ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 506

• 26 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Пришълец
Феми, в тяло бива, ама да не беше мустака ooooh!

# 706
  • Варненска клюкарка
И аз се чудя награда ще има ли. Едва ли всички присъстващи ще бъдат наградени. За имидж ли е там, ще го отразят ли 33uu

Рускините пишат че тоя сезон всички били мустакати ooooh!

# 707
Пак сме в черно . Отива му любимия цвят. В Грузия беше с черна тениска ,джинси ,яке .

Хубав е МаргарелОО , носи валидола Joy
Мустак ,без мустак важното е  ни радва и да има нови снимки . Не е затишие .
През тела не мога да слагам снимки и да прочета рускините . Нета ми е бавен .

Рускините не се ли питат нерде е Дуда . Дунашя радост - гадост наша .

Сега е момента Бел да спретне шапо  актуално с Ча от церемонията . Тия размери на мамата ме ядосват .

# 708
  • Варненска клюкарка
Намерих два хубави, Марга ги е правила пролетта, ама и те трябва да се намалят ooooh!

Не пишат за Дуда, а и тя едва ли ще е там. Чачо и Гинчо са си самодостатъчни Laughing

Добра талия Crazy Опазил се е, не е буренясал и не е надебелял, хубав е Heart Eyes

Сакото което е облякъл след тази снимка е на Том Форд- Floral Jacquard Dinner Jacket". Линията е хубава ама материята би била по-подходяща за лорд Евгени Минчев Rolling Eyes Видяхме го, ама наистина няма пълно щастие hahaha

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 21:39 от Беллора

# 709
Опазил се ,аз като ви казвам няма шкембе . Или скоро ще почва проект не знам но засега е във форма .

Самодостатъчни са си но някой си водят женорята.
Дали е с нея щото иска лоялност .
Ако го наградят ще се разбере .  Не ми се вярва без причина да е там.

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 12:26 от femmi2

# 710
  • Пришълец
Не си спомням какви съм правила пролетта Бел, аз почти нищо не пазя Crazy

Феми, не ми се сърди, но на Дуда излишно й придаваш такова голямо значение. Ние си се радваме на нашия човек, много важно тя там ли е или я няма. Щом е част от живота му, възможно е някога някъде да го придружава. Всеки различно го възприема разбира се, ама аз като се отърсих от първоначалния шок, преминах в следваща фаза. Имам чувството, че от цяла вечност е с Ча, не чакам раздяла... Като си омръзнат всеки ще поеме по пътя си, ние пак последни ще разберем. Но признавам, постижение си е да съхранят връзката си толкова време, особено в техните среди. А той видимо грее, явно е щастлив с нея.
Както съм ти казвала и друг път - всеки с усещанията си. Такива са моите.
Това за теб, да ти оправя вкуса

И благодаря за маргаритките, Heart Eyes видях ги естествено, но забравям да отбележа.

# 711
Маргиии ,нали ме знаеш палим и гасим .
Предавам и значение повече отколкото трябва . Дуда ще си я дялкам и пиша колкото искам . Нека си живеят и да са щастливи.
Той  грее по много причини . Дуда ,Муда  да фаща гората снейната извисеност и да не ми се мярка Joy

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 20:12 от femmi2

# 712
  • Пришълец
Знаем се с теб, разбира се, затова и си позволявам в прав текст да ти кажа какво мисля Laughing Peace

# 713

Heart Eyes Евалла ,Ашколсун ,Машаллах на турски . Брависимо ,Лепотац ,красавчик , найс а .
Направо съм полиглот Joy

Тая как е оживяла пред тази гледка . Иде ми да го грабна и  скоча
Награден е за телевизионна звезда в Абу Даби  2019 година . Знаех си че без причина няма да отиде просто така .
Телевизионна звезда имат предвид като актьор от екрана известен с успешни проекти . Неговите изяви в предавания са малко .  Протектора различно се коментира . Някой казват скоро ,други догодина . Ако е скоро колко якънда не се знае . Странно че не запраши за Америка по традиция .

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 12:32 от femmi2

# 714
  • Пришълец
Май и фотосесия си имаме, ама утрото е по-мъдро от вечерта, най-добре тогава да коментираме tooth
Баджаначке и ти тогава си очаквай доставката Mr. Green

# 715
Фотосесия нова .
Сложи  да видим поне една снимка .
Баджаначке ,за доставката когато имаш време да не ти е припряно .

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 12:28 от femmi2

# 716
  • Пришълец
Ама ти вярно искаш да видиш? Внимавай какво си пожелаваш! Mr. Green

# 717
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох!
Колко е прекрасен Чачко на наградите на GQ и каква кофти фотосесия!

Да мина да поразхвърлям малко храна и за стомаха, че за душата капе от време на време, ама маса скоро не сме слагали. Mr. Green Айде! Голямата днеска ми е рожденничка. Heart Eyes
Скрит текст:

Ако не стига, гребете направо от тук.  Wink hahaha

# 718
Проф , страхотна почерпка сладка . Да ти е жива и здрава щерката Hug

Фотосесията е кофти . Тия парцали шарени  не му отиват . Като на ромска сватба . Усмивката е хубава Heart Eyes
Ще има още снимки ,дано си харесаме нещо . Без брада и мустак е на нея . Как променя лицето на човек това .

# 719
  • Пришълец
Да ти е жива и здрава, Профи bouquet

Феми, прочела си ми мислите направо, като за циганска сватба е, джиджан Mr. Green

От сторито на Илка

Общи условия

Активация на акаунт