Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 32

• 57 500
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • Варна
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хубава база за преди фон дьо тена, тъй като съм с мазна кожа и сухи участъци -нос, чело и само за окола два часа в офиса всичко се свлича или наслоява в сухите места. Ползвала съм бб кремове, евтини и по-скъпи фон дьо тени, но досега не съм открила подходящ..Sad

# 407
Доволна съм от основите на Douglas. Кожата ми е суха. За съжаление, не знам как да Ви ориентирам за вид, защото моята е в черна тубичка с надпис Primer или нещо подобно, без никакви пояснения. Използвала съм и озаряваща, но не ми е фаворит, много рядко я ползвам, ако съм страшно изморена и искам по-свеж вид.

# 408
На мен много ми допаднаха SOS базите на Кларинс. Имам тази, която се води за несъвършенства, с цвят е и може да се носи и самостоятелно.
Базата им в червено бурканче също е много добра, но много силиконова ми се струва, аз я ползвам само при специални поводи.

# 409
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хубава база за преди фон дьо тена, тъй като съм с мазна кожа и сухи участъци -нос, чело и само за окола два часа в офиса всичко се свлича или наслоява в сухите места. Ползвала съм бб кремове, евтини и по-скъпи фон дьо тени, но досега не съм открила подходящ..Sad

Пробвала ли си на Estee Lauder Double Wear? Засега съм доволна от него, никакви размазвания няма. Грижиш ли се за кожата, преди да сложиш BB/ФДТ?

# 410
Имам от последния фдт на Ести Л. Някаква отсипка беше. Оказа се, че е станала твърда. Мога ли да я спася?

# 411
Вероятно да, с капка олио за лице, но пак няма да е същата като оригинала, който искаш да тестваш.

# 412
На мен много ми допаднаха SOS базите на Кларинс. Имам тази, която се води за несъвършенства, с цвят е и може да се носи и самостоятелно.
Базата им в червено бурканче също е много добра, но много силиконова ми се струва, аз я ползвам само при специални поводи.
И на мен тези бази са ми любими. От SOS ползвам прасковената, бялата-озаряваща и зелената - локално, ако някъде имам зачервяване. Тази в бурканчето също харесвам, но тя е по-плътна и ползвам през зимата, за да се спася от дехидратация. Наистина е по-силиконова. Не съм сигурна дали е подходяща за по-мазна кожа.
Илюминиращата база на ЕЛ също стои красиво, но се обривам, ако я сложа в 2 последователни дни. Double Wear ФДТ ми действа по същия начин.

# 413
  • София
NiaV, от снимките ти, които съм виждала тук бих казала, че изглеждаш много добре. Бръчките само ти си ги виждаш Hug
Казвай какво пиеш! От мен е! Имам известни намеси на места, но нищо (Което съм правила до момента) не може да спре събирането на кофти макиаж в назолабиалните ми бръчки и тези, които се образуват по бузите ми при усмивка. Както и в пачи крак около очите. Както и в пушаческите бръчки, но щом заради тях не спрях, не тая надежда за себе си.
So selfish, Sisley, La Prairie и La mer цапат повече от всичко друго, което притежавам.
Happythought, моля кажи с каква кожа си.
Make Up Forever stick- за сериозно суха кожа. Нанасям с четка. Даже моята, изключително сахара- подобна кожа изглежда сочна с него. През деня определено съм блестяща, направо лъщяща, но не се събра никъде. Освен със старата версия на Ла Прери анти-ейдж не ми се е случвало с друг ФДТ. Обаче цапа сериозно всичко, до което се докосне. Иначе е красота за зряла кожа. Покритието е пълно, но много естествено.
Абсолютно същите наблюдения имам за Ла Прери. Красотичка, прави кожата сочна и жизнена. Но си е гъст и понякога като бързам пляскам повече от необходимото на лицето си. На мен ми цапа само телефона, но аз и не го допирам до друго де.
Много рядко се случва дреха да ми се изцапа от ФДТ, аз се обличам преди да съм се гримирала и така ФДТ не се допита до дрехите ми.

# 414
Момичета, препоръчайте ми марки фон дьо тен, които са на водна основа и как по етикета да се ориентирам дали са на водна или маслена основа?

# 415
На мен пък ми цапат пудрите Simple Smile
Катрис и Римел много обичат да се налепват по телефона ми
Предложения за бюджетна пудра,  с която да мога да минавам цялото лице?

# 416
Сигурна ли си, че не е от ФДТ цапането? Има дни в които съм само с пудра и цапане няма. За препоръка за продукт:  creme puff на Макс Фактор.

# 417
  • София
Нанасянето на пудра значително намалява цапането.

# 418
Oт фон дьо тените Lasting Performance на Макс Фактор не цапа дрехите.

# 419
  • на земята
Отзиви за СС на Шанел?Някой ако е ползвал а сподели мнение и за цветовете,няма къде да тествам.С матова кожа съм.
Много благодаря

Общи условия

Активация на акаунт