Аз ли съм крива?

• 11 892
  • 330
  •   1
Отговори
# 195
Франсоаз, в една друга тема писах за впечатлението ми, че мъжете не подбират, когато става дума за единия секс. Биха поканили практически всяко същество с първични женски полови белези.
Натали е права. Точно пък в тези изключително подробни и буквални описания няма нищо скрито за разбиране. Не я е харесвал достатъчно, но я е поканил и е бил разочарован само и единствено от облеклото й. Ами да, така става, когато загърбиш стандартите си - получаваш голямо разочарование. Ние коментираме, че няма други посочени стандарти, освен някаква интелектуално странна конфронтация рокличка <> дънки.

# 196
  • София
Човек (не уточнявам пола) може да бъде подходящо облечен и прилично изглеждаш, без да бъде конте, с вид на изпаднал германец или да се вмества в нечии очаквания. Това, че господинът е решил, че е моден гуру, не е показател нито за липса на вкус при жената, нито за неговия капацитет по отношение на стил и естетика.
Това, което подразни повечето жени тук, беше присмехулно-снизходителния тон, с който обрисува първата среща и великата саможертва да я покани. Не съм свидетел на срещата, може момичето наистина да е имало пропуски, но и при него липсите са видни. Най-малкото на фона на претенциите, махленският тон не е удачен.

# 197
  • София
Е как, във форума все ще е крайност, който не е конте, е със скъсани дънки и вони, няма начин.
Не харесвам мъже, които обръщат прекалено голямо внимание на външността си. Ах, тази ризка от каква материя е... Аууу... Ама моят стил... Толкова са му целите и възможностите, колкото да разпери паунската опашка и да я тръска.

Ами, природата празно не търпи- като жените спряха да се контят и да показват "паунска опашка", мъжете ще заемат мястото им.
И не-контето няма нищо общо с метросексуалните, които се оглеждат във всяка витрина и гелосват устни през 30 метра.

# 198
Спокойно, има си мъже и за мъжкараните, и за кукличките. Различни ловни полета са направо, няма пресичане и засичане.

# 199
  • BG
Да, определено има златна среда между контето и прошляка, мхм. Както написах, че аз лично рядко нося дънки. Но мен ми направи впечатление не ризата, а начина на описание. Кой нормален мъж, по ягодите знае какво е кремав цвят, че и материята...😂😂😂

# 200
  • Насред хаоса
Човек (не уточнявам пола) може да бъде подходящо облечен и прилично изглеждаш, без да бъде конте, с вид на изпаднал германец или да се вмества в нечии очаквания. Това, че господинът е решил, че е моден гуру, не е показател нито за липса на вкус при жената, нито за неговия капацитет по отношение на стил и естетика.
Много точно.
Ще рече човек, че с кралска особа е имала среща. Ами всеки се облича, както харесва и както се чувства удобно. Ако на друг това му пречи - проблемът си е негов. Майка ми все повтаря, сега и на децата ми: "обличаш се, нагласяш се, поглеждаш се в огледалото и ако ти самата се харесаш, излизаш. Другите не те интересуват".
И пак се обобщава какво харесвали едните и как трябвало да се носят другите, че да се харесат на първите. Колкото хора по света, толкова различни разбирания и стилове.

# 201
  • Варна
Може да е модист или зодия лъв. Grinning

# 202
  • Canada
Всеки нормален мъж, който не се облича само с тениски и шорти, си има представа какво е памук и лен. Цветовете всеки ги знае, не са идиоти все пак. Начинът на описание на мен ми говори за човек с дар слово, а и досега е спазвал добър тон, ако това ви говори нещо все пак.

# 203
  • Русе
Мъжът може да е конте (като мен) и без да бъде джендър-педигрипал.Stuck Out Tongue

# 204
  • MI
Направо съжалявам, че прочетох (част от) темата, доповръща ми се от описанието на младежа. Scream Има такива хора, оправяне няма - бягай, авторке. Много е важно да имате относително еднакви критерии за хигиена, иначе става страшно и за двамата.

По другия казус, леко сте пресолили манджата. Дразнещото е тонът на превъзходство, не очакването за рокля или прословутата риза. Мъж, дето да не знае поне лен и памук какво е не познавам, надявам се и да не запознавам. Сега, кремавото обикновено им е беж, но има немалко дето и цветове различават. Просто тук проблемът е съвсем друг, а вие си задърпахте плитките за рокля или дънки - залагам че Фанатикът всъщност е над 30, познах ли? Като искаш ярешко, се примиряваш с всичко вървящо с тази възрастова група, съжалявам. Другият проблем е прекалената претенциозност, дребнавост или не знам и аз как да го нарека, които се долавят в начина на писане. Явно помага да провокира (което на мен ми е странно), но предполагам само колко е дразнещо на живо. Та не е проблемът в ризата или в дънките на момата.

Иначе, ако трябва да съм честна. много мъже хич не биха били очаровани от дънки+потник+кецове на първа среща и то вечер, в правото са си (друг е въпросът дали после биха влезли в женски форум да споделят). Както и жените, като се харесват така, са в правото си да си ги носят. Само после да не се цупят и двете страни, че няма съвпадение - да търсят друг просто без толкова драми.

# 205
Цитат
залагам че Фанатикът всъщност е над 30

По-скоро около четиридесетте. Достатъчно обигран, за да представи арогантността си с чар. За зодията вече се двоумя между Овен и Скорпион, понеже не разбирам от астрология, но бих заложила на второто. Само Скорпион съм виждала да се вторачва фетишистки в детайлите по облеклото, както и само Скорпион ме е одобрявал като приятелка на гаджето си, защото съм била с червило на срещата ни.

Фанатикът да не е Сирената в мъжки облик? Влиза в тема и разговорът се завърта около нейната лична история. Но пък ми е забавно на мен.

# 206
  • Canada
Аз бих заложила на Лъв или Стрелец. Grinning

# 207
Лъв е, стрелците не сме толкова самовлюбени, обаче сме далеч по-директни в сипването. И познавам много, много мъже лъвове - същите са като него.

# 208
  • Fairbanks, Alaska
Многословните мъже винаги са ми били странни. Ако трябва да се обяснява или доказва.....ясна работата!

С какво точно са ти странни многословните мъже? Аз например, когато една жена ме предразполага, съм писал такива фермани и обратно-ако жената не ме предразполага, не мога да измисля нищо.

# 209
Не обичам мъж да ми се обяснява на дълго и широко.  Изключение е, ако разказва някаква история и то пак да не е прекалено. 
Не мога точно да го обясня,  усещам просто,  че не ми харесва ...

Общи условия

Активация на акаунт