Аз ли съм крива?

• 11 887
  • 330
  •   1
Отговори
# 225
  • Далече, далече
Аз не разбрах, коя е най-мъжката зодия? 

По най-простата логика трябва да е зодия, управлявана от Марс. Това са Овен и Скорпион.
Повечето мъже се смятат за мъжествени, независимо какво показва поведението им. Той може да е всяка друга зодия и да мисли, че е най-мъжката. Grinning

Мен ме напушва смях, когато мъж пише за дрехи в женски форум. Единственото по-смешно е да пише за дамски чанти и обувки, освен ако не е търговец.

# 226
Повечето мъже се смятат за мъжествени, независимо какво показва поведението им. Той може да е всяка друга зодия и да мисли, че е най-мъжката. Grinning

Това съм го забелязала и аз, чак е... трагикомично. Кой и каквото да си приказва... проличава си кой какъв човек е.

# 227
Доколкото разбирам Фанатикът е разочарован не от интелектуалния потенциал на девойката, а от липсата на рокле на първата им среща .... може само да гадаем дали момичето е било облечено неподходящо като за вечеря. Дънки и подходяща блузка, защо не?
Лично аз не бих се облякла предизвикателно на първа среща.
Имах някога едно гадже, което се опитваше да ме учи как да се обличам - господина харесвал официално облечени жени , но историята бързо приключи, защото
за мен това беше психотормоз. Съжалявам, но не съм длъжна да се променям заради някого.

# 228
  • MI
Да харесва каквито иска, но да няма прекалени претенции. Момичетата на по 20-25 години по принцип рядко имат изгрден собствен стил, масово са си точно с дънки и кецове, ако не са залитнали по другата крайност - чалга, пънк или друга алтернативна визия. Не само в България. Като иска да му отговаря като стил, опит и т.н., да си търси връстница или поне над 30 годишна. Ама той хем ярешко, хем да е с опита на дърта коза. Grin

# 229
Цитат
По най-простата логика трябва да е зодия, управлявана от Марс. Това са Овен и Скорпион.
Отхвърлих първата на база личен опит. Излизала съм с Овен. Много хубави времена бяха. Човекът притежаваше класа, срещите бяха класически, но никога не ме е предупреждавал, че не се налага да мисля нищо, в замяна пръскайки чар.

# 230
  • BG
Най-мъжката зодия, а пише в СО  Mr. Green Mr. Green Mr. Green не мога просто  Joy Joy Joy

# 231
  • Русе
Със скорпионите по-внимателно, че щипем жестоко когато бъдем предизвикани и бързо се стига до психологически екстремизъм.Nerd

# 232
  • София
Нито от теб, Абсурт, нито от Франсоаз лъха на финес и женственост, пък ако щете си сложете пет роклички и си боднете перо. Simple Smile

То, и да лъха финес, как да го отчетеш, като не е имало кой да обучи сетивата ти?
За теб, върха на сладоледа са дънките, не можеш да се надскочиш.
Но пък, бързо включваш на режим "изпростяване", като ти куцат аргументите. Mr. Green

# 233
За първи път в скромния си 32 и малко годишен живот виждам спор с главен аргумент не/носенето на дънки.
Жената трябва да се научи да носи не просто рокли, а неща, които й отиват на фигурата, цветотипа и средата. Аман от прасета с клатушкащата походка на пингвин, ама иначе с 'женствена' фуста. Или другата крайност - клечки с торбести дрехи и огромни тежки кецове, които ги карат да ходи на подскоци.

# 234
Какво стана с хигиената на младежа?

# 235
Сигурно е отишъл да пръска чар и да не мисли за това сега 😜😜😜

# 236
  • BG
"- Намерих бомбата, какво да правя?
- Много добре! Какви цветове са кабелите?
- Единият е светъл кобалт, а другият - матов пурпур.
- Тъй ще се гръмнеш някой ден, заради педалщина..."
Та така за цветовете  при мъжете Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 237
  • Canada
Не знам по каква причина се смята, че скорпоните са 'най-мъжката' зодия. Simple Smile

Скрит текст:

# 238
Не знам, аз затова питам, да си обогатя малко общата култура.
Дано Фанатикът при някое следващо пиене на кафе ни отдели минутка и ни просветли.

# 239
Не съм чел всичко. Гледам зодия ви интересува Wink. Малцина познаха, но се намират  Whistling .
ЛЪВ съм, горд, благороден, с черна грива на главата, гъста Stuck Out Tongue, моногамен, верен, истински партньор, приятел и бъдещ баща и съпруг на лъвица, която трябва да си го заслужи Satisfied . Доста хора, по-големи от мен ме определят и, като "мъдър". Щом казват.

Дам, следващите за мен са Овните. Имам двама в най-близкото си обкръжение дълги години, единият от 25г., другият от 12. Как копат не е истина. 24/7 разчитаме един на друг, без значение кой в кой край на света е. Безценно. Такива приятелства рядко има.

Разбирам се също със Стрелци и Близнаци, както мъже, така и жени.
С 2 Скорпионки не се разбрахме. Имат една чепатост, която не я търпя. То не може само със страст и огън, трябва и баланс, и все някой да е водещ в отношенията. Не знам за мен мъжът води, жената следва, или поне умната. Това не значи да не го отрезвява, когато се налага, но се иска акъл за това.

Доста се позабалявах с гадаенето за годините ми. Какви 50, умрях от смях. Само neli позна - над 30, но доста под 40. Но това не е тайна, споделял съм.

Абе, вярно, къде изчезна Сирената, жива ли е Grinning ?
Противоречива личност, с много крайности в мисленето, но за много неща си разсъждаваше аналитично.

Polar Bear, естествено, че ще запазя добрия тон. Владея се до съвършенство. То оставаше и в някакъв форум да драматизира човек. Подминаваш и филтрираш, простичко е Wink.

Отпивам последна глътка от кафето, krasimilo Rolling Eyes .

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 08:38 от FragranceFanatic

Общи условия

Активация на акаунт