Аз ли съм крива?

• 11 889
  • 330
  •   1
Отговори
# 210
О, Гал, една зодия сме.

* от телефона съм и нямам спойлер

# 211
  • Варна
Krasimilo, не е скорпион. Мога да защитя десертация по темата. Joy Скорпионите са критични  и претенциозни. Характер, пороци - анализират сериозно.  Не свалят гарда. Но не залагат на детайли, а на обща визия и сексапил. Не е визирал червило, а устни . Предпочитат разопаковани тела. Чувствай се "привилегирована". От моите приятелки няма одобрени. Grinning

# 212
Не знам що изреждате зодии и гадаете. Най - мъжката зодия е една.

# 213
  • София
Спокойно, има си мъже и за мъжкараните, и за кукличките. Различни ловни полета са направо, няма пресичане и засичане.

Нищо спокойно не виждам- женчовците се размножават в геометрична прогресия.
От цялата работа, пак жените патят.

# 214
Патят, ако не се вслушват в интуицията си. Или нямат опит.

# 215
Патят, ако не се вслушват в интуицията си. Или нямат опит.
Че то Мъже не останаха, само женчовци, как и с кого да го натрупат опита...

# 216
Извинете, но това са пенсионерски приказки. Доброто старо време, ах, едновремешните Истински мъже/жени, ау, това некадърно ново поколение... Вопли от 7000 години или колко там беше, запазени на древните каменни плочки. "Много са зле младите, не слушат опитните старци, не уважават бащите си, накъде върви този свят..."

Мъже и жени има за всякакви вкусове, а светът върви напред въпреки пенсионерското цъкане. Цъкайте си.

# 217
  • MI
Щом каза най-мъжката зодия, ще да е овен или максимум лъв. Rolling Eyes Зодия самовлюбен е иначе, има я във всички месеци на годината.

# 218
  • София
Извинете, но това са пенсионерски приказки. Доброто старо време, ах, едновремешните Истински мъже/жени, ау, това некадърно ново поколение... Вопли от 7000 години или колко там беше, запазени на древните каменни плочки. "Много са зле младите, не слушат опитните старци, не уважават бащите си, накъде върви този свят..."

Мъже и жени има за всякакви вкусове, а светът върви напред въпреки пенсионерското цъкане. Цъкайте си.

Защо се дърляш, не схващам?
Онзи, с претенциите за жена в рокля, е около 40 годишен. Да, той си пада и по 20 годишни, ама и те са готови да му скочат в колата. Няма да им навреди да схванат, че ако на 20 всичко им отива и не ги взимат насериозно, то на 30 вече трябва да се опитат да бъдат жени, а не запарени от жегата мъжкадани с кецове и дънки, когато отиват между хора да вечерят.
Всъщност е до изградени критерии вкъщи- ако майката се е влачила само с дънки и никога не са я виждали облечена като жена, как да разберат, че "униформата" ги ограбва и слива с най- непретенциозната част от женското съсловие?

# 219
  • Canada
Бе, не знам дали съм пенсионерка, ама по мое време нямаше сякаш толкова мъже с изскубани вежди, обръснати крака и безцветен лак на ноктите. Grinning

# 220
  • Варна
Автора по стила на писане е около 45-50 годишен,то се усеща.А девойката сигурно е била с поне 20 год.по-млада от него.Ами като иска  да му е нивото да си намери дама около неговия възрастов сегмент,а не да скача на младо ярешко,което се облича спортно и не е от неговата черга.

# 221
Не се дърлям, Абсурт, просто си демоде и размислите ти са демоде. Не роклята те прави жена.

Polar bear, едно време редовно мъже са носили грим, такава е била модата. Чудо голямо. Всичко тече, всичко минава нататък.

Хубавото е, че всички имаме срок на годност, та не успяваме да видим още какви ли шокиращи неща ще измислят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 222
  • София
Не се дърлям, Абсурт, просто си демоде и размислите ти са демоде. Не роклята те прави жена.

Съжалявам да го кажа, но ако си на 30+, то просто средата ти е такава- без особени претенции и финес.
И да, роклята не те прави жена- трябва първо да се чувстваш такава, за да избереш да се облечеш различно от униформените.
Както и да е, само не мога да разбера, защо държиш да убедиш всички, че върхът на женствеността и самочувствието на една жена днес, е в дънките и потника?

# 223
Щом каза най-мъжката зодия, ще да е овен или максимум лъв. Rolling Eyes Зодия самовлюбен е иначе, има я във всички месеци на годината.

Най-мъжката зодия била, ама аз нещо мъжко поведение не виждам. Поне за мен това не е мъж. Мъжете се изразяват по други начини. Има още да напиша, ама хайде, ще си замълча.

# 224
  • Canada
Каква е възрастта на жената можем само да гадаем, тъй като и 60+ годишните носят дънки.
Аз не разбрах, коя е най-мъжката зодия? 

Общи условия

Активация на акаунт