Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 32

• 56 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Кожата ми е нормална с мазна Т-зона
До 20 лв
Досега не съм ползвала никаква база

# 721
  • Варна
NYX до тази цена.
Обикновено са около 30-те лева, но имат мини опаковки, които струват 15-тина, а стигат за дълго.

# 722
  • София
Добро утро, момичета.
Знаете ли , от къде мога да взема/купя тестер на фон дьо тен dior backstage? Прочетох много добри отзиви, но все пак искам да тествам преди да направя подобна покупка.
Хубав ден.

# 723
Добро утро, момичета.
Знаете ли , от къде мога да взема/купя тестер на фон дьо тен dior backstage? Прочетох много добри отзиви, но все пак искам да тествам преди да направя подобна покупка.
Хубав ден.
От Сефора.

# 724
  • Майнатаун
Светли празници, момичета!  Имам нужда от помощ, търся някакъв продукт, аз си го представям като пудра, който лесно и бързо, да нанеса на лицето, просто за леко сияние и изравняване. До сега ползвях на EL water fresh, но искам нещо което с голяма четка да нанеса бързо на лицето и да имам вид. По майчинство съм, по цял ден сме по площадките, а сутрин нямам никакво време за нанасяне на продукти, блендиране и тн, точното защото малкия все ми е в краката и иска всичко да пипне/види, искам нещо където с едно, две движения да постигна все пак някакъв нежен воал на лицето, но не искам да съм като с брашно поръсена. Кожата ми е нормална към мазна в Т зоната, не съм придерчива към марка и цена.

# 725
Привет! Мисля, че търсиш минерална пудра ФДТ. Изравняване без брашнян вид, по-скоро сияещ завършек. Виж Clarins- имат ограничени цветове, но не е лош продуктът. Ако си ок за поръчка от чужбина, препоръчвам Bare minerals.

# 726
Lily Lolo имат минерален ФДТ,предлагат го и в Зоя, както и имат малки разфасовки за тестерчета у дома.
Не съм го пробвала, но смятам да го направя скоро време. Може да ти е от полза.

# 727
  • Miami
Весели празници!

Имате ли впечатления от тази пудра на Ланком https://shop.nordstrom.com/s/lancome-absolue-powder-radiant-smoo … =absolute%20peche

# 728
Кратък обзор на ФДТ подходящи за мазни кожи или смесени с мазна Т-зона

# 729
Аз гледах с недоверие и насмешка на Fresh Wear-a на Loreal (пробвала съм старата версия на този фдт, а и имах лош опит с пъпки от лореалските фдт), но четейки твои мнения тук, започнах да се замислям..Та твоите коментари първи наклониха везните, после няколко видеа в youtube, а накрая и майка ми се скъса да ми го хвали... 30 лв, какво пък толкова и да не ми пасне.. Да ама не. Залепна ми, пасна ми, влюбих се и си го ползвам вече няколко месеца.
Сега е момента да ти благодаря, че го препоръча тук. Hug

# 730
Няма спор, че е хубав ФДТ, обаче нямам спогаждане с тях. Такива болезнени пъпки ми излизат от ФДТ на Лореал, с нищо друго и по никакъв друг случай не ми се случват...
Та в тази връзка ви чета и си записвам предложения Simple Smile

# 731
И аз съм фен на фдт на Лореал. Обаче Тейнт Идол определено ми е любов Heart

# 732
Аз обмислям покупка на Bareminerals foundation stick, но ме притеснява поръчката от сайт, не знам дали ще успея да си улуча цвета. Марката предлага ли се в България?

# 733
  • При елфите ...
Кратък обзор на ФДТ подходящи за мазни кожи или смесени с мазна Т-зона

Може ли списък да направите... (не съм много добре с английЦкия... Wink )

# 734
  • Варна
Estee Lauder Double Wear Foundation
Dior Backstage Face & Body Foundation
Urban Decay Stay Naked Foundation
NARS Sheer Glow Foundation
Maybelline Dream Urban Cover Foundation
Maybelline Superstay Full Coverage Foundation
L’Oreal Infallible Fresh Wear Foundation

Общи условия

Активация на акаунт