Виновна съм, признавам! А сега?!

• 11 065
  • 202
  •   1
Отговори
# 165
Тайничка, с тези си изявления изпъкваш като безкрайно неумничка, откъдето и отчаянието на съфорумката, която спря да ти говори. Със здраве и успехи в дебненето!

Мерси, чек

Ама то бива да си тъпичък, ама чак толкова ... Успех в твоите отношения!

# 166
Имам чувството, че нещо не се разбирате.
Момичето от казуса, със сравнително прясна връзка, без реален повод за съмнения, с ясното съзнание, че това не е редно и няма да се хареса на приятеля и се изкушава и му преравя компа. С което яко се излага, а и не намира нищо компрометиращо.

Малко по различно е, ако има подозрителни прояви у половинката, колежка на хоризонта, ако интуицията крещи, че нещо става, а благоверния твърди, че си въобразяваш и си луда. Стигне ли се дотам, аз лично предпочитам цивилизовани методи за изясняване на ситуацията, но не съм против и нецивилизованите. В края на краищата, човек трябва да е наясно.

И съвсем трето е да няма никакво лично пространство и всичко да ви е достъпно и общо, защото вие сте си едно цяло и ви е общ и фейсбука. У нас това не ни харесва и никога не е стояло като опция. Например чатовете ми са лични, защото най малкото съдържат споделена лично с мен интимна информация от мои близки и приятели, които не са ме упълномощили да я споделям с други.

# 167
Към Авторката :
Не е трябвало да ровите, унизително е и показва липса на доверие.
Но смятам, че той трябва да ви прости ! Не се тревожете, ако не го направи прав му път. Има и други !

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 23:47 от dety

# 168
Да бе Iris04, нещо я е глождило и е потършувала. Не е правилно, нормално е да се разсърди, да се пообясняват и да мине с обещания, че няма да се повтори.

Ама този баси и драмата дето е направил. Толкова е преиграл, че се замислих какво толкова крие в тоя комп. И аз не обичам, да ми се пипат лаптопа и телефона, но подобна крайна реакция, раздели и сърцераздирателни изказвания не са нормални. Направо са си съмнителни!
За мен показва, че този човек е доста краен, потаен, маниакален, капризен и ултимативен. Направо душичка за семеен цивот ...

Уж нищо кой знае какво - нормални ситуации като се напасват хората. Ама нещо грозно и предупредително лъсва от тази история!

# 169
  • Насред хаоса
Така е ! Мъжът ми не би простил изневяра
Разбира се. Ама на теб ти е втълпено, че изневяра от твоя страна е непростима, а за него - да, щото те обича и няма значение с колко и какви се плющи. И в другата тема питах що тъй, като всичко опира до голяма любов и той може да се осланя на твоята, ама отговор не получих.

Ама този баси и драмата дето е направил. Толкова е преиграл, че се замислих какво толкова крие в тоя комп. И аз не обичам, да ми се пипат лаптопа и телефона, но подобна крайна реакция, раздели и сърцераздирателни изказвания не са нормални. Направо са си съмнителни!
Да си дойдем на думата.

# 170
Така е ! Мъжът ми не би простил изневяра
Разбира се. Ама на теб ти е втълпено, че изневяра от твоя страна е непростима, а за него - да, щото те обича и няма значение с колко и какви се плющи. И в другата тема питах що тъй, като всичко опира до голяма любов и той може да се осланя на твоята, ама отговор не получих.

Да си дойдем на думата.
Такъв е светът ! Жените сме по-склонни да делим любимият, докато мъжете не са устроени така. Просто всичко пак идва от разликата между половете и биологията. Мъжът може да заплоди милиони жени,  а ние можем да родим само няколко деца. Та затова за тях сексът не означава любов. Даже все още има и държави, където е законно да имаш няколко жени едновременно.

# 171
Жените прощавате изневяра по-лесно, защото в случай на такава не рискувате да гледате чуждо дете, мислейки го за свое. Освен това, самите вие имате полза от изневярата, вземайки хем добрите гени, хем осигурявайки на децата си добри грижи.
Но никак не прощавате, когато мъжа харчи парите си извън семейството.

# 172
  • Насред хаоса
Нищо подобно. Пак слагаш всички в един кюп. Аз не съм склонна да деля. Който смята, че залъгването с тия глупости в полза на мъжете е ок, да си го прилага, но да не убеждава останалите, че всичко е въпрос на природи и не знам си какво. Много жени също правят секс без любов.
Тия с многото съпруги ги знаем що за стока са, хич не са ми за пример. Ама и при тях има правила - ако не можеш да осигуриш на всяка от максимално 4 мисля, всичко необходимо, че и на децата, които ще се появят, ще седиш и ще подсмърчаш като цигане пред баничарница.
Жените прощавате изневяра по-лесно, защото в случай на такава не рискувате да гледате чуждо дете, мислейки го за свое.
Съмнявам се масата мъже баш за това да се замислят. Тук включвам и такива, които не са семейства, и любовници, и всякакви. Става въпрос чисто и просто за его. Един вид тя няма его или да има, много важно. Ама моето ако смачка, ей това вече е проблем.
Колкото жени има, които се цупят за харченето на парите навън, толкова и мъже, които прибират парите на жените си и се разполагат с тях.

# 173
Я да вземете да минете век - два напред в еволюцията!
Хич и няма да изпадам в подробности, но нищо в БИОЛОГИЯТА  Shocked не ни прави по-приемливи на изневяра, на делене и на приемане да те правят на маймуна. Овчедушието си е личностна характеристика и моля не я преписвайте на всички ни по признак - пол.

И между другото мъжете по-лесно приемат и гледат чуждо дете, отколкото жените.

# 174
Жените прощавате изневяра по-лесно, защото в случай на такава не рискувате да гледате чуждо дете, мислейки го за свое. Освен това, самите вие имате полза от изневярата, вземайки хем добрите гени, хем осигурявайки на децата си добри грижи.
Но никак не прощавате, когато мъжа харчи парите си извън семейството.
О да ! Аз бих си затворила очите за секс, но никога няма да приема да се вземе от моите деца ! Пари, фамилия и морал пред обществото онази няма да получи. Ще си го гледа сама. То така и става обикновенно. За любовницата е само един гол !

# 175
  • Насред хаоса
Не бъди толкоз сигурна. Таман отпреди няколко години с кумата ми се случи така. Оня без любовница не оставаше, ама си обичаше нея, нали. Та тя пред обществото наред с гордостта на фамилията и морала получи няколко чифта неособено изящни рога, и накрая онзи си отиде при последната и още е с нея. Сал един гол за другата, мда. И на кумата го казах - сама си е виновна, задето вярва на простотии - природи, голяма любов и прочие елементарни залъгалки, все в полза на мъжете. Ама като има кой да се връзва.

# 176
Вероятно си е бил к*рвар и преди да се оженят. Ако си е затваряла очите тогава с мисълта как ще го промени с голямата си любов. Ако са били и много млади, ясна работата. Peace

# 177
Не бъди толкоз сигурна. Таман отпреди няколко години с кумата ми се случи така. Оня без любовница не оставаше, ама си обичаше нея, нали. Та тя пред обществото наред с гордостта на фамилията и морала получи няколко чифта неособено изящни рога, и накрая онзи си отиде при последната и още е с нея. Сал един гол за другата, мда. И на кумата го казах - сама си е виновна, задето вярва на простотии - природи, голяма любов и прочие елементарни залъгалки, все в полза на мъжете. Ама като има кой да се връзва.
Това, ако реши той да се разведе. Аз не вярвам, че мъжът ми ще е склонен да загуби половината + децата ?!
Трябва да е изкрейзил ! Защо да го прави, като може да си получи секса без много усилия. Видяхме, че има и жени, които са навити и в колата с години.

# 178
Имам чувството, че нещо не се разбирате.
Момичето от казуса, със сравнително прясна връзка, без реален повод за съмнения, с ясното съзнание, че това не е редно и няма да се хареса на приятеля и се изкушава и му преравя компа. С което яко се излага, а и не намира нищо компрометиращо.
Най-вероятно има стари травми /изневеряващи бивши/, които не е преодоляла. Ако разбира се няма самата тя такава склонност, това са двата варианта. Чак за разпъване не е.
Аз лично бих й влязла в положение. Ама и момъкът много е подскочил, което, пак казвам, на мен ми е червен светофар.

Скрит текст:
И не, не съм системна претърсваща. Просто влизам в положението на хората, има много мамещи, човек става параноик.

Аз съм с друга настройка, някой ако не иска да е с мен, няма да бъде и ще намери начин да си намери каквото му трябва. Никой не можеш да завържеш насила и има естествен ход на събитията, който просто трябва да бъде изчакан. Един мъж ако не може да си го държи в гащите или ако не помни и не знае защо е направил семейство, сам ще си тръгне или ще се ос@ре мощно и ще развали семейството /връзка/, не съм драпала и бързала никога. Но пък и аз не съм от хората, които смятат, че след еди си каква възраст няма да намеря половинка, щото съм престаряла и стара.

И въпреки това приемам травмираните от предходни връзки точно като такива.

# 179
Добре, че малко мъже ви четат...

Общи условия

Активация на акаунт