Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 4

• 38 297
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Би ли споделил някой от личен опит, ако строител на жилище което се строи предлага вместо по БДС да прави завършване до ключ и обажда цена от N лв на кв.м. - това на коя площ от жилището се изчислява. Обща (жилищни и общи части ) или само на жилищната площ. Логично е да второто но все пак не знам  каква е практиката.

# 166
  • In transit
На нас строителя ни каза директно цена за довършване до ключ. Не на квадрат. Сещам се, че и други, с които бяхме обсъждали това, пак обща цена казаха, не на квадрат. Бяха в порядъка на 2000-3000 евро за малко над 100м2.
Имай предвид, че може да не ти хареса крайния резултат.

# 167
Попаднах на една обява, познат се заинтересува. Къща в Трошево, на два етажа, нооо със статут на лятна кухня и гараж. Дели общ двор с друга къща. Разгъната площ 80кв, иначе е на 45кв и 43кв част от двора. Цена 40000е. Абе незаконна е. Какво може да се направи и цената струва ли си за мястото.

# 168
  • not found
Обявата за къщата е ппвече от месец , не знам колко човека са я гледали , но според мен изобщо не си заслужава . Хубавите имоти се вземат бързо . Ако имате въпроси съм на среща на лично .

# 169

Офертата не знам дали е реална, но това изобщо не е център, по скоро широк център. (При мургавите събратя по точно). Дълго време стоя на дупка, и сега вече има раздвижвате по нея, но бавно я карат.

А относно сградата на 8-ми март, която коментирахте преди няколко страници, за там видях, че Била търсят персонал "за новооткриващ се обект". Така че, няма да е Лидл, а Билла.

# 170
Някой с лично мнение от Трансстрой като строител?

Да. След половин година чакане на разрешение за строеж (което уж да вземат "до края на месеца" и така всеки път), за да подпишем договор, накрая ми вдигнаха цената на апартамента и ме принудиха да се откажа. В последствие чух, че е честа практика.

Благодаря за мнението . Възможно ли е да ви обезпокоя на лични?

Да, разбира се.

Относно обявата на Бул имот за двустаен в Металекс Гардън за 45€, това бяха цени на старта. В момента същият апартамент е на цена 58€. Става въпрос за северните, които гледат зад сградата и ако не се лъжа са останали два такива при строителя.

# 171
[А относно сградата на 8-ми март, която коментирахте преди няколко страници, за там видях, че Била търсят персонал "за новооткриващ се обект". Така че, няма да е Лидл, а Билла.]

Много благодаря за актуалната информация!

# 172
  • Най-красивата страна
Младост-имам предвид всички части.
Според мен Възраждане 1,2,4 също са по-добър вариант от Кайсиева градина.
Пчелина е до Възраждане 3 .Там видях,че се работи все още,асфалтирали са пътя.

# 173
  • Варна
Кайсиева според мен се развива. Има добре оформени улички, малък, компактен квартал. С новото строителство ще се появят заведения, магазини. За мен дори и там ако съм с автомобил би било по-добрия вариант отколкото задръстения център. Лошото е, че и там цените растат.

# 174
Някой с лично мнение от Трансстрой като строител?

Да. След половин година чакане на разрешение за строеж (което уж да вземат "до края на месеца" и така всеки път), за да подпишем договор, накрая ми вдигнаха цената на апартамента и ме принудиха да се откажа. В последствие чух, че е честа практика.

Благодаря за мнението . Възможно ли е да ви обезпокоя на лични?

Да, разбира се.

Относно обявата на Бул имот за двустаен в Металекс Гардън за 45€, това бяха цени на старта. В момента същият апартамент е на цена 58€. Става въпрос за северните, които гледат зад сградата и ако не се лъжа са останали два такива при строителя.

# 175
  • Варна

А относно сградата на 8-ми март, която коментирахте преди няколко страници, за там видях, че Била търсят персонал "за новооткриващ се обект". Така че, няма да е Лидл, а Билла.

А в обявата пише ли,че откриват магазин на това място или просто предположихте,че става въпрос за там щом търсят персонал за нов магазин?
Аз пък знам,че Била ще правят магазин в новата сграда на ул.д-р Железкова,където беше Гарвана.В последствие излезе информация,че ще е магазин Мадара ! Някой с някаква информация по въпроса?

# 176

А в обявата пише ли,че откриват магазин на това място или просто предположихте,че става въпрос за там щом търсят персонал за нов магазин?
Аз пък знам,че Била ще правят магазин в новата сграда на ул.д-р Железкова,където беше Гарвана.В последствие излезе информация,че ще е магазин Мадара ! Някой с някаква информация по въпроса?

Относно сградата на 8-ми март - Пише, че набират служители за новооткриващ се магазин BILLA в гр. Варна, ул. Осми март № 2

# 177
Какво ще кажете са тази обява:
https://www.facebook.com/marketplace/item/2102553583373103/

# 178
Здравейте. Гледам един апартамент в Бриз, на 4ет но няма асансьор т.е. има но не е пуснат. Брокерката каза, че нещо не можели да се разберат от блока, но имало идея да се пусне. Междувременно слезе един комшия, който като го питах защо няма, не знаеше уж с точност, но каза че нямало лиценз и трябвало да се платят около 3000лв, та затова не могат да се разберат. Иначе блокът има Акт 16. Някой да има идея какъв би могъл да е проблемът?

# 179
  • Варна

So Lucky*,изненадвам се,че точно ти питаш за тази обява.Да не си занижила качеството на търсене?
Като цяло,на мен Цветния квартал ми е доста неприятен.Това "до стадион Спартак" е доста разтегливо понятие.Може да е и под него,може да е и до медицинския колеж.
Жилището ми се вижда доста тясно(визирам всекидневната и коридора),а тези неправилни форми на стаите ми вадят очите.
До колкото си спомням ти търсеше за инвестиция?Ако е така,за квартиранти става.Наема в района за това жилище ще е около 550-600 лв. предполагам...

Общи условия

Активация на акаунт