Жена която не е изневерявала 15 години на съпруга си ...

• 9 826
  • 220
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Като играеш футбол, обличаш футболен екип, а не фрак и цилиндър. В басейна не влизаш с кожено палто. На служебен коктейл не отиваш по пижама.
Облеклото на хората обикновено се нагажда според ситуацията, както хамелонът се нагажда цвета си според средата, в която е.
Примерите, които си дал, не са акуратни (да не кажа по-силна дума). Особено първите 2. Защото изхождат от идеята за практичност, а не за естетика, което, всъщност, ние обсъждаме.
Естествено, че няма да отидеш на плажа с палто, но може да си избереш на какъв модел бански да заложиш. Такъв или такъв. Аз лично, ако видя мацка с втория тип бански, бих си помислила най-очевидното – че просто моделът ѝ е допаднал. Но да тръгна да разсъждавам дали си търси потенциални тъпкачи – това са простотии. И би говорило много за моето възпитание и мисловен капацитет.

Знаят се подбудите, малко надценяваш нещата.
Мисля, че ме обвиняваш в това, което именно ти правиш. Simple Smile

Black Cat, не говоря за близки хора в обкръжението ми, а такива които не познавам и са искали да се запознават с мен.
Някои от тези хора нали са с потенциал да ти станат близки на някакъв бъдещ етап? Ето ти своеобразна цедка, филтър или както искаш го наречи: не искам около мен да гравитират кухи и повърхностни хора, дето едното по-дълбоко дИколте ще ги уплаши. Peace Все едно яде хора, егати. Crazy

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 15:55 от Blаck Cat

# 91
Ако една жена се появи вечер в бар, облечена така
https://cdn.pixabay.com/photo/2016/12/17/16/41/girl-1913826_960_720.png
https://cdn.pixabay.com/photo/2017/06/17/20/26/girl-2413437_960_720.png
намести се в мъжка компания, поръча си бира и започне да обяснява как видиш ли, мъжа й отсъства с месеци-тя е все сама, освен това й кръшка, като му падне сгода, ама видиш ли, тя изобщо не ще и да чуе за мъж ???!, и аз като жена, бих си помислила, че си търси тъпкач.
А какво остава за мъжете?!

# 92
Black Cat, не виждам никакъв потенциал в отношения, които започват с полу-директни покани за секс.
Дълбокото деколте или късата пола, се възприемат от много мъже, като точно такава покана от моя страна и не отне много време за да го разбера.

Не е приятно, но това е положението. Не можеш да промениш всички, само себе си. Има жени, на които не им пука как им говорят мъжете или какво мислят за тях. Аз не съм от тях.
И ако сега ми се появи някой да ми говори по такъв начин, ще си знам, че причината си е изцяло в него и провокация от моя страна, няма.

# 93
намести се в мъжка компания, поръча си бира и започне да обяснява как видиш ли, мъжа й отсъства с месеци-тя е все сама, освен това й кръшка, като му падне сгода, ама видиш ли, тя изобщо не ще и да чуе за мъж ???!, и аз като жена, бих си помислила, че си търси тъпкач.

И двете рокли ми харесват, на първата не ми харесват обувките - всякакви каишки ме дразнят.
НО бих облякла и двете, и то без никакви намерения да свалям мъже, а защото в природата на жените е да са сутени и е приятно да си с хубава рокля, особено ако имаш хубав, изваян крак, хубави рамене и талия.
Обикновено жените се обличат заради себе си и заради другите жени.

# 94
  • Sofia
А мъжете са първосигнални:виждат деколте, мислят за секс.Виждат флирт, мислят за секс.Виждат голи крака, мислят за секс.
Дори и така да е, това си е проблем само и единствено на мъжете. Simple Smile Жените какво ги касаят чуждите помисли и очаквания?
Е, за тези, дето не могат да си прикриват мерака, както виждаме, си има дела за сексуален тормоз, затвори, психиатри. И така. Simple Smile Доста лесно се превъзпитават тези, "впечатлителните" мъже, да ти кажа.

'Начиии, май няма нужда изобщо да водим по-нататъшен спор, защото за мен лично това си е подходящо облекло дори за фирмено парти, какво остава за раздумка в дискотечна атмосфера. Laughing
Франсоаз*, с теб знам, че сме от различни поколения и вероятно оттам идва несъответствието във възприятията. Peace

# 95
Само като се кача в метрото виждам ежедневно много хубави, млади момичета с различни рокли, поли, блузки, то да ти е кеф да ги разгледаш даже само от естетическа гледна точка.

Black Cat, и двата не ми харесват, но в първия, който е по-закрит не бих влязла доброволно. Grinning Целите бански са едно от нещата, които успешно правят и най-приятната фигура да изглежда зле (според мен).

# 96
А пък кръчмите биват различни. Ако клиентелата е от смесени компании, двойки, семейства - едно. Друго е, ако някоя западнала кръчма само с 10-20 полу или изцяло пияни мъже там. Но нямаме инфо къде е станала срещата. Simple Smile

# 97
НО бих облякла и двете, и то без никакви намерения да свалям мъже, а защото в природата на жените е да са сутени и е приятно да си с хубава рокля, особено ако имаш хубав, изваян крак, хубави рамене и талия.

Ами ти точно това казваш - би се облякла това, за да почертаеш части от тялото си за внимание и валидейшън, очевидно несъзнавайки (или напълно съзнавайки) сексуалната енергия, което това като следствие би породила.
Дори и съзнателно да нямаш намернеия да сваляш мъже, те ще ти се лепят така или иначе, защото ще са разпознали сигналите. Това е все едно да се полееш с котешка пикня и да се чудиш защо кучетата по улицата те лаят Laughing

Иначе съм съгласен, че млади и красиви момичета е нормално да демонстрират красотата си и сексапила си. Но да се правят на Деви Марии от Гуадалупе и да се чудят и маят що ги нападат досадници е малко наивно Smirk

# 98

И двете рокли ми харесват, на първата не ми харесват обувките - всякакви каишки ме дразнят.
Така е. Simple Smile  Обаче, за съжаление (или пък не), мъжете не "виждат" нещата като нас. Те виждат друго, в случая - покана. Тяхната биология не можеш да промениш. И ако не искаш да виждат в теб "парче месо", променяш себе си.

# 99

Ами ти точно това казваш - би се облякла това, за да почертаеш части от тялото си за внимание и валидейшън, очевидно несъзнавайки (или напълно съзнавайки) сексуалната енергия, което това като следствие би породила.
Дори и съзнателно да нямаш намернеия да сваляш мъже, те ще ти се лепят така или иначе, защото ще са разпознали сигналите. Това е все едно да се полееш с котешка пикня и да се чудиш защо кучетата по улицата те лаят Laughing

Иначе съм съгласен, че млади и красиви момичета е нормално да демонстрират красотата си и сексапила си. Но да се правят на Деви Марии от Гуадалупе и да се чудят и маят що ги нападат доспадници е малко наивно Smirk
Въобще не е нужно да го правиш за внимание и валидиране, а чисто от удоволствието да се носиш с нещо, което ти стои добре и ти подчертава хубавите страни.
А последното е леко глупаво - никой няма право да напада жена, защото му е харесала. Има го и в българското законодателство. Не живеем в Пакистан.
Дали са Деви Марии жените е нещо супер субективно. Може да обичаш да носиш цветни и леки рокли лятото, и да си правил секс с един мъж последните Х години без да имаш никакъв мерак да го сменяш и да търсиш нов. Може да се обличаш само с дънки и тениски, и да си овършала квартала.

Франсоаз*, според мен не дрехите (освен, ако не иде реч за нещо супер скандално и фрапантно) водят тълпите досадници, а нещо в поведението - ако наистина търсиш забивка. Обикновено това се усеща и то най-вече в маниерите, жестикулацията, усмивките... въобще в езика на тялото. Дрехите могат да "додават", ако го има това. Иначе са без значение.

# 100
  • волно калдъръмче
Пълни глупости. Сексапилната жена в повечето случаи ги гипсира. Те може да се чувстват поканени, но знаят, че може да им се откаже достъп до трапезата. Който иска да се излага, да се върти като гладен котарак.

# 101
Google, хубави рокли, поли и блузки, има и такива, които са по-прикриващи и оставят нещо и за въображението. Това, че си сложила пола до коляното, а не такава, която е педя нагоре, не означава, че е скучна или непривлекателна. Лично за мен, има значение и чие внимание привличам.

Вяра, много наивно. Има мъже, които никога няма да се трогнат, че някой ги е отрязал (сефте), но неприятното чувство в жената си остава. Та, който не ще неприятни чувства, да мисли дали не ги провокира с нещо.

# 102
Пълни глупости. Сексапилната жена в повечето случаи ги гипсира. Те може да се чувстват поканени, но знаят, че може да им се откаже достъп до трапезата.
Мъжете са наясно, че "Не" съществува като вариант, но често нагонът е по-силен от... унижението на отказа. Да не говорим, че отказът всъщност не приемат за унижение, той си е част от "играта".

# 103
Братане, такъв, какъвто ще ме напада заради облеклото ми, ще яде бой, какъвто не е виждал и ще си смени вижданията за дрехите и какво предизвиквали.

# 104
  • Варна
Вярно е, че мъжете реагират първосигнално. При някои жени сексапила е даденост. Независимо от облеклото, привличат без умисъл . Примера с учителката е показателен - сексапилна фигура . Облеклото и е нормално . Тази жена винаги ще привлича, но и ще  дистанцира .
При други търсения ефект е гротески.
Поведението на жената и речника и дават по - достоверна информация за същността и . Лесните жени търсят внимание, почерпка, компания. По мои наблюдения са доста нахални и своенравни и често си патят от мъжки подигравки. Странно контрастират логореята и хъса им, спрямо житейските им страдания .

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 16:34 от Viviana91

Общи условия

Активация на акаунт