Жена която не е изневерявала 15 години на съпруга си ...

• 9 774
  • 220
  •   1
Отговори
# 180
Изкара много мръсотии наяве, но и даде свобода на всякакви луди да правят интерпретации.

Това трябваше да се очаква. Не може години наред да натискаш една пружина все повече и повече, и през ум да не ти минава, че в един момент тя може да се върне към теб с по-голяма сила от тази, с която си я натискала. Затова казах, че покрай сухото започна да гори и суровото. Ако тия неща не са били прикривани и толкова масови, и се е правило нужното да се разследват и прекратят, сега нямаше да има поводи за интерпретации.

Поводите за интерпретации в никакъв случай не са оправдани и смятам, че трябва да има сурови наказания за всяко кукуриго, което съсипва нечий живот за внимание, пари или какъвто там фетиш си задоволява. Изобщо не ме интересува, че е жена.

Има доста случаи вече, на хора със съсипана кариера и личен живот, и въпреки, че са доказали, че обвиненията не са вярни.. това нищо не е променило - те пак са си зли прасета, изнасилвачи. Т.е. достатъчно е само да посочиш някой с пръст, а дали е виновен или не - who cares? Щетите са нанесени непоправимо.

Вкъщи си ходя само по потник и бельо (боксерки). Имам едни "door pants" до вратата, да ги обувам като звънне някой.

# 181
  • Насред хаоса

Поводите за интерпретации в никакъв случай не са оправдани и смятам, че трябва да има сурови наказания за всяко кукуриго, което съсипва нечий живот за внимание, пари или какъвто там фетиш си задоволява. Изобщо не ме интересува, че е жена.

Има доста случаи вече, на хора със съсипана кариера и личен живот, и въпреки, че са доказали, че обвиненията не са вярни.. това нищо не е променило - те пак са си зли прасета, изнасилвачи. Т.е. достатъчно е само да посочиш някой с пръст, а дали е виновен или не - who cares? Щетите са нанесени непоправимо.
Ами никой нормален човек не приема такива крайности. Посочих ти причината, поради която се стигна до тях - дотам води "тя си го търси", което така упорито се твърди и днес, в 21-ви век. Затова давай да тормозим и насилваме, никой няма да им обърне внимание, защото си го търсят, и сме безнаказани. И така години наред. Е, сега и невинни берат плодовете на прословутото "тя си го търси". Ако не беше разпространено това мислене и вследствие на него - своеволията върху жени, то сега нямаше да се приемат така сляпо разни скалъпени обвинения. Та, както се се чувствали тогава жените, върху които е било упражнявано насилие и принуда под някаква форма, така се чувстват сега и натопените - никой не им вярва и никой не смята за нужно да задълбава.

# 182
Докато си само с мъж, може би.
При наличие на други хора е недопустимо.
Полата и потника ли? Че, ако вкъщи не мога да си ходя по крака, къде?

Black Cat, аз също обичам по бюстие лятото, по-прохладно е без да ти се запотява нещо на гърба.

# 183
La Sombra, да, ясно ми е как работи човешката простотия. Въпросът е, че още не съм чула за жена (или пък мъж), която да е била сериозно санкционирана за подобно нещо. Може и да има, но аз лично не съм чула, а уж следя горе-долу редовно тези случаи.
Обвинените, освен, че трябва да водят дела за да се защитават, после трябва да водят и контра-дела за да си търсят правата или някакво възмездие. И те минали 15 години от живота ти, и въпреки всичко, тази лоша репутация си стои. Еми... За мен, е време да се вземат мерки и да стане ясно на всеки ненормалник, че действията му, си имат сериозни последствия.

Идеята ми е, че отрано трябва да се предвиждат тези назряващи напрежения в обществото, защото и това, като всичко друго ще ескалира или ще се изроди в нещо, което пак няма да в ничия полза.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 13:52 от Elunaria

# 184
Така. Вие си спорите, авторът вече жъне успех.
Аз да си кажа, че въобще не му вярвам.
Ако жената не е изневерявала на мъжа си 15 години, има две деца, живее в семейно жилище и си порка бирата с приятели вечер, не мога и да допусна, че се явява един мрачен убавец, който обръща целия и свят , че го и кани там, дето спи с мъжа си. Най- малкото, там има съседи.
моят прочит:
Авторът е или жичкаджия, или дърводелец, или веика .
Жената е споделила , че има проблем с теч, мебел, електрика.
Авторът се е представил като специалист.
Разходката: Предложил и е да купят някаква част, ама на място, дето магазин има, но част няма. И са се поразстъпили до друг магазин. 
Поканата : Частта е купена, героинята пита кога ще я монтира, и той казва вечерно време. И тя го кани, леле. Майстор Тричко. Сега вече направо е богоизбран.

Всички лица и събития са измислени. Извинете, ако греша.

# 185
Не, Таис, форумът има магични способности. Пуснеш тема с въпрос и той се саморазрешил до следващото ти включване.
Толкова е просто. Joy

# 186
  • София
Половината от историята е измислена.
Ох, въобще само тролове напоследък.
Или пък направо са си ботове на мамата.
Трябва ми някакъв малък стимул, за да се махна.

# 187
  • Sofia
Абе, авторът, като че ли, си е истински. В смисъл, спомням си какви истории беше споделял преди време в една друга тема и май отговарят на представеното във FB профила му. Естествено, възможно е точно тази случка, която нищим в настоящата тема, да си я е измислил напълно или поне – доукрасил щедро. Peace

# 188
Не, Таис, форумът има магични способности. Пуснеш тема с въпрос и той се саморазрешил до следващото ти включване.
Толкова е просто. Joy
Ама той , ей така, минавайки / как ли не я е забелязал тази убавица/ , и взел, че пуснал тема в беге мамма, дали има шанс, тук му обяснихме, че няма, а той ни опроверга Joy
Има нещо , дето не е като в темата, ама дали е в жената, дали е в дИколтето, дали е в подхода уникален, не знаем.
Той ще си каже.
Скрит текст:
Имам братовчед, голям красавец и много тъп . Той гледаше жените многозначително със синьото си око, вмяташе абсолютни тъпотии със загадъчен глас, те се чудеха как да му отговарят, защото очакваха дъблочина на мисълта . Е, колко готини мацки измляска, не е истина .Joy

# 189
  • над кукувичето гнездо
...Щом пие вероятно не е щаслива с брака си ...
Laughing

Чак сега видях темата, отивам да дочитам

# 190
  • Варна
Тя може да да му каже, че е девица-светица . Търси ли компания, търси и оргазъм финала. Големи балъци има. А пиенето си е порок, с предпоставки за други .

# 191
  • Sofia
Е, че защо е ѝ мъж, за да си набави оргазми? Скука... Laughing

# 192
  • Варна
Хахаха, за слушател явно, на драматична,
 житейска изповед .

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 15:44 от Viviana91

# 193
Е, че защо е ѝ мъж, за да си набави оргазми? Скука... Laughing

Защото има разлики и няма нужда да лишава от никой вид оргазми Laughing

# 194
  • София
Таис, това е типа "толкова тъп, че чак е сладък". Става за забавление.

Общи условия

Активация на акаунт