femmi2

# 693
Без да искам пуснах нов пост  . Карай...
Паснаха си Баръш и Хазал

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 21:20 от femmi2

# 694
  • Варненска клюкарка
От 2,5 години не слагаме ФЕмирски шапки, няма да нарушавам традицията и без това на първа страница е пълно с кадри от сериите. Подходящия размер за шапка е 900/300 или около този размер Peace
Вече намерих подходяща половинка за шапка на Хазал, сега остава да намерим и частта за Ча, ако ви попадне хубав кадър от последните 2-3 години, дайте го насам Peace

Аз харесвам само няколко турски песни, а всяка къдрава или виеща мелодия я подминавам, не е моето.
Относно Ча и Ескик, по времето на АФК пишеха че е избрал 2 от песните в сериала - за едната имаше и заглавие, песента съпровождаща миговете след шамара, чудя се дали и Ескик не е негова идея, след като толкова е харесвал албума в който е и едноименната песен newsm78 Ако изобщо е вярно за двете песни по негова идея де 33uu

# 695
Маргии да ми спретнеш как кара кола
като заговорихме за мъжките гласове да сложим  меденото гласче от Делибал  
https://www.youtube.com/watch?v=8LUN-GO27cg

Нищо не пречи да нарушим традицията . Вие решавате .
За любимия цвят е черен но  хакито или каки както там му казват също го предпочита.    Сега ако питаш за любими певци песни дали ще каже същото .  Близките му хора семейството и мениджъра . По онова време аблата , сега Енгин .
Доста се коментираше аблата е опитала от  младото Mr. Green

Тази певица дето я сложих от клипчето има хубави балади . Сега разцъках и ги слушам . Марги пусни я ще видиш  ще ти хареса песента .
Тувана и Мустафа Чечели  в предаване.
Сега май си е прайла нещо  пак е хубава не е загрозена
https://www.youtube.com/watch?v=_CBpgQstc3Q
dancing
Има една нова  слагам съм я в темата .
Чекам целуфан  между нея и капитана .  Доколкото рабрах от темата на сериала героинята и се казва Лейля  . Това име много го харесват турците . Нещо крие от него , там играе адвокат  Кая .

Новия ашкъм на Сонгюл. Бива в лицето .  По- добре от  дъртия на ХазаР . Не е актьор този на Соня  за сефте го виждам .  

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 16:17 от femmi2

# 696
  • Пришълец
Брей, този път за разнообразие е адвокат, не е доктор hahaha

Феми, пуснах си я ама не ми допада...

Хазал доста е наедряла

# 697
 Марги видя ли си подаръка в спойлера

Илка е стилистка на Толга Съргаш . Не знам дали лична но в сериалите го облича . Може да са станали близки като с Ча
Илка ми хареса стила и физиономията  на снимката.

Цитат
Турецкая пресса называет Хазал Кая одной из самых стильно одевающихся беременных женщин в Турции

на мен ми хареса в  лилавото и черната рокля когато бяха с Мишо.   

# 698
  • Варненска клюкарка
В едно от старите си интервюта казва че не тръгва за никъде без да сложи в багажа си черна и бяла тениска, по нататък казва че харесвал тъмно синия цвят, та явно е на моменти и според зависи.

Тувана Тюркяй беше рожденичка 2-3 дни след Ча, много хубава нейна снимка видях, но сега не ми се търси че като гледам как се наехте, започнах да изделям снимки...

Това е кадърът с Хазал, отпреди 2 години е, давайте предложения с Ча и да го правим на шапка. Фемо ти беше ми пратила много хубави колажи но не стават, ще ги изкастри Мамата много, направо ще ги обезглави ooooh!

# 699
ето още

Предложения за снимка на Ча каквато изберете .  Нова фотосесия нямат и двамата .
Попаднаха ми тези

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 21:27 от femmi2

# 700
  • Варненска клюкарка
Първия и да го нарежа не ми харесва с тези украси- никак не понасям колажи с цветенца, сърца, звездички, мехурчета и прочие - другите са хубави, но не като размер и заради вертикално разположение не стават... Търся подходящ кадър от Грузия или Хаканчо... намерих няколко хубави но не пасват по размер и позиция- повечето са вертикални ooooh! Онези които ми беше пратила ги окастрих до брадичките и пак идват големи и мамата ще им резне половината глави.
Ето например тоя максимално го орязах и пак ще ги окастри Мамата ooooh!

Тоя пък е малък на ширина и има несъответствие в мащаба
[

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 18:10 от Беллора

# 701
Цветенца ,моренца ,мехурчета ,балончета.   

Марги не правили подобна шапка със същата снимка на Хазал? Мисля имахме такава от стари теми.  Тази която сложих от Ичердето  няма ли да стане .

Аз ако съм ще сложа фемирското .

# 702
  • Варненска клюкарка
Вай, Марга си намерила косачката Mr. Green

Ча на церемонията GQ Men of The Years Global Event 2019 в Абу Даби

И Гинчо е там. За наградите ясно, след като работи с арабите, и предвид популярността му се чудя дали няма да го вземат да рекламира нещо в ОАЕ newsm53
Започват да излизат снимки. Нашият говорел на английски Mr. Green

Марга е забравила мустака, ех, няма пълно щастие Rolling Eyes

Тц, не стават, размерите спрямо Хазалината не пасват. Пък и въобще са много големи и до шия, няма какво да се изреже... Тука не умеем да ги намаляме и образите се смачкват и изкривяват. Фемо аз имам много ФЕмирски които не сме слагали, но просто решихме преди близо 3 години че ще слагаме актуални образи или поне по-близки до сегашната им възраст, а ФЕмирите ще са на първа страница и досега не сме променяли тоя ред.  Между другото втория ти ми го изпрати, аз просто го орязах, но пък той на ширина идва къс, ще го пробвам и него да видя докъде ще стигне горе в прозореца... Аз затова вече няколко пъти пиша ако някой ще прави или поръчва шапки да се придържа към раздмера 300/900 - мястото горе е ограницено и всичко извън тоя размер форума го орязва.
Да се надяваме че тази вечер или утре ще излязат нови снимки на Ча.

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 20:29 от Беллора

# 703
  • Пришълец
Така е, пълно щастие няма, но нали го видяхме Mr. Green

# 704
Да не излезе вярно че ще вечеря с арабките . Така и не разбрах има ли наистина предложение ,как разбраха или е предположение .
Мустака не ме кефи но е стилен и е във форма . Не е напълнял . И как така е там да не би да го награждават ?
Радва ни с нови снимки напоследък .  Не е в негов стил ,но щом има задължения няма как да се покрие .

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 21:25 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт