Аз ли съм крива?

• 11 872
  • 330
  •   1
Отговори
# 120
Не си губи времето във форума, тук сме ти под нивото.
Точно, тук сме само лузърки, дето грам не разбираме езика на младо конте (или Путьо Маринкен) с ленена "ризка".

# 121
  • Варна
Не си губи времето във форума, тук сме ти под нивото.
Точно, тук сме само лузърки, дето грам не разбираме езика на младо конте (или Путьо Маринкен) с ленена "ризка".

А аз пък се чудя кой нормален мъж ще седне да пише в такива теми в бгмама Simple Smile)))))

# 122
На мен ми направи впечатление как описва материите, цветовете.. Подяволите, аз съм жена и не мога да така го напиша... Чувствам се като простачка Grinning

# 123
Пише като човек от другия бряг. Много натрапчиво. Както и да е.

# 124
На мен ми направи впечатление как описва материите, цветовете.. Подяволите, аз съм жена и не мога да така го напиша... Чувствам се като простачка Grinning

Мани, мани, то защото на някого му дреме много, нали? Все едно е от голямо значение, опазил ме Господ. Simple Smile Да не кажа как изглежда отстрани, поне в очите на тези, които не описват така детайлно, де. Simple Smile

# 125
Gal, обожавам жена в секси дънки по тялото й, класика, естествено. Но, не и на 25-30 градуса лятото, ако ме разбираш Satisfied .
Че кой стои на такава жега? Аз излизам на 16 градуса в 7.30 сутринта и се прибирам наистина в жегите в 18ч, но съм на климатик по обратния път.

# 126
Всеки си преценява дали му е ок с дънки през лятото. Не е скиорски панталон все пак.

# 127
Ivet, няма какво да се чудиш, убива малко време. Както казва един познат : " Насекъде" съм.

Точно така, разбирам си от материите, само естествени, дишащи. Който иска да си носи полиестерите и изкуственяците, мерси Wink. Какви брегове, какви пет лева Laughing .
Но, както казах в предния си пост, да видим докъде ще стигнат някои. Не, че не ми е ясно, но драма да има. Дай им на българина и българката драми, и глей ко стаа, сеир  Mr. Green, та чак доскучава  Peace .

# 128
  • Варна
FragranceFanatic,тази мацка разбрахме вече,че не става Simple SmileАми я се огледай тук за нещо друго,може да ти излезе късмета:))))))

# 129
Хихихи. Продавала съм маркови стоки.
Дънките винаги са от памук, а моделите, които подчертават крака ми (който е до сливиците), са с доста еластан. Летните рокли са най-масово от вискоза. Тези, които са от естествена материя, са от много кофти памук с доста рустик десен дори за моя натюр вкус.

# 130
Гал, няма смисъл.... Остави го да си вярва, че е много готин.

# 131
Ми малко тъжно ми става. Обясняваш, а то не вдява къде бърка.

# 132

Нали знаеш, че насила не можеш да дадеш нищо. Най-вече за акъла се отнася.

# 133
Е, що да бърка?
Само щото не харесва 365 дни в "униформата"-дънки?   Smiley
И, изобщЕ, интересен е "подхода" :"Ааа, щом не мислиш като мен, бъркаш!Само аз съм правата!".
Някак, инфантилно е, като дете от 2-ра група в ДГ....   Laughing

# 134
Друго ми е интересно: що за дама излиза с някого, който й е казал „да не мисли за нищо и да пръска чар”.
Какво е това нещо, за което може да се мисли, излизайки на вечеря с някого?

Общи условия

Активация на акаунт