Аз ли съм крива?

• 11 871
  • 330
  •   1
Отговори
# 270
Искам да знам защо няма яхта към ленената риза.

# 271
Останала съм с впечатление, че мъжете подобни на Фанатика и моя бивш помпат егото и самочувствието си ако имат до себе си атрактивно изглеждаща жена. Изпъкват те самите чрез нея.

В крайна сметка аз не желаех да бъда нечий трофей или притурка към нечие его. Нито да търпя разправии и фасони по отношение на облеклото си.

Разбира се, че хора с вкус и ниво, ще търсят същото в отсрещния.

Обаче има хора, които си мислят, че имат вкус и ниво, а са пълна трагедия... Имах едно гадженце за месец-два, ама от експерименталния ми период. Бях решила, че ще дам шанс на пълно конте, с 20 грама мозък, да видя за какво е цялата дъндания по якото тяло и "готините"дрехи. Ми, не го издържах, то не се трае... През цялото време ми се обясняваше колко е готин, колко се харесва, какви яки дрехи има, колко пари изкарва, колко е желан... Оф, направо като се сетя и лошо ми става... Разделихме се по взаимно съгласие, той ми беше прекалено префърцунен и тъп, а аз не можех да блестя до него като трофей и да ме командва... А и реално се обличаше като шут, буквално. Уж по модата и супер марково, а грам вкус нямаше, но като чуеш без да гледаш как говори за себе си и дрехите си... съвсем друга представа ще си изградиш. Даже колегите на работа ме спукваха от подигравки защо се облича така...

# 272
  • BG
Че кой мъж иска до "себе си" тюлен, облечен в торби, пък били те и маркови дънки?!
Доколкото си спомням, съм чела, че и когато си била дебела, мъжът ти пак те е обичал, нали?
Останала съм с впечатление, че мъжете подобни на Фанатика и моя бивш помпат егото и самочувствието си ако имат до себе си атрактивно изглеждаща жена. Изпъкват те самите чрез нея.

Абсолютно е така, потвърждавам от личен опит. И парадокса е сега, че когато не съм мачкана и тормозена си нося рокличките, ходя с пусната коса и червило и съм щастлива.

Обаче забелязвам, че доста от нарцистичният тип мъже се изявяват в семейните отношения и клюкарника. Явно не им стига публиката и жертвите в реала.

# 273
  • София
Навремето и аз имах едно гадже с претенции до космоса - естет, търсен и ценител на женската хубост. Аз бях на 20, той - на 30. Имаше ме точно за трофей.
Като ми дойде малко повече акълът, си намерих партньор без толкова претенции към другите хора, но с повече сиво вещество и уважение към моето междуушно съдържимо, а не само пропорциите.
Нека все пак да не забравяме, че изборът е двустранен процес и нормалните хора търсят и нещо по-сложно от рокля и токчета за вечеря.

# 274
  • Далече, далече
Искам да знам защо няма яхта към ленената риза.

Леонардо Дикаприо има яхта, но не съм го виждала облечен в лен. Grinning
Може и да съм пропуснала, защото ленът не ме впечатлява.

# 275
Че кой мъж иска до "себе си" тюлен, облечен в торби, пък били те и маркови дънки?!
Доколкото си спомням, съм чела, че и когато си била дебела, мъжът ти пак те е обичал, нали?
Именно. Но преди Това ме е обичал 20 години слаба, готина и атрактивна. И силно се съмнявам, че ако на 20 години бях "торба прокъсани дънки", щеше да гледа на мен по същия начин. Защото, за да допуснеш някого до себе си и да го опознаеш, първо трябва да го харесаш чисто визуално. И честно казано, не знам кой не иска до себе си атрактивен, готин и поддържан партньор...

# 276
Махни това отвратително заглавие на темата си! Не си крива, права си! Simple Smile  Защо трябва да изпитваш чувство за вина? Личната хигиена  показва  не само грижа към собственото тяло, но и  уважение към партньора. Няма как да превъзпиташ мъж на 26, ако не се научил досега.

# 277
Именно. Но преди Това ме е обичал 20 години слаба, готина и атрактивна. И силно се съмнявам, че ако на 20 години бях "торба прокъсани дънки", щеше да гледа на мен по същия начин. Защото, за да допуснеш някого до себе си и да го опознаеш, първо трябва да го харесаш чисто визуално. И честно казано, не знам кой не иска до себе си атрактивен, готин и поддържан партньор...
Аз не се съмнявам. Имаш късмет с човека до теб.

Що се отнася до последното ти изречение, хората са много различни. На мен не ми пука толкова за обличане и външен вид.

# 278
Ами като търси един мъж определен стил и класа, може да се постарае да си ги намери. Ако е толкова уверен, колкото се представя няма да излезе с жена, която смята, че е под нивото му.
В крайна сметка ако започва връзка с идеята да превъзпитава жената, говори много зле за него - такъв мъж е архиегоист. Всяка жена има право на собствен стил, да носи роклите, в които се харесва и се чувства привлекателна, ако отсрещния не ги харесва прав му път.

# 279
  • София

Нека все пак да не забравяме, че изборът е двустранен процес и нормалните хора търсят и нещо по-сложно от рокля и токчета за вечеря.

Права си и аз се чудя, защо двете неща се делят толкова категорично от някои?
Както да "спиш" с дънките не е признак на тотална липса, така и роклята и токчетата за вечеря, не са признак за положителни качества. Колко кухи лейки има- дами отвсякъде, докато не си отворят устата....

# 280
Всяка жена има право на собствен стил, да носи роклите, в които се харесва и се чувства привлекателна, ако отсрещния не ги харесва прав му път.
Някои мъже изобщо не мислят като теб. Изискват къдрене, изрусяване, червило, дълга коса, по-малко грим и т.н. Не е изключение fragrance! Къде е това право на жената? На книга само! Реално изискванията към жената са много.

# 281
Сещам се за една случка от продаваческия ми период. Влиза двойка и жената, с оформено атлетично тяло и очевидни комплекси по въпроса за ценността на пола си, си харесва дънков минижуп, размер М. Премери, заспа й, мъжът - човек с високи стандарти - го плати, излязоха. След 10 мин мъжът се връща и купува ХС от модела, жена му да се амбицирала и да влезела във форма. Толкова за стандартите и акъла на хората със стандарти.

# 282
Всяка жена има право на собствен стил, да носи роклите, в които се харесва и се чувства привлекателна, ако отсрещния не ги харесва прав му път.
Някои мъже изобщо не мислят като теб. Изискват къдрене, изрусяване, червило, дълга коса, по-малко грим и т.н. Не е изключение fragrance! Къде е това право на жената? На книга само! Реално изискванията към жената са много.
Може много да изискват, друг е въпроса какво реално дават.

# 283

Никой не се интересува какво дават!
Важното е, че на жена без рокля, без червило, тюленче няма какво повече да й гледаме. Не изпълнява ли изискванията, дотука беше!

# 284

Никой не се интересува какво дават!
Важното е, че на жена без рокля, без червило, тюленче няма какво повече да й гледаме. Не изпълнява ли изискванията, дотука беше!

...и по-добре. Такива повърхностни мъже и отношения не са ми по вкуса. Peace

Общи условия

Активация на акаунт