Жена която не е изневерявала 15 години на съпруга си ...

• 9 803
  • 220
  •   1
Отговори
# 105
  • волно калдъръмче
Сексапилната жена се трогва от умни мъже, а не от бройкащи, че да се замисля дали са в баланс от нейния отказ. Тя не се ласкае от факта, че я свалят, но тя ги е отрязала. Защо са бройкащи ли? Точно защото тази игра са я разигравали стотици пъти и не влагат нищо. Това е и основната причина да са лесна топка.

# 106
Разбирам те, Меркурий, но винаги ми е било смешно когато жена заплаши мъж с бой. Ако той е 100 кила мускули как? Rolling Eyes

# 107
  • Sofia
Мъжете са наясно, че "Не" съществува като вариант, но често нагонът е по-силен от... унижението на отказа. Да не говорим, че отказът всъщност не приемат за унижение, той си е част от "играта".
Франсоаз*, написах ти го и по-назад, но ти го игнорира – за такъв тип мъже си има специални институции. Повярвай ми, много бързо и лесно биват озаптявани в нормалните държави, че вече и в България, така че грижи няма. Simple Smile

Интересното е, че най-готините свалячи, които съм срещала, никога не подхождат с наглост, заявка за агресия и демонстриране на неукротим нагон. Играят го доста "laid-back". Та, май в случая по-скоро говорите за обикновени простаци.

# 108
Сексапилната жена се трогва от умни мъже, а не от бройкащи, че да се замисля дали са в баланс от нейния отказ. Тя не се ласкае от факта, че я свалят, но тя ги е отрязала. Защо са бройкащи ли? Точно защото тази игра са я разигравали стотици пъти и не влагат нищо. Това е и основната причина да са лесна топка.

Сексапилна жена, не означава интелигентна жена. Това е някаква твоя представа, която не е валидна за всички. За справка - всички златки.

# 109
Разбирам те, Меркурий, но винаги ми е било смешно когато жена заплаши мъж с бой. Ако той е 100 кила мускули как? Rolling Eyes
Ами така. Просто е. Като те нападнат, избор нямаш, освен да се отбраняваш.

# 110
Мъжете са наясно, че "Не" съществува като вариант, но често нагонът е по-силен от... унижението на отказа. Да не говорим, че отказът всъщност не приемат за унижение, той си е част от "играта".
Франсоаз*, написах ти го и по-назад, но ти го игнорира – за такъв тип мъже си има специални институции. Повярвай ми, много бързо и лесно биват озаптявани в нормалните държави, че вече и в България, така че грижи няма. Simple Smile
Ма какви институции... Мъж вижда хубава жена, че и провокативно облечена, задейства се "машината за флирт". От какво ще се оплачеш, че мъж е забелязал красотата ти и е решил да ти го каже? Simple Smile

# 111
  • Насред хаоса
Знаят се подбудите, малко надценяваш нещата.

Мне, не се знаят подбудите. Точно за това говоря - подбудите си ги измислят мъжете, без изобщо да вземат под внимание мнението на жената, и си държат на тях, сякаш няма начин да грешат. И щом те са решили, че е така, то непременно е така, а не иначе. Все едно аз да ти кажа, че обичаш пилешко, докато на теб може да ти се гади от него. И да продължа така - обичаш ги и това е, щом аз съм решила и казала, няма начин да е иначе и ти нямаш думата. И друго се каза - жените се обличат и гласят най-вече заради себе си и заради други жени. Откъде накъде пък разни мъже са решили, че им е в правото те да определят защо и какво иска дадена жена, защото била облечена еди-как си? Той и Кубрат така рече, ама разбра по трудния начин, че не било баш така. Та, фантазиите в повечето случаи нямат нищо общо с действителността, а и почти на никого не му пука какво си мислил този или онзи. Нито пък някой му е длъжен за каквото и да било.

# 112
  • волно калдъръмче

Сексапилна жена, не означава интелигентна жена. Това е някаква твоя представа, която не е валидна за всички. За справка - всички златки.
Само това ли се сети? Ти бъди интелигентна. Сексапилът на Златка си има определена таргет група. Нали не принизяваш умишлено нивото, за да ти пасва на концепцията?

# 113
Меркурий, защо го приемаш буквално? Ясно е, че никой няма да набиеш, а ще си търпиш подвикванията. Не знам ти самата, как ги приемаш.

Вяра, а "таргета" в кварталната кръчма какъв е? От президент и първа дама, нагоре?

# 114
Ами така. Просто е. Като те нападнат, избор нямаш, освен да се отбраняваш.

Само дето никой не те напада. А просто откликва на твоята "невербална провокация". Simple Smile

# 115
Меркурий, защо го приемаш буквално? Ясно е, че никой няма да набиеш, а ще си търпиш подвикванията. Не знам ти самата, как ги приемаш.

Вяра, а "таргета" в кварталната кръчма какъв е? От президент и първа дама, нагоре?
Аз отговорих на Братан на забележката, да не се чудели жените, що ги нападат мъже.. Защо към мен ти е въпросът, Елунария? Защо не към Братан, който смята, че достатъчно основание мъж да нападне жена е нейното облекло? При това тук се коментираха възможности като дълбоко деколте и къси поли...   

# 116
Знаят се подбудите, малко надценяваш нещата.

Мне, не се знаят подбудите. Точно за това говоря - подбудите си ги измислят мъжете, без изобщо да вземат под внимание мнението на жената, и си държат на тях, сякаш няма начин да грешат. И щом те са решили, че е така, то непременно е така, а не иначе. Все едно аз да ти кажа, че обичаш пилешко, докато на теб може да ти се гади от него.
Ами ако пред него има печено пиле и той яде с кеф, логично е да предположиш, че го обича, нали? Също както той, на същия принцип решава, че провокативно облечена жена търси провокации...

# 117
Google, хубави рокли, поли и блузки, има и такива, които са по-прикриващи и оставят нещо и за въображението. Това, че си сложила пола до коляното, а не такава, която е педя нагоре, не означава, че е скучна или непривлекателна. Лично за мен, има значение и чие внимание привличам.

Вяра, много наивно. Има мъже, които никога няма да се трогнат, че някой ги е отрязал (сефте), но неприятното чувство в жената си остава. Та, който не ще неприятни чувства, да мисли дали не ги провокира с нещо.

Полите/роклите до коляното обикновено правят краката да изглеждат по-къси оптично, аз все гледам да е малко над коляното или ако ще е дълга, нека е дълга. Grinning
Oх, така ме сърбят ръцете да кача снимки, ама това не е СПАМ темата все пак и не смея. Иначе съм сигурна, че ще се разберем. Ще поразровя из нета.

# 118
Братан е симпатяга, няма да напада никого! Stuck Out Tongue Wink

# 119
Мен тати ми е казал да се покривам.

Общи условия

Активация на акаунт