Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 4

• 38 263
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Всички я чакат, но засега все още е така.

# 91
  • София
Бихте ли купили апартамент в Кайсиева градина(ново строителство)?
Предлагат ми един,директно от инвеститор,който ще бъде завършен след година и половина,но пък квартала се води краен.

# 92
  • Варна
Бихте ли купили апартамент в Кайсиева градина (ново строителство)?
Предлагат ми един,директно от инвеститор,който ще бъде завършен след година и половина,но пък квартала се води краен.
Аз не.  Това е най-неприятният ми квартал. Даже Владиславово е по-предпочитан, заради многото супермаркети, пазарчета, поликлиника, поща и тем подобни. Е то и там не бих живяла де, но това си е мое мнение, ама който няма избор ...
Пак зависи къде се намира имота, ако е в началото .. но все пак е лично ваш избора. Simple Smile

# 93
  • not found
За мен водещо би било строителя кой е , за квартала всеки сам си решава , аз съм склонна да живея там и във Владиславово също съм склонна .

# 94
  • In transit
Хубаво е да видите кой е инвеститор и строител. Имаше една брокерска фирма, дето строи там. Не мога да се сетя името сега. Но за мен са малко мошеници. Освен това, виждам, че не сте от Варна. Хубаво е сама да се разходите из квартала и да прецените дали ви харесва. Наистина доста го застроиха и него, но не е много добре уреден. А и каква е целта на купуванетое важна, ако ще го давате под наем, няма да можете да вземете много пари.

# 95
  • Варна
Нов-оДом-ците мисля, че участваха в някаква сграда там, приличаше малко на color code в Бриз. До едно от училищата беше. Като живял там до 10 годишен - не бих купил жилище в този квартал. Не, че имам някакви лоши спомени, просто не е моето място.

http://novdom1.bg/details/45496/EKSKLUZIVNO-LUKSOZNO-NOVO-STROIT … NEKS-I-NOV-DOM-1-

Напълно е възможно и друга брокерска фирма да го играе инвеститор...

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 17:24 от MapTo_D

# 96
  • In transit
Не, други бяха...нещо с Р започваше името на фирмата.
За тази сграда говоря: https://www.google.com/maps/@43.2379588,27.8574299,3a,75y,149.12h,86.22t/data=!3m6!1e1!3m4!1sV4LrJFQh6wlH4QSaBpPbOw!2e0!7i13312!8i6656
В момента там има още няколко блока. Пак от същите инвеститори.

# 97
Според зависи от ситуацията. Трябват малко повече подробности за да дадем съвет.

# 98
Ако не съм от града и целта ми е да имам жилище във ВАРНА -да. Там в момента цените са ниски, тоест достъпно е да се купи прилична кавадратура.
Аз лично -не.

# 99
  • Варна
А ако си от Варна и пак нямаш пари за имот на по-централно място, би ли си купила в Кайсиева? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100
А ако си от Варна и пак нямаш пари за имот на по-централно място, би ли си купила в Кайсиева? Stuck Out Tongue Winking Eye
Зависи от финансовите потоци. Ако нямам средства за другаде. Те там са на 500е/м2. Може би ще купя, за да не съм под моста все пак...Но мисля, че варненци които купуват в Кайсиева, наистина харесват района. Аз не го познавам, и ми се струва отдалечен от административния център, морето...
Киса, нищо лично, въпрос на лични нужди, преценка...Кой ще живее, деца ще има ли, и т.н.

# 101
  • Варна
Да де, ама всеки като си каже личното мнение, изобщо с нищо не помага на човека, който пита дали да си купи там. Ето, ти в Кайсиева даже не си била, не познаваш района, но твърдо заявяваш НЕ!

За такива неща се питат експерти, които има какво да кажат за всеки квартал на Варна. Такъв експерт би бил един наистина добър брокер. Такива, обаче, както знаем, със свещ през деня да ги търсиш, няма да ги намериш.

# 102
В Кайсиева градина няма цигани както във Владиславово. Но като инфраструктура Владиславово е по-добре устроен. И двата квартала са компромисни. Има места във Владиславово които се водят по-хубави, но и цените са по-високи. В Хубавите части на Владиславово се купува от хора които харесват квартала и са готови да платят, равняват се на Възраждане и
Младост, Т.е.. не са оферта за ниска цена. В Кайсиева горната част е по-предпочотана и по-скъпа.  Така че ако търсите цена ще е в кофти местата на двата квартала. Другото ще е късмет. Също в тези квартали има доста преходни апартаменти, които свалят малко цената.

# 103
Някой с лично мнение от Трансстрой като строител?

# 104
  • София
Благодаря ви за споделените мнения.💐
Утре ще отида да видя къде точно в кайсиева е апартамента,но като цяло не желая да е в този квартал.
Предвидената сума е до 45000€
Търся двустаен в строеж,около 60-65кв.,южно изложение.
Според вас за тази сума в кои квартали би могло да се намери нещо отговарящо на изискванията?

Общи условия

Активация на акаунт