Аз ли съм крива?

• 11 928
  • 330
  •   1
Отговори
# 240
Мъж Лъв верен и моногамен?? Това важи само баща ми, който не пише тук, и дядо ми, вечна му памет. 

# 241
  • Canada
Пфф, ей тука вече ме загуби. 

# 242
  • Далече, далече
Не съм чел всичко. Гледам зодия ви интересува Wink. Малцина познаха, но се намират  Whistling .
ЛЪВ съм, горд, благороден, с черна грива на главата, гъста Stuck Out Tongue, моногамен, верен, истински патньор, приятел и бъдещ баща и съпруг на лъвица, която трябва да си го заслужи Satisfied .

Обзалагам се, че имаш силно изразени Дева и/или Везни с тази слабост към кремаво и обстоятелствено описване на незначителни детайли.

# 243
  • BG
Скорошното излизане с девойче нещо не ми се връзва с описанието -верен, моногомамен, бъдещ баща.  newsm78
Досега си мислех, че лъвовете са готини, но явно имало изключения. Жалко.

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 09:45 от Stronger and Happy

# 244
Рядко ползвам форумния термин, но сега е изключително подходящ: ЖДНБ  AstonishedSatisfiedTrollface

# 245
Всеки, който търси аплодисментите, понякога се олива. Някои пък постоянно. Grin

# 246
Почвам да си мисля, че девойчето нарочно е сложила дънки и кецове, че да се отърве веднъж завинаги от господина. Не знам колко жени биха изтърпяли толкова описателен и многословен мъж, разбиращ и от зодии..

# 247
Що бе, аз на 20-22 много им се връзвах, че имат същите интереси като мен. Чак след това почнаха да ми стават съмнителни.

# 248
Не го разбирате, щото не сте достойни за великолепието на

ЛЪВ съм, горд, благороден, с черна грива на главата, гъста Stuck Out Tongue, моногамен, верен, истински патньор, приятел и бъдещ баща и съпруг на лъвица, която трябва да си го заслужи Satisfied .

...И отново - ЖДНБ

TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollface

# 249
Знаех си аз, че не разбирам нищо от зодии 😁 Преди 13 години излезнах на неангажираща среща с Лъв, дори умишлено не си изправих косата, както повеляваше тогавашният етикет, а той взел, че си падал по къдрокоси спортиспайски 😁 И някак и досега търпи скорпионската ми същност 😈.
И, да, верни са (или поне той 😁).
Събота е, още един ден и ще е време за баня 😁😁😁

# 250
  • Далече, далече
Поне е забавен.
Благодарение на него научих две нови неща:
1. Ленът е върха на изискаността.
2. Полирането на колата преди среща, особено за някой, който не те заслужава, е част от "играта".

# 251
  • Насред хаоса
ЛЪВ съм, горд, благороден, с черна грива на главата, гъста Stuck Out Tongue, моногамен, верен, истински партньор, приятел и бъдещ баща и съпруг на лъвица, която трябва да си го заслужи Satisfied .
Чак си представих образно рицарските дуели от някога - дамата с ветрилцето и фльонгите мига сластно на парцали от балкона и чака да види кой ще я заслужи, че да му хвърли кърпичката си и да му окаже благоволението си.

# 252
"- Намерих бомбата, какво да правя?
- Много добре! Какви цветове са кабелите?
- Единият е светъл кобалт, а другият - матов пурпур.
- Тъй ще се гръмнеш някой ден, заради педалщина..."
Та така за цветовете  при мъжете Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Готин виц.

Понеже обиждате сексуалността на фанатик заради това, че определи цвета на роклята, която пуснах като бургундско червено, да уточня, че в самия линк си пишеше - цвят "бургунди". Той само го е прочел и цитира от там.

# 253
Zemfir, по абсолютизациите ти точка по точка :

1/. Никога не съм твърдял такова нещо за връх и не знам си какво.

2/. Няколко пъти казах, че каквото правя, си го правя на мен да ми е удоволствие и гот. Това с колата е само прост пример. Не правя нещо "заради" или за "някой" специално, защото еди си какво.
Разбира се, че има ситуации, когато специално за някой нещо правиш - жест или действие, но това е друго.

И както други безброй пъти констатират, и аз сякаш за последен вече( не само в тази тема, а изобщо) - дори да се казва нещо, не се чете или се през просото и кой, както му е угодно, разбира, не разбира и т.н.

krasimilo, не дълбая в зодии, това че имам някаква представа и идея, нормално, житейски опит малко или много. Изключения има винаги за всичко Simple Smile.
Всички срещи са неангажиращи, до моментът, в който може да станат такива, според обстоятелствата и двамата на каква вълна са Simple Smile, и не е казано на първата среща, може на втора, трета и т.н. Но тук пак ще се хванат много сега за срещите кое какво и ще стане манджа с грозде, а нямам време, честно не знам дали и желание за дускусии, въпреки че през годините съм казвал тук-там някое и друго мнение и ще се повтарям.

Хубав ден на всички !  Wink

# 254
  • Далече, далече

И както други безброй пъти констатират, и аз сякаш за последен вече( не само в тази тема, а изобщо) - дори да се казва нещо, не се чете или се през просото и кой, както му е угодно, разбира, не разбира и т.н.

Напротив, тук четем и между редовете. Доколко е успешно, е друг въпрос.

Едно нещо гложди любопитството ми - "Fragrance Fanatic" име на парфюм ли е?

Общи условия

Активация на акаунт