Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 60

• 38 018
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Да, на момче си прилича отвсякъде. В тези седмици вече има оформени полови органи, така че е по-малка вероятността за грешка. Дъщеря ми я видяхме, че е момиче в 16 г.с. и има точно такава снимка(от този ъгъл), на която нещата изглеждаха, като за момиче(нищо не стърчеше:grinning:). От друга страна, на снимките на синът ми, все му се виждаше нещо да стърчи по същия начин, та момче си излезе накрая. Stuck Out Tongue Winking Eye

Но дали са момчета или момичета, все си ги обичаме безрезервно и безусловно. Забелязвам, че няма никакво значение от какъв пол искаш да е детето ти, защото като се потвърди пола, винаги се радваш много и вече си го възприемаш като своето детенце. Поне при мен е така.

# 91
Момичета, ползволи ли сте протекроти за зърна за кърмене, има ли полза от тях? Коя марка избрахте? А какви кремчета за зърна ползвате? Благодаря.

# 92
Момичета,да ви попитам нещо ,след като са изследвани ембрионите и имам положителен тест може ли да се окаже кухо яйце. Сега само това мисля филмирах се.В 5г.с +1 само някаква черна точица видях.

# 93
Момичета, ползволи ли сте протекроти за зърна за кърмене, има ли полза от тях? Коя марка избрахте? А какви кремчета за зърна ползвате? Благодаря.
Ползвах на Авен.Направо се родих,започнах с тях малко след раждането на дъщеря ми.Нямаше проблем със засукането и си ядеше спокойно.Мазах и с кремчета зърната докато заздравеят и след това ги махнах протекторите.
П.с.не помня какъв беше крема,но беше без отмиване..макар,че аз мажех след кърмене и преди следващото се миех🤗

# 94
  • София
Лансинох е добър вариант, без отмиване е. Не съм ползвала протектори, зърната ме наболяваха първите 2-3 дни, после всичко мина.

# 95
Дано , дано щом това е желанието .
И на теб една лека бременност и здраво и послушно момченце. 🤗Heart Eyes

Аз ясно си виждам две крачета и едно пишле , на 7.08 съм на преглед да видим и ние какво ще видим искрено се надявам да не видим пишле, но каквото такова Joy

Това е снимка на нашата 90процентна чурка😁❤️ Знам,че не е много ясна,но някоя добра мама може ли да направи процентите 100 и да мирясам😁 п.с. благодаря за предположенията и размишленията предварително 🦄
Дано си права за крачетата и пишлетата😁Пожелавам ти една здрава девойка и лека бременност🌷🦄

# 96
Дами да ви запитам вие как усещахте Бебо и колко често че взех да се стряскам за пореден път в 21 седмица съм и пак ме обзе параноята дали не му е станало нещо.....

# 97
Дами да ви запитам вие как усещахте Бебо и колко често че взех да се стряскам за пореден път в 21 седмица съм и пак ме обзе параноята дали не му е станало нещо.....

Аз започнах да усещам бебето след 21 г.с. да не беше чак 25 г.с. т.е. Един ден усещах после 2 дена не усещах нищо...Много се притеснявах.. нарочно ядях шоколад и пиех студени напитки, за да накарам беба да мърда и действаше, но не винаги... Вече съм в 34 г.с. + и беба е толкова активна, чак вечер хем ми се спи, хем ми се плаче, че ме спуква от шутове...по цяла нощ...
Не се притеснявай, ако сега не е много активно..през тези седмици бебетата много спят, те все още нямат никакъв режим...Ще почне да те побърква след някоя друга седмица.. 😁👼🌞

# 98
Точно в 21 г.с. го усетих за пръв път, тогава ритна. Преди това не можех да разпозная дали мърда или какво точно става. После започнах по-ясно да я усещам.

# 99
Усещам едно туптене на моменти после спира ден два супер много го усещам после спира и се стряскам...

# 100
Усещам едно туптене на моменти после спира ден два супер много го усещам после спира и се стряскам...

Не се стряскай, това е нормално..бебчето е още малко и не можеш да усещаш всичките му движения. 😊👼🌞

# 101
Момичета, здравейте. Бременна съм в 24+5г.с. Понеже лекувам бактерия, в понеделник бях при АГ да вземем контролен секрет /слава Богу са ок резултатите/, но при взимането на секрет кръвнах. АГ каза, че е от спекулума, защото не го е отворила както трябва и ме е надрала с четката може би по-силно. Опиша шийката, ок е. Гледа ме после на коремен, каза че всичко е ок. Сега ми изтича едно кафяво, тя казва че е стара кръв, но ми е притвснено. За всеки случай взимам и утрогестан. Случвало ли се е на някоя от вас?

# 102
Здравейте.
От седмица ми закъснява цъкъла, направих си тест и има две черти , но едната е адски бледа , незнам има ли бременност тъй като съм на преглед след две седмици. От вчера вечерта бях с температура 38/38.5, днес имам но е около 37. Вирус е защотото имах треска, главоболие и само лежа. Обадих се на доктора каза парацетамол да приемам. Въпроса ми е ако има бременност, може ли да се появят усложнение на плода (колкото и дано да е това) от температурата коя свалих адски трудно? И ако се приеме Нурофен или аналгин вреди ли на плода ? Незнам кое е по опасно температурата или лекарството ? А тази вечер се страхувам да не се повтори. Моля Ви ако някоя от Вас има подобен случай да сподели, знам че се ходи на доктор и това правя , но искам да чуя и други мнения

# 103
Само парацетамол, всичко друго е рисковано, ако си бременна...
Здравейте.
От седмица ми закъснява цъкъла, направих си тест и има две черти , но едната е адски бледа , незнам има ли бременност тъй като съм на преглед след две седмици. От вчера вечерта бях с температура 38/38.5, днес имам но е около 37. Вирус е защотото имах треска, главоболие и само лежа. Обадих се на доктора каза парацетамол да приемам. Въпроса ми е ако има бременност, може ли да се появят усложнение на плода (колкото и дано да е това) от температурата коя свалих адски трудно? И ако се приеме Нурофен или аналгин вреди ли на плода ? Незнам кое е по опасно температурата или лекарството ? А тази вечер се страхувам да не се повтори. Моля Ви ако някоя от Вас има подобен случай да сподели, знам че се ходи на доктор и това правя , но искам да чуя и други мнения

# 104
Само парацетамол, всичко друго е рисковано, ако си бременна...
Здравейте.
Да, така ми казаха само парацетамол. А под рис какви имате предвид в развитието на плода или спонтанен аборт , ако има бременност

Общи условия

Активация на акаунт