Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 4

• 38 289
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Ха ха , Петре ще се изненадаш може би, но Лъкито си е взела Софиянец от центъра като теб, може би те харесва затова така ти говори Wink

# 646
Да мерси за мненията .  Някой има ли идея как стои въпроса със Усвояване на тераси -дали е необходими съгласие на съседи или там се действа на принципа като при остъкление !!?

# 647
  • Варна
Зависи дали са тераси, лоджии и т.н., да не са с лице към главен булевард.Изкарваш си разрешително и действаш. За инвестиции ти е нужно именно "нещо централно". Ако желаеш да инвестираш в а-нт и в града имаш избор.

# 648
Да харесал съм и нещо в ЛК Тракия , но там кухнята с дневната е по малка дори от спалнята  макар ме има тераса в която виждам пространство. нямам идея защо така е проектирано , все пак човек не прекарва толкова много време в Спалнята си дори и при хубави обстоятелства Simple Smile . Всъщност познавам на друго място мои съседи които си размениха кухнята със спалня но незнам това като ремонт колко пари ще излезе или доколко това е възможно в случая . Имам един въпрос във Възраждане бяха ли настанени цигани след наводненията и махане на незаконните им постройки , смисъл плановете ма общината са да ги ,,разхвърлят” по повечето квартали или конкретно да ги гетизира в някой район ?

# 649
  • Варна
Петре,читав човек ще излезеш ти ,само малко обноските ти куцат(не визирам последния пост Wink )

Относно циганите от Аспарухово,аз нямам наблюдения да са пръснати из кварталите.Ако някой е напуснал квартала то ще е в посока Каменар.

# 650
  • Варна
В района на ЛКТ,"Конфуто" "Победа", "Колхозен пазар" има добри оферти. Там и транспорта е удобен. За по -голяма квадратура ти е нужно старо строителство

# 651
Добре де Аспарухово ли е най-циганският квартал  едва ли са Малко и във Владиславово но там е По-населен с хора и някак се размиват ... колхозният не ли близко до Максуда. Като цяло харесва във Варна че хората имат свтъл ген от българският етнос по малко са така наречените тъмни балкански субекти , наистина вее пак под въздействие на слънцето си оказва влияние пигментация но не ФИЛИБЕ което много го засилват си е Източно Румелийска провинция била, мисълта ми е Пловдив си е къде къде по-мангалски град по мои заключения. Изглеждат и сравнително спокойно варненските цветнокожи не са тези тип Катуница или понеже са относителен брой по малко като население. Също ми е странно да се говори за замърсяване на въздуха -има да цяла Бг е отпадъчна площадка за горене на отпадъци ,но в Сф проблема е къде къде по сериозен  раковоболните хора там ще се увеличат доста а хората подценяват тези неща . Отплеснах се немога да намеря съотношение на роми по квартали за града , само национална статистика за градовете и области. Столипиново и Факултето са къде къде по -големи от Максуда ако приема че Максуда е най -голямото за Варна свърталище . Отделно ми направи впечатление че в Максуда бутат къщи ман цветните за да правят нови строежи и да ги махнат от там добра политика въпроса е с какво и къде ги обезщетяват !?

# 652
  • Варна
И центъра е пълен с цигани, без да притежават имот там.GrinningДжиткат си навсякъде  Какъв имот търсиш конкретно - двустаен?

# 653
Да двустаен  може и мезонет НС до 5 етаж до 53 Е  , ако ми хареса може. Малко отгоре но с малък кредит  без партери ... ателиетата също със скептичен с идеята за индустриален ток или поне другия им статут и съответно данъци. Принципно съм правил огледи с Адрес .... от брокерите Ера ми изглеждат най-зле , Явлена може би излизат с читави оферти , иначе през самите сайтове като Имот.бг доста неща изглеждат нереални или фалшиви . Сега попадам на някакви  Премиер поне подържат лесен и удобен сайт  дайте инфо за читава брокерска агенция :/)) от Ваш опит ... ясно е че трудно ще ги прескоча

# 654
  • Варна
Тази тема взе да ми става досадна от последните страници. Направо някой нова да направи - специално за търсенията на Петран. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 655
  • Варна
Всъщност и на мен. Поне ѝ се вижда края. Май ще пропусна следващата...

# 656
На мен тамата ми стана комична вече. Чакам с нетърпение да науча какво е купил петре, и колко роми има в района му.  Laughing

# 657
Определено ще ви споделя , нали сте на всяка манджа мерудия и нали  - Хейтърс гона Хейт Simple Smile

# 658
Определено ще ви споделя , нали сте на всяка манджа мерудия и нали  - Хейтърс гона Хейт Simple Smile
Тенкю  love001 love001

# 659
Тенкю  love001 love001
.       

Ю Ар Уелкъм 😁

Общи условия

Активация на акаунт