Аз ли съм крива?

• 11 879
  • 330
  •   1
Отговори
# 255
Не го разбирате, щото не сте достойни за великолепието на

ЛЪВ съм, горд, благороден, с черна грива на главата, гъста Stuck Out Tongue, моногамен, верен, истински патньор, приятел и бъдещ баща и съпруг на лъвица, която трябва да си го заслужи Satisfied .

...И отново - ЖДНБ

TrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollfaceTrollface
Хороскопските лаишки интерпретации трябва да се дообогатят с още знаци. Осезаема нужда например има от зодия "Шимпанзе", "шут" и други подобни.

# 256
Има зодия Змиеносец, но не е включена в зодиака. Ако се включи някога, годишният зодиакален "пай" ще трябва да се "разреже" на повече парчета и ще има място за повече зодии Grinning
Скрит текст:
Змиеносец (на латински: ophiuchus) е една от 13-те зодии в астрономическия зодиак.
В резултат от движението на Земята по нейната орбита за една година видимото положение на Слънцето на фона на звездите описва по небето окръжност, наречена еклиптика. Видимият годишен път на Слънцето по еклиптиката преминава през 13 от всичките 88 известни съзвездия (12 от които са наречени зодиакални). Това са съзвездията: Риби, Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Змиеносец, Стрелец, Козирог и Водолей. Тринадесетото съзвездие, което липсва сред зодиакалните съзвездия на тропическия зодиак (който е и основният ползван в Западния свят от астролозите), е Змиеносец. Въпреки че през него минава немалка част от видимия път на Слънцето, то не е включено в зодиака. Това е така, защото зодиакалните знаци, въпреки че ползват познатите имена от астрономическите съзвездия, реално не отговарят на движението на Слънцето през тях, а следват годишните сезони и движението на Слънцето спрямо земния хоризонт, почвайки от пролетното равноденствие в северното полъкълбо. При създаването на сегашния зодиакален кръг от Птолемей, той е решил да раздели еклиптиката на 12 равни части, всяка от по 30 градуса и това дава началото на така наречения тропически зодиак. Той е знаел за прецесията на земната ос и е отбелязал, че Слънцето преминава през съзвездието Змиеносец, но е знаел и че зодиакалните знаци не са нищо повече от удобно наименование на 30 градусови сегменти. Астрономическият зодиак е този, който отчита движението на Слънцето през съзвездията и който се променя с прецесията на земната ос. Долната таблица показва времето на пребиваване на Слънцето в отделните съзвездия спрямо астрономическия зодиак, а не спрямо тропическия. Така продължителността на съзвездията варира от 8 дена 9 часа и 36 минути (за Скорпион) до 44 дена и 12 часа (за Дева).

# 257
Броя и нея, Братане.  Съобразно наблюденията ми, крайно недостатъчно са тези. Blush

# 258
Хах,какъв егоцентризъм лъха само от въпросния господин(с роклята) .И да,който не е съгласен,не можел да чете между редовете и не разбирал Grinning
А всички тук сборно сме с капацитет на копърка бледнеещ пред висшия интелект на господина.
Със здраве..че е най-важно!

# 259
Ох, имах един, дето държеше на пола и токчета. Освен това беше властен, ревнив и авторитарен. И женкар. Смях. Аааа, държеше и на изрусената коса, като признак за женственост уж.

# 260
Луна,  зодия Шут - харесва ми...На някои ще им пасне  чудесно .🤣

# 261
  • MI
О, типичен лъв си е момчето, пт как се помня съм магнит за овни и лъвове и от двата пола, та се познаваме добре. За приятели, иначе 'ич не ми понасят някои техни черти. Взех си себеподобен накрая и не съжалявам.

Фанатик, тъй като за останалото познах на почти 100%, приеми че вероятно и за това за ярешкото не ме е подвела интуицията. Търси си връстичка и ще ти е по-лесно. Wink

Какво имате против лена всъщност? Всички мъжки марки точно това предлагат за лятото всъщност за смарт кежуъл стил. Поне тук де, пък нЪл уж италианците поне като цяло имат някакъв стил. Зависи как я носиш и къде, при 40 градуса какво да сложиш, потник ли.?!

# 262
Останала съм с впечатление, че мъжете подобни на Фанатика и моя бивш помпат егото и самочувствието си ако имат до себе си атрактивно изглеждаща жена. Изпъкват те самите чрез нея.

В крайна сметка аз не желаех да бъда нечий трофей или притурка към нечие его. Нито да търпя разправии и фасони по отношение на облеклото си.

# 263
Тази тема почна много мърляво и затова я пренебрегнах, но сега виждам, че пропускам разни поучителни неща. Smiley Връщам се да чета.

# 264
Че кой мъж иска до "себе си" тюлен, облечен в торби, пък били те и маркови дънки?!

# 265
Останала съм с впечатление, че мъжете подобни на Фанатика и моя бивш помпат егото и самочувствието си ако имат до себе си атрактивно изглеждаща жена. Изпъкват те самите чрез нея.
За нарцисите е типично, съм чела, че търсят партньор, който да ги представя тях самите в добра светлина - външен вид, благосъстояние, престижна професия. За тях е важно какво мислят другите.

Тюлените не заслужават любов и трябва да ги копаме директно, а? Да не се мъчат.

# 266
Тюленът си е тюлен - ако има избор, рядко някой би го избрал, особено в ерата на инста-принцесите. Просто констатираме, не е с цел обида.
Освен това, има тюлени и тюлени - някои могат да се вталят с по-малки порции, други - и с посещаване по-често на лекаря си. Не е здравословно да се оправдава ширина на г*за колкото стандартна врата.

# 267
Тюленът може да е взет преди да стане такъв. Wink А после не могат да го върнат... Sad

# 268
  • MI
Познавам няколко мъже, които само т.нар. тюлени си харесват, особено ако са поддържани, с роклА и грим. Та така, по вкус и по цвят... И най-красивата жена на някой няма да му хареса заради цвета на очите или походката. И добре че е така, че иначе да се е свършил отдавна светът.

# 269
  • София

В крайна сметка аз не желаех да бъда нечий трофей или притурка към нечие его. Нито да търпя разправии и фасони по отношение на облеклото си.

Разбира се, че хора с вкус и ниво, ще търсят същото в отсрещния.
Не мога да си представя да поведа прошляк с анцуНГ дори и в кварталното кафене. Ако ще и 1000 лв. да струва и да му е официалния.
За разправиите си права- бита карта е да се опитваш да възпитаваш естетически критерии в пълнолетен индивид.
Освен ако не си го намерила в някоя пещера и да почнеш с всичко отначало.

Общи условия

Активация на акаунт