Жена която не е изневерявала 15 години на съпруга си ...

• 9 780
  • 220
  •   1
Отговори
# 150
Кастриране е да освободиш някой от работа, защото е посмял да хареса колежка и го е показал, дори кавалерски. Такива случаи на запад бол. #метоо обществото не спи.
Прасетата не ги коментирам изобщо вече. Аз за себе си, съм намерила решение.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 18:51 от Elunaria

# 151
  • Sofia
Кастриране е да освободиш някой от работа, защото е посмял да хареса колежка и го е показал, дори кавалерски. Такива случаи на запад бол. #metoo обществото не спи.

Тези казуси нямат общо с темата, която разискваме в момента, а тя е за мъжете, които:
се лепкат, досаждат, пускат ръце, досадници и крийпове.

Откъс от цитат на единствения мъж, изказал мнение в курса на дискусията. Много показателно, бих добавила аз.

# 152
  • France
Явно metoo културата е подминала от далеко нашата мила татковина. Мъка, мъка...

В темата многократно бе упоменато, от различни потребителки, че няма нищо лошо в това, даден мъж да прояви внимание към която и да е непозната жена, стига да го направи уважително и да приеме правото ѝ на категоричен отказ, ако се наложи. При това положение, не виждам за какво "кастриране" може да иде реч. Crazy

Не ми допадат референциите към "хищническата мъжка природа", защото това би поставило жените в ролята на плячка...
Именно!

# 153
Black Cat, има общо дотолкова, че всяка жена може да има различни възприятия, за това което е "позволено" и това, което е "прекалено".

Аз открито си казвам, че няма да се боря за женските права и свободи по къса пола, въпреки, че съм съгласна, че всеки има право да носи каквото харесва. Приела съм, че към този момент, нещата са такива и дори тук да стигнем до пълно съгласие по всички теми, това нищо няма да промени в реалността.

# 154
  • Насред хаоса
Кастриране е да освободиш някой от работа, защото е посмял да хареса колежка и го е показал, дори кавалерски. Такива случаи на запад бол. #metoo обществото не спи.
А ние не говорим за такива случаи, а точно за прасетата, така че не виждам защо изместваш темата в крайности. Хич няма да ми пука дали кастрирам или не някое "прасе", когато решава вместо мен и ме пише от тия "търсещите си го" баш от него. Защото той така е решил на базата на своите си мераци и изветрели схващания. Той ще ми отнема правото на избор и решение, аз ще го мисля дали няма да го кастрирам по един или друг начин.
И да, добре, че беше #metoo, за да се изкарат на бял свят доста мръсотии, правени от години от мъже на жени и прикривани - защото "тя си го търси". И понеже това е било прикривано и подтискано много години наред, сега покрай сухото почна да гори и суровото, та не се учудвам, че има крайности.

# 155
  • Sofia
Мисля, ще се съгласиш, че няма нормална жена, на която ѝ е приятно да я опипват разни подпийнали непознати, без нейното съгласие. Или и това е спорен момент?

Реалността се оформя именно чрез реални действия. Няма как да очакваме промяна, ако сме склонни да съобразяваме вижданията и навиците си с нечий просташки манталитет, вместо да решаваме сами за себе си.
Ако в исторически план всички хора скланяха главица, за да запазят мнимото си чувство на защитеност, то редица от социалните и обществените промени, които приемаме за даденост днес, нямаше да бъдат постигнати. Peace

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 19:41 от Blаck Cat

# 156
Изкара много мръсотии наяве, но и даде свобода на всякакви луди да правят интерпретации.

Ти нямаш проблем да влизаш в конфронтации с прасета, ако се наложи, аз обаче, имам и предпочитам с малко усилие от моя страна да си спестя такива моменти. А и самата аз не се чувствам комфортно да си подръпвам дрехите нагоре или надолу по цял ден.
Не знам защо спорим още. Това е моят избор, чувствам се добре с него. Пораснали мъже, няма да се променят никога. Тези, които растат сега, вероятно ще бъдат възпитани по друг начин. Но гърди, пак ще гледат де, не се заблуждавайте Wink

# 157
Гледането откога е забранено, вредно или нещо лошо? И аз гледам. Слава Богу, очи имам.

# 158
  • Sofia
А и самата аз не се чувствам комфортно да си подръпвам дрехите нагоре или надолу по цял ден.

Това е друго. Wink И аз не нося висок ток, понеже не ми е удобен, а и обичам да вървя много бързо – а не защото се притеснявам, че ще изглеждам като мръсница в нечии похотливи оченца.

# 159
Аз изобщо не смятам, че дължината на полата определя дали някой малоумник ще се залепи за жената и ще си позволи да я преследва грубо и да й досажда.
Понеже обожавам да нося рокли и това ми е основното лятно облекло извън спортуването, имам всякакви - и дълги, и къси, и шарени, и семпли, и съвсем консервативни, и по-свободни... в рокля извънредно рядко се случва да ми се залепи някой досадник. Все ми се лепят около бягане - когато съм на конска опашка, с клин и тениска/потник, и категорично не изглеждам "провокативно" и "предизвикателно" все едно "си го търся", а точно обратното - приличам на човек, който иска да си направи тренировка и не ще да го закачат.
Съвсем други закони и правила играят в "предизвикването" на определени индивиди.

# 160
  • София
На мен не ми е удобно да нося къса пола. Но с къси панталонки нямам проблеми.
Преди месец ми се залепиха няколко с рокля. И то доста затворена, до коляното.

# 161
На всяко място си има горе-долу общоприет начин на обличане и когато е в голям разрез прави впечатление.Съвсем нормално е на нудистки или пуст плаж да се разхождаш чисто гола,но не е нормално да го направиш на улицата.В описния случай е нормално някой палавник да се пробва.Когато опипваш задници трябва да имаш усет дали е готино за отсрещния човек,а това няма нищо общо с облеклото дори и да е гола в кръчмата

# 162
Авторът не получи тук насърчение. Сега седи в агитката и плакне очото. С намерения Joy

# 163
  • Варна
hectorbg, по монокини има и на нормален плаж. Преобладават тюлени и не предизвикват особен интерес . Иначе ентусиазирано оглеждат в очакване. Grinning Интересно ми е как различаваш похотливите, без оглед на облеклото ?

# 164
с общуване и закачки тогава ги барам по дупетата и може да ти прозвучи странно,но и те го правят.А момъка всъщност не е нормално да се пробва,жената е омъжена и има 2 деца

Общи условия

Активация на акаунт