Жена която не е изневерявала 15 години на съпруга си ...

• 9 809
  • 220
  •   1
Отговори
# 15
Ей сега ще ти проверим ЕГН-то и заплатата и ще ти кажем имаш ли шанс.

# 16
На мен ми е прЕоритет в неделя да си разнообразявам следобеда с пързалки... Simple Smile

# 17
Щом пие вероятно не е щаслива с брака си ...
Joy Joy JoyШе почина.

# 18
Щом пие вероятно не е щаслива с брака си ...
Joy Joy JoyШе почина.
+1 спирам алкохола, че ще вземат да ми наскачат скучаещи момчета и мъжа ми ще се види в чудо.

# 19
  • София
Никаква бира в квартала повече! 😁

# 20
  • София/Севлиево
Що пък да не пие...Ми то и аз пия бира,даже доста голямо количество,при това в мъжка компания,ама съм напълно щастлива в брака си(един от мъжете в тая компанията е мъжът ми, другите са зет ми и приятели),и междудругото също 15 години съм вярна на съпругът си,както и той на мен...И наистина понякога жените нямат нужда от мъж до себе си(познавам поне 3 такива,доста хубавки,на възраст 35+,които просто не искат да се занимават с мъже)...

# 21
  • Варна
Разбрахте ли сега, ако някога ви се доще мъже да ви се лепят - с бира в кръчмата. Явно това пали лампите на мъжкия мозък. Ех, че лесно било! А ние се чудим как да ги сваляме тия мъже...

# 22
  • волно калдъръмче
Деколте, къса пола и обясняваш как не изневеряваш и искаш да сте си приятелчета Grinning

# 23
Тая къса пола и дълбоко деколте сигурно "за себе си" ги е сложила. Харесва й мъжкото внимание, то е ясно. Не е задължително да се стигне до любовни авантюри, но това, че някой й се е вързал, не е изненадващо. Даже вероятно, не само авторът се е размечтал.

# 24
Цитат
Много го била обичала  и 15 години били заедно и тя не била му изневерявала никога.Той имал няколко авантюри досега и не можела да му прости.Но ако се разделили тя нямала нужда от мъж.Много работела  и децата и били преоритет в живота.Имала нужда забавления и от приятели до себе си и през годините каза че имала близки приятели мъже който били до нея,в момента обаче нямала някой по близък..Но те винаги и били само приятели и никога не били интимни.
Мамчето разказва това в компанията на няколко мъже, изглежда е обиграна по кръчмарските мурафети. Изобщо не бих взел историята й за чиста монета, особено на моментите, когато употребява никога Smirk
Очевидно й се живее и планира скорошно абдикиране от семейния живот.
Според мен такава жена се печели лесно, ама какво всъщност печелиш всъщност е друг въпрос...

# 25
  • волно калдъръмче
Тая къса пола и дълбоко деколте сигурно "за себе си" ги е сложила. Харесва й мъжкото внимание, то е ясно. Не е задължително да се стигне до любовни авантюри, но това, че някой й се е вързал, не е изненадващо. Даже вероятно, не само авторът се е размечтал.

За себе си или едното, или другото. Ако има крака, що да не.

Прави ми впечатление, че като преминем определена възраст ставаме страшни консерви.

Как какво печелиш? Мечтата на всеки мъж - секс при подсвирване. Е, може да спечелиш и направление към кожен диспансер, но пък кефа цена няма.

# 26
Консерва, не мисля, че съм.. Но ако не искаш нещо да ти се случва, значи намираш причините и съответно коригираш поведението. Ако на нея не й харесва да й се лепят и зяпат, може да облече нещо по-прикриващо. Повечето мъже харесват голотии (уау), и няма нищо чудно в това, че започват да ги искат.
Не е ядрена физика.

# 27
  • София
Юли месец бурка ли да си сложи?

# 28
Да, това е единственото решение - бурка Wink

Вместо къса поличка, може да е такава до коляното. Вместо дълбоко деколте - такова 5 см по-нагоре. Това, в случай, че не желае да я зяпат и гледат само като сексуален обект... вечер... в кръчмата... в мъжка компания.

# 29
  • волно калдъръмче
Ама защо? Защо да не е с къса пола, ако има хубави крака, от кръста нагоре нека е прикрито. Ако е с красив бюст, защо да не го подчертае или да разкрие малко от него, пък да е с пола до земята.

Като стане стара лачена чанта, тогава да се носи до колянце, за да прикрие увисналата кожа или пък високо деколте заради бръчките по пазвата. Има достатъчно време да си крие недостатъците.

Последна редакция: нд, 21 юли 2019, 21:35 от Вяра

Общи условия

Активация на акаунт