Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 32

• 57 502
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
ДХЗ ❤ Радвам се, че можеше да го носиш, моите пъпки с него бяха ужасни, а много ми харесваше като финиш.
Аз харесвам хидратиращия на Фенти- ок ми е, покривен е, а при мен се сет-ва сам, но не ми стои толкова добре, колкото на Пацолина, с която сме писали едновременно.

# 496
С удоволствие бих го подарила, но не знам дали няма да разочарова и друга дама? Всяка кожа е различна, както се казва, но с него изглеждам сякаш съм си мазала олио и пудра по лицето. Любимият ми фдт, който дава онова т.нар. сочно сияние на кожата, е face and body от МАС. В момента дилемата ми е между новия на АВН и Stay Naked от UD. Ще се радвам да прочета мнения, ако имате някой от двата.

# 497
  • София
В момента дилемата ми е между новия на АВН и Stay Naked от UD. Ще се радвам да прочета мнения, ако имате някой от двата.

Аз имам и двата. UD съм го ползвала много повече, ABH само веднъж. Кожата ми е комбинирана, с по-мазна Т-зона. UD за мен е по-добрият. Има леко покритие и седи изключително естествено върху кожата ми, като все пак прикрива леки несъвършенства. Сравнително траен е, издръжлив и като изключим по-голямото омазняване след 12 часа носене, нямам забележки. За мен е идеалният всекидневен фон дьо тен, като го намирам за подходящ за суха, нормална и комбинирана кожа.

ABH има средно покритие, прикрива мааалко повече от УД, но за моята кожа е адски неподходящ. Лъщя от първата минута на слагането и след всеки час лъщенето става все по-голямо. Предполагам е подходящ за сухи и много сухи кожи.

# 498
ABH и на моята кожа лъсва сериозно, а моята е доста суха. С ЪД обаче не изглеждам добре- много ми пресушава кожата и буквално гънките около устата ми се напукват с него. Мак f&b и на мен ми е любим, подобен финиш, но много по-сериозно покритие, което блърва пори и стои сочно ми дава MUFE стик ФДТна.

# 499
Нямам особен бюджет за ФДТ, важното е да ми харесва. Бях пробвала Диор Форевър преди 1-2 години, но не знам коя версия беше, но не ми хареса. Ще мина да пробвам ДУ Нюд, може пък да ми пасне Simple Smile
Иначе обмислях да разгледам Кат Вон Ди и нещо на Тоо Фейсд, но знам ли и аз вече 😄
Благодаря за препоръките Simple Smile

# 500
Момичета, колебая се между ЕЛ-Перфекшънист и Клиник-Глоу./Суха и дехидратирана кожа/.Пробвах и двата , добре стоят.Благодаря предварително!:kissing:

# 501
И аз имам нов ФДТ а съм загледала и нов ББ, излишно е да казвам, че нито от едното нужда нямам. Ще тествам още седмица, но на първо четене съм много доволна от Kevyn Aucoin The Etherealist Foundation - Ния да не ми се смее много, 2019 ще влезе в аналите като годината на моето тотално вманиачаване и изглупяване по всичко, което е Aucoin и Algenist Grinning

The Etherealist Foundation
What it is: A lightweight, medium-coverage, moisture-packed foundation for a natural, luminous, airbrushed appearance.
Coverage: Medium
Finish: Natural
Formulation: Liquid
Skin Type: Normal, Dry, Combination, and Oily
Ingredient Callouts: Free of sulfates SLS and SLES, parabens, and phthalates.
What Else You Need to Know: The Etherealist Skin Illuminating Foundation blends effortlessly for shine-free, comfortable wear. A unique blend of ingredients supports natural hydration and maintains skin’s moisture with a cushiony feel. It features light-diffusing particles and high-definition pigments that work together to perfect skin’s appearance.

"...It's not dewy or shiny but it's not matte...it simply looks like nice, healthy skin."

Продължавам да си ползвам Лореал Фреша с удоволствие, въпреки, че при нас силно застудя и почвам да съхна.

А BB-to, което ще отнеса скоро, защото се познавам и няма да издържа на любопитството е корейско. Хем силно подозирам, че ще ми е светло, хем умирам да го опитам как ще ги пълни тез бръчки Grinning
[MISSHA] Signature Wrinkle Fill Up BB Cream

Много доволна и от първия ми "истински" къшън, разбира се, че ми е светъл (#23), но пък каква кутия! Последното е силно самоиронично! Wink
Sum37 Waterfull CC Cushion Perfect Finish

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 18:04 от Agent Provocateur

# 502
Аз ли да ти се смея? Госпожа 1000 ФДТна? Мога само да ти завиждам благородно, че можеш да ги пробваш!

# 503
По едно време - преди две години използвах Elf. Уникален беше за моята мазна в т-зоната кожа. Минимизира пори, траен е. Но не го намирам вече. А цената беше уау - 25 лв. Пазя си съвсем малко от него и си слагам само в много краен и специален случай.

# 504
# 505
Точно този, който харесвах го няма. Беше в пвц тубичка, за проблемна кожа.

# 506
И от мен по един глас за ДУ Нюд на ЕЛ и Stay Naked на UD. С първия не се спогодих веднага, но в последствие ми хареса много, а вторият беше любов от пръв поглед и е единственият фдт, който нося смело без пудра от 6 до 18 часа.

Трети ден се мъчих с новия фдт на Шисейдо, днес вече с отвращение. Има всички неприятни екстри отгоре ми. Врязване, изсушаване, сивеене, ефект "маска", днес следобед даже видях, че хем го няма, хем се е събрал, където не трябва. Носих го върху базата на Боби Браун, която никога не ме е предавала. Ще им се не види на безпристрастните влогъри и на акъла ми. 😂

Аз безгранично харесвам и СС кремовете на IT Cosmetics, но от колата до офиса и магазина при мрак и лек снежец вече, не ми трябва фактора им в момента и почти не ги ползвам.

# 507
И при мен е много странен Шисейдо. Хем е мазен (на мен), хем стои като пудра. Определено сивее, не ми се събира, но виждам как отива в ОЛХ при другите ми скорошни опити...
Аз чакам само да ми мине обрив от една процедура и се хвърлям на CC Illuminating на IT Cosmetics. Ще съм зимна искрица и сияйница (имам дете на 2, не ме съдете строго).
Агент, сега ти загледах новите фон дьо тенови блянове- бб крема е доста сив. Да си знаеш Simple Smile Ще препоръчам друго за бръчки, само да му видя ефекта след седмица.

# 508
СС Iluminating е много красив, но при много мрачно време го смесвам с нормалния вариант, за да не изглеждам съвсем като луда латиноамериканка. 😂

Ниа, внимавай с цветовете, че на лицето стават една идея по-тъмни. Ако можеш вземи мостра даже. Не оксидират обаче.

# 509
Аз го имам, Check, благодаря. Зимата след пилинг съм light. Ох, аз искам да съм една зимна Есмералда на стероиди и да се виждам от далече. Просто кожата ми е много суха, въпреки, че с офисното отопление напоследък се омазнявам повече.

Общи условия

Активация на акаунт